Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

arbuz>>mądrzy ludzie wiedzą że to głosowanie jest przełomowe, prawie jak to pierwsze.Nie wazne na kogo .Wazne żeby skończyła sie era ludzi szalonych.Instytucje panstwowe muszą wrócic do panstwa, a szaleńcy do domu wariatów.Kiedyś myslałem że SLD oszalało, ale jak widać zawsze może byc gorzej.Ale wam arbuzom nie pozostaje nic innego.Tylko arbuzy.

muls,

ty naprawdę czytasz, bo z obecnej sytuacji raczej to nie wynika. A już kompletnie nie trafia do mnie, że czytasz mondrych ludzi.

Twoje pokolenie jest skrzywdzone, to prawda i dlatego wybaczam ci twój rosyjski akcent.

dartman>>ty jak mantre.A tam stało zomo.A nie stało.Ale przecież mozna to jeszcze pare razy.To sie nazywa choroba powtarzania.Taki tik.Aż w końcu uwierzysz.Juz gebels to wymyslił.I to działa.No to jeszcze raz.Tam stało ZOMO.

mulsie, tam stał Doniek i mówił, ze wygrały mohery. A skoro on tak powiedział to tak jest bo doniek nie kłamie, doniek nie kłamie :)))))

No i druga mantra: PO ma jakikolwiek program, PO ma jakikolwiek program :) .... no może TVN ;)

działa socjotechnika i ma sie dobrze.a przecież wystarczy zrobic sobie rachunek.Co zostało i gdzie jest już łukaszenko -razy dwa.Wszedzie.I co te arbuzy mają w gruncie rzeczy obiecane.Może krauze, a może pare jeszcze jakis agentów.Nawet jak zamkną krauze- hahahahaha- to co te arbuzy beda miały?Nic.Zacznie sie nowa epoka komputeryzacji-hahaha.zatrudniania -hahahaha.Arbuzy do dzieła.Ja osobiscie lubie cyrk i moge popatrzeć.

>Działa na tłuków - a że tłuków było zawsze mnogo to i działało zawsze.

dokładnie to miałem na myśli...

w jaki sposób można jednak uzasadnić wdawanie się w bezproduktywne dyskusję z tłukami?

...nie jesteśmy tu przecież aby rozmawiać, tylko jak to ładnie kiedyś ujął lancaster "wymieniać monologi"

ancaster, 23 Wrz 2007, 20:21

>no własnie jar czekam na odrobinę samodzielnego myślenia z Twojej strony.

Ty nie czekaj na innych. Alleluja i do przodu idź sobie sam !

I nie opóźniaj się w wyrazach wdzięczności: :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może zapytam tak:

Co takiego złego dzieje sie w kraju oprócz tego, ze kilku frustratów pokroju jara czy mulsa biega ze sraczką że rzadzi brzydki kaczor zamiast pięknego dońka ?

Wzrost gospodarczy - jest

spadek bezrobocia - jest

wzrost plac minimalnych - jest

Służba zdrowia podwyżki - proszę bardzo....30% i jeszcze szykują sie kolejne.

Zresztą chromolić podwyżki pensji, jest wzrost nakładów na Służbę Zdrowia.

....mamy najnormalniejszego ministra zdrowia od kiedy pamiętam.

A cały rząd jest najlepszy od 45r.

Może macie jakichs kandydatów o których nie wiem ? Walcie śmiało....PO umoczyła sie po uszy i zapowiada, że po ew. wygranych wyborach będzie wracała do tego co już było.....jak tak dalej PO z SLD bedą "wracać" to niedługo nie bedą po co miały brać władzy wszystko już zaiwanią, a komorowski będzie wydzwaniał za 200Kzł rocznie, choc już 100Kzł jest chyba fizycznie niemożliwe :)

>dokładnie to miałem na myśli...

>w jaki sposób można jednak uzasadnić wdawanie się w bezproduktywne dyskusję z tłukami?

>

Unikanie dyskusji, niestety niczego nie zmienia.

Prawo Świata mówi, że Entropia rośnie - więc pozostawienie 'tłuków' samych sobie sprzyja jedynie samym, tłukom.

Pa musiał mieć bat i tym batem trzymał w ryzach pospólstwo. Bez tego pospólstwo wybierało sobie innego Pana, co bat miał lepszy i 'szybszy' ;-) Bo przecież bez bata nie da się życ.

jar1,

ty wykształciuchu jeden. Nie sądziłem, że się nawrócisz i wpłacisz. Brawo!

muls,

brąz jest aktualnie bardzo nie modny! Ale rozumiem, że szafa tego koloru ze złamaniem na czerwony zacna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.