Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

dartman, 23 Wrz 2007, 22:57

>>Qubric, 23 Wrz 2007, 22:50

>

>a wcześniej to nie płaciłeś ?

Zbrodniarzom na stanowiskach ministrów do tej pory nie płaciłem - zamoysky fiłozofie z zamoyskiego

dartman, 23 Wrz 2007, 22:57

>

>>>Qubric, 23 Wrz 2007, 22:50

>>

>>a wcześniej to nie płaciłeś ?

>

>

>Zbrodniarzom na stanowiskach ministrów do tej pory nie płaciłem - zamoysky fiłozofie z zamoyskiego

Doprawdy?

Ps. Coraz lepiej piszesz.... ale jeszcze trochę musisz przysiąść fałdów

lan, "Wystarczy zmienić to co jest do kitu."

co jest do kitu, kto będzie osądzać co jest do kitu? na jakiej podstawie? w czyim imieniu? i w jakim celu?

pytań jest znacznie więcej - ale implikuje to znacznie więcej pytań (a może wręcz indukuje?!) ;)

camle, nawet sie nie dziwie ze jesteś ateista.

Wyobraź sobie, ze Twojego ojca jakiś przyjemniak posyła do piachu bo mu politycznie nie odpowiada. I nie ma innego powodu.

Jakiego rodzaju widzisz dylemat ?

Idąc dalej, dowiadujesz się ze na mocy praw nabytych z twojej pensji idzie kasa na pokaźna emeryturę dla tego sk***ysyna. Sorki, ze tak cechuje emocjonalnie, ale chcę Ci jakoś uzmysłowic kto jest po jakiej stronie i dlaczego. A wszystko w imię prawa ? Naczelną zasadą prawa powinno być, ze jest ono dla człowieka a nie człowiek dla prawa. Prawnikiem nie jestem, ale to chyba oczywiste i jezeli Rzymianie o tym zapomnieli -/nie wzięli pod uwagę to ich problem. Czy mamy sponsorowac takie kreatury w imię prawa stworzonego przez imperium, które się rozpadło ?

Jeżeli masz jeszcze jakies dodatkowe pytania, wal śmiało :)

jar, a powiedz mi co robi w bramkach fetów zwiększenie rezystancji ? Mam w tej chwili 47ohm. Jak zwiększę do 220 to na co mogę liczyć ? Dźwiękowo oczywiście.

Pozdrawiam

jeśli lan już tak musisz odbiegać od rzeczywistości i uciekać się do abstrakcji to chętnie ci potowarzyszę!

mój ojciec jest pijakiem, bije żonę i gwałci dzieci...

jak ocenisz tych, którzy pozbawili ich cierpienia? wal lan - śmiało teoretyzuj!

>jar, a powiedz mi co robi w bramkach fetów zwiększenie rezystancji ? Mam w tej chwili 47ohm. Jak

>zwiększę do 220 to na co mogę liczyć ? Dźwiękowo oczywiście.

To zależy czy odpowiedź ma byc w stylu pisdrackim czy liberalnym ;-)

1. Liberalny: żaden, 47 ohm i 220 to prawie ten sam rząd wielkości.

2. Pisdracki : bedzie lepiej, bo to chcesz zrobić jest dobre.

camle, ale ja pisze konkretnie o konkretnych przypadkach. Pomiń kwestie osobiste być moze zbyt mocno trafiajace do Ciebie i zostaw sobie opowiesć o prokuratorze skazujacym ludzi na śmierc za różnice w poglądach politycznych.

Masz dylemat z tym czy to dobre/złe ? Albo czy powinni być za swoją "pracę" nagradzani przez społeczeństwo ?

lan, ja nie piszę o konkretach - abstrahuję! potrafisz zdobyć się na jakąś abstrakcję - tak zwyczajnie sobie coś wyobrazić? wykazać odrobinę empatii? - jeśli tak to odpowiedz mi na pytanie

>jar, ale kiedy będzie lepiej ? z 47 czy z 220 ? A moze po platformersku: wszystko jedno byle doniek

>lutował ?

By taka odpowiedź otrzymać, to musisz się zwócic do o. Dyrektora. Bo do tego to potrzebna wiedza objawiona.

Ja tu jestem cienias.

camle, nie znam żadnego ateisty, nawet Ci najbardziej zdeklarowani mają swoich bogów :)

pieniądz, sex, nałogi, intelekt....co tam chcesz.

Oczywiscie mozesz sie upierać , ze nad wszystkim panujesz, tylko żeby sie nie okazało, ze siusiu to jednak musisz :)

lan - rozszerzę jeśli nie potrafisz się odnieść: czy potrafisz odczuwać i samodzielnie myśleć?! i możesz się tym podzielić z innymi myślącymi ludźmi czy jesteś zdany jedynie na publiczny wytrysk emocji, których i tak tu nikt nie zrozumie i nie doceni?

lan, możesz mi mówić "cam" - dla równowagi i ekonomii zużycia palców ;)

reprezentujesz bardzo dziwny dla mnie "układ" - ludzi, uzależnionych od innych. ludzi, którzy samodzielnie nie potrafią istnieć. ludzi, którzy swoją "wartość" czerpią z przekręcania nicków ;)

>jar, nie musze o. dyrektora. Pytałem kiedyś Darkula i odpowiedział mi normalnie, bez Twoich

>nawiedzeń :)

tak, na darkula zawsze można było liczyć ;-).Wszyscy o tym wiedzą. Wiara czyni cuda, oj czyni.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.