Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 23 Wrz 2007, 16:36

>jar, głosujesz na zomoli, kiszczaka i wszystkie przewały post PRLowców.

To już pisałeś na samym początku. Więc nic nowego nie napisałeś. To cała idelogia IVRP i podstawowe i Twoje podstawowe założenie.

A to, że wybrałeś Rydzyka, to jedynie konsekwencja powyższego.

jar>>>zabawa polega na tym że te zoofile zachowuja sie jak masy od czasów chłopa pańszczyznianego.szlachta napuszcza chłopa na magnata,magnat szlachte i chłopa na króla.Zawsze to były jakies oligarchy, albo zydzi albo złodzeje, albo zdrajcy albo kur...wie co jeszcze.te arbuzy mające sie za wykształconych zachowują sie nadal jak chłopy panszczyzniane.Albo jak zające z marchwia przy pysku.Jakby marks i engels zapisał sie do LPR to natychmiast LPR stał by sie Czerwony albo rózowy.Jakby rydzyk zapisał sie do SLD to partia ta zrobiłaby sie prawicowa.Im tylko kolory przed łeb a pobiegną gdzie sobie życzysz.Nic tam programy- kiszczak panie tego.Kiszczak- choc go nie ma.Mozna załozyc partie Pod tytułem- Łapaj Złodzieja.Programem bedzie łapanie złodzieji wszelakich,oligarchów wszelakich i kto tam sobie co wymysli.Oczywiście że nie będziemy nikogo łapać, bo roboty z tym do zesrania ale cztery lata pojedziemy.Profesorki,dartmany ,dudusie i wszelkiej masci swołocz pobiegnie za nami .Bo lubi taka zabawę.Niezobąwiązującą.Tak na marginesie, co za przypadek, obok układu ziobry w newsweeku piękny dodatek o naszym ukochanym łukaszence napisany przez dziennikarza z zakazem wstepu na białoruś.Jakież to współczesne ale to chyba przypadek że tam maja dokładnie juz to samo co my.No może trochę więcej.Ale idziemy w dobrym kierunku.Z tymi masami chłopów panszczyznianych chyba bedziemy tam biebawem.Chajda chłopy na kuń i na zdrajce radziwiłla.

Dartman>>> głosuje na Millera ale tylko dlatego żeby dał wam popalic.Ma jaja.

- nudzisz.Ja nie głosuje na twarze .Ja głosuje na programy.Na twarze głosuja chłopi panszczyzniani i arbuzy.Rozgoraczkowani badacze palety kolorów.A takich lukaszenko, kaczyncki wprost do czapki.A czapke do klopa.

miller chlop z jajami, a poznajemy go po tym jak kończy :-)

przy Jarosławie K. to oni wszyscy są cieńcy,

aha, i proszę o kulturę

>muls, 23 Wrz 2007, 16:56

>Dartman>>> głosuje na Millera ale tylko dlatego żeby dał wam popalic.Ma jaja.

Nie dziwię się czytając twóje peerelowskie wypociny.

Dał popalić, LOL - chyba babci pod kominkiem.

Jakby ci z millerem nie wyszło, to masz w odwodzie Kwacha, też ma jaja, gardło zacne i za kołnierz nie wylewa.

Niestety nie będziesz mógł zagłosować na Jaruzela, bo schorowany bidula. Ten to ma dopiero jaja a już w parze z tw Kiszczakiem - jak dwa kaski!

Niestety dla ciebie i tobie podobnym - tym razem to będzie koniec PZPR pod nazwą LiD :-)

dartman>>>.no widzisz tak jest z gówniarzami.Jak dudusiowi cos ekstra wyslę , jakiś bład ortograficzny , to facet aż sie poci z przejęcia żeby mnie zdołować.Ale tak ma być dartman.Ja wiem na co głosuje ,a nie na kogo.Na kogo to ty sobie mozesz wybrać cała plejadę.Róznych.Na takich jak ty bazuja wszyscy cwani tego świata.Znaja te wasze małe ułomności ,te wasze zawistne mordki,te puste slogany o ....itd itd.I jada na tym ,i to jak jadą.I tak ma być dartman.Masy muszą czyms zyc.Jak nie maja za co.

tak tak dartman>wpisujesz się w epoke kaczynckich.Wróg musi byc .A jak go nie ma, to znajdziemy.Czysta komuna.Dlatego tak ich nienawidzicie.Chyba zbyt dobrze przypominają was samych.

muls, 23 Wrz 2007, 18:57

>Na takich jak ty

>bazuja wszyscy cwani tego świata.Znaja te wasze małe ułomności ,te wasze zawistne mordki,te puste

>slogany o ....itd itd.I jada na tym ,i to jak jadą.I tak ma być dartman.Masy muszą czyms zyc.Jak nie

>maja za co.

przejrzałeś ich muls, ty już ich dawno przejrzałeś,

to szlachetnie, opowiedz ty muls, są jacys co nie liczą na mordki?

znaczy ty na kogo będziesz głosował?

>muls, 23 Wrz 2007, 19:25

muls, mój ty biedaku :-( hlip, hlip.

Tu właśnie wychodzi twój peerelowski świat " wróg musi być a jak go nie ma to znajdziemy" .

I takie same są nagłówki gazet, byliście kompletnie nieprzygotowani na to co się stało. Stąd ta agresja, szczucie, ten zagraniczny PR, że w Polsce, to, tamto, że nie ma demokracji ....... itp itd.

Ty jako Polak będziesz głosował na Millera? W imię czego? Żeby nam (w domyśle pisowcom) dopier**lić? Przecież to żałosne.

Pytałem cię już o grubą kreskę i balcerowicza, nic. Tak to jest, dużo tekstu, zero konkretów.

A i możesz (jeżeli potrafisz) zmienić ton i język bo twój obecny prowokacyjny i chamski kompletnie mnie nie bierze. Tak dla innych, którzy być może będą czytać co napisałeś.

Kogo obchodze te AWS-sowskie szczury z moralnymi kurduplami do spółki... Donald w końcu, to też Kaczor - podadzą sobie te swoje kacze łapki.

A Leszek Miller startuje teraz z Samoobrony. Dyducha i Oleksego tez już nie ma w LiD.

no wiesz dartmanik>>>zaczęło sie od dziada.Ty też mnie zupełnie nie bierzesz.Jak dziad to gówniarz.Tak bywa.Nie bede ci wyjasniał ani balcerka ani grubej kreski bo podejrzewam że to strata czasu.Jednocześnie musisz zrozumieć żę zrozumieć to może byc- wybaczyc.Zrozumieć to może byc- zaakceptować.Zrozumiec to może byc zrozumieć -ale nie zaakceptować.Mozna nie zrozumiec -a zaakceptować.I ty chcesz żebym ja z tobą o tym.Wybacz.Poczytaj troche a oderwji sie od radyjka to zrozumiesz .A czy zakceptujesz to już zupełnie inna bajka.Ja nie jestem BARDZO mondry.Ale czytam bardzo mondrych ludzi, to wiem..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.