Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

camle, bedac w pełnej empatii z Twoja projekcją muszę Ci powiedziec, ze przekręcanie własnego nicka i prośba do rozmówcy o robienie tego samego to już chyba jednak lekkie zboczenie :)

>camle, bedac w pełnej empatii z Twoja projekcją muszę Ci powiedziec, ze przekręcanie własnego nicka

>i prośba do rozmówcy o robienie tego samego to już chyba jednak lekkie zboczenie :)

a taka interpretacja - to co?!! ;)

uff - dzięki "bogu", że nie wierzę w boga i mogę to logicznie rozpatrzeć :)

...bo ja osobiście nie widzę niczego złego w takim tekście....nie był zaczepny ani nic z tego. Po prostu sobie zażartowałem, a Ty sie zaraz spiąłes niepotrzebnie;)

lan, (nie odpowiedziałeś czy ten skrót jest dla Ciebie obraźliwy więc w domyślę nie będę go unikać)... wyleciało mi z głowy to co chciałem Ci napisać przez to głupkowate tłumaczenie swoich niedobrych manier ;) - lan (mogę tak?) może najzwyczajniej w świecie musimy się obrzucić łajnem - podobno oczyszcza! ;)

lan, żeby nie było - jestem Ateistą... satanizmu nie toleruję na równi z katolicyzmem... nie trawię również ludzi, którzy wierzą w coś w co nie wierzą (i odwrotnie) - po prostu nie mam do nich zaufania - to takie "audiofilskie voodoo

lan

camle, a ja jestem wierzący. No i w czym kłopot ? Mi nie wadzi, ze ktoś jest ateista samo z siebie bo niby dlaczego....zreszta tak jak pisałem kazdy w coś tam wierzy, pytanie tylko w co ?

ja nie wierzę lan... ja coś wiem albo czegoś nie wiem - wiara to po prostu przejaw głupoty. albo niewiedzy (z naciskiem na to drugie - ale pierwsze z drugiego wynika).

lan, własnie - dlaczego zawsze ktoś się dziwi, że dziwi go to, że jestem Ateistą? parady równości dla Ateistów i tych, którzy mają jakiekolwiek zdanie też zakażesz gdy już będziesz Ministrem Pisu?

No to myślę ze pora odświezyc temat :)

Maialem pytać o to skad masz pewność,z e ze wzajemnoscią ale pal sześć. Miłość sprawa mocno niedefinowalna :)

Pozdrawiam i dobranoc

lan - sorry nie byłeś nigdy moją miłością na forum... choć moja >koleżanka< doznała ostatnio przykrych doznać z powodu tego, że wypowiedziałem się na temat bezpłciowego ogółu "bab"... koszmarnie się musiałem tłumaczyć ze swoich indywidualnych myśli, które nie były z nią w żaden sposób związane.... koszmar

arbuz, zawsze ceniłem Marcinkiewicza :) Koalicja oczywiscie ze bez Tuska, on sie nadaj tylko do torpedowania dobrych pomysłów. Przynajmniej z tego co do tej pory pokazał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.