Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

poszukam też statystyk załatwiania sobie roboty po znajomości, wręczania łapów, nieudanych prywatyzacji itp. wkleję wszystkie razem, zeby stworzyc mozliwiue kompletny obraz :)

lan, nie oszukujmy się - emigracja powstała w momencie wstąpienia do UE (której kaczogród był przeciwny - oszem ) ale to przecież jest skandalem, że ten stan jest cały czas utrzymywany (jak za j**anej komunu bolszewickiej - przedpisowskiej!) a nawet podsycany! ;)

bartasxx, 23 Wrz 2007, 22:21

>a jeżeli taki facet miał emeryturę przed dokonaniem zbrodni to oczywiście jest jego a kogo ma być? Pisu?<

Ależ w łaśnie w PISdrackiej RP zbrodniarze dostają pensję...

Weźmy na przykład takiego zbrodniarza Ziobre... Ma na sumieniu jeden mord polityczny i trzy głośne bezpodstawne aresztowania (oraz setki bezpodstawnych aresztowań bez rozgłosu - w celu uzasadnienia tych głosnych)... I ten zbrodniarz pobiera pensję ministerialną, która mu się będzie liczyła do emerytury razem z fura innych przywilejów.

PS. No widzisz Lancaster z tej statystyki wynika jaki i M. Belka był skuteczny. Na dwa miesiace przed swoim ustąpieniem załatwił Polakom mozliwość legalnej pracy w Anglii... A kaczory gówno załatwiły, tylko od nich wszyscy spierdalali i to wcale nie wyłącznie do Anglii która jako pierwsza otworzyła rynek pracy.

bartas, cieżko napisac T/N ? Nie klep mantry, tylko napisz że wypłacałbyś zbrodniarzowi emeryturę za jego zbrodnie bo ma prawa nabyte.

A ja Ci na to juz pisałem, ze do dupy takie prawo i że trzeba je zmienić...wtedy Ty nauczysz się na pamieć czego innego i będziesz klepał inne farmazony. Co to za różnica dla Ciebie ?

Pozdrawiam

Ziobro dostaje kasę a nie ma praw nabytych

Lancaster a powinien iść Ziobro siedzieć za zabójstwa ludzi ,którzy umarli przez niego ponieważ nie wykonano u nich przeszczepów? T/N

TAK WłAśNIE STAWIASZ FACET SWOJE PYTANIA

Ba! Nasz ojciec - zapobiegliwych (i jak się okazało - rozsądnych) emigrantów wyzwał od nieudaczników sam bazując na najniższych instynktach prawdziwych >nieudaczników

camle, alez oczywiście ze ludzie spierdzielali z tego bajzlu najprędzej jak to tylko było możliwe :)

Tylko po co i kto zrobił taki numer ?

Wierzysz w przypadek ? A moze była jakas wojna po drodze, lub inny kataklizm ?

No i dlaczego ta Polska wspięła sie w tamtym okresie na top najbardziej skorumpowanych krajów w regionie ?

To jakaś nasza tradycja narodowa czy jak ?

Lancaster ty to naprawdę jakiś małomiasteczkowy moher jestes chcesz zmieniać prawo a nie wiesz czym jest prawo

i sie osmieszasz nie swoimi poglądami bo każdy ma inne , ale głupotami jakie piszesz o prawie

przeczytaj bardziej uważnie a dałem odpowiedź jak już tutaj wszystkiego nie możesz uchwycić to na jakiego grzyba piszesz o sprawach tak ważnych ślepcze

wiesz, lan - wtedy nie chciałem uciekać - bo mi tu dobrze... teraz też mi jest tu dobrze ale już z tym spierdalaniem nie jestem tak powściągliwy (dla innych - ja tu zostanę bo własny los kreuję sam i "spóły" z pasożytami ograniczam do niezbędnego minimum)

bartas, jasne że jeżeli Ziobro naraził życie ludzi i oni umarli to powinien ponieść odpowiedzialnośc.

Masz jakieś konkrety, czy jak zwykle są to opowieści z ksiazek i gazet ?

Widzę, ze nie jesteś zdolny odpowiedziec wprost na tak banalne pytanie, współczuję stanowi Twojej świadomości - serio. Czytaj więcej, moze coś pomoże...ale na cuda bym nie liczył.

a teraz wybaczcie - idę spać aby jutro z samego budować dobrobyt na chwałę (mam nadzieję, że jeszcze przez tylko chwilę) jakiś.... kaczek?

nie - kaczuszki są czasami dobre na obiad :)

bartasxx, 23 Wrz 2007, 22:21

>a jeżeli taki facet miał emeryturę przed dokonaniem zbrodni to oczywiście jest jego a kogo ma być?

>Pisu?

taką dałem odpowiedź 20 postów temu , ale nie dojrzałeś tego ślepcze ponieważ nie widzisz nawet horyzontu tylko metr przed sobą

bartasxx, 23 Wrz 2007, 22:38

>Ziobro dostaje kasę a nie ma praw nabytych

Ale je nabedzie w postaci emerytury obliczonej za tę kasę która teraz dostaje. To jest konsekwencja, której Lancaster nie rozumie, że jest za otrzymywane kiedys wynagrodzenie, a nie za zbrodnie.

Tymczasem My - podatnicy, płacimy zbrodniarzowi naszymi pieniędzmi, umozliwiając mu nabyć w przyszłości praw emerytalnych.

ja nie pozwolę jednak, żeby te żałosne klony moją ciężką pracę dla własnej przyszłości i szczęścia sobie przypisywały - nie dla nich haruję, lan!

jedynym moim życzeniem jest to, żeby się ode mnie odpier**liły i nie uwzględniały moich "zasług budowania 4 rp"

może nie nabędzie i stanie przed Trybunałem Stanu :) chyba że do tego czasu zmieni prawo Lan z kaczorami tak jak to robił znany w świecie facet z Austri Adolf albo Gruzin Dżugaszwili także na początku pewne sprawy zmieniali

bartas, co Ty chory jesteś ?

JAkim cudem emerytowany UBek mógł kogoś jeszcze na pół etatu katować będąc na emeryturze ?

Trochę logiki facet.

Najpierw popełnial zbrodnie jako np stalinowski prokurator a potem dostał emeryture to chyba oczywiste dla wszystkich poza Tobą. Serio sie ośmieszasz.

Qubric, nieźle taki stalinowski sedzia wykonaywał swoja robotę....kilka KSów, kilka wyroków wieloletnich wiezień....nawet wam juz nie współczuję tylko będę gorąco Ziobrę dopingował. Nastepnym razem ABW, lub CBA powinno uwazam strzelac przed zadawaniem pytań, a dowódcy wydajacy te rozkazy powinni prawnie miec zagwarantowane emerytury zaraz po akcji....w końcu stres.

Może wtedy w kilku zakutych łbach by drgnęło, że coś jest nie tak.

bartasxx, 23 Wrz 2007, 22:57

>tak tak oczywiście , ale nabył te prawa rozumiesz co znaczy słowo nabyć prawa?<

Lancaster nie rozumie. A ponieważ nie rozumie to zrobi to co każdy nierozumiejący przy korycie zrobiłby na jego miejscu... Zlikwiduje wszelkie nabywanie praw, w jakiejkolwiek postaci!

Od następnej kadencji PiSdu Bartsaxx nie bedziesz nabywał już praw emerytalnych! Będziesz nabywał zasługi do emerytury... Jak kaczorki ocenią żeś niegodzieno, to się emerytura nie będzie należała :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.