Skocz do zawartości
IGNORED

Sondaż: PiS znów przed PO

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster>>>a ty masz cos na mysli? czy normalna fontanna, gejzer pomysłów? chyba już ustalono że tylko PIC.na sto procent.Czy jednak miotaja cie sprzeczności od sciany do sciany.?No to tylko do jarosława na prostowanie.za dużo chyba na mnie liczysz.Ale w przerwach miedzy jedna para skarpetek ,a druga, moge ci w czyms pomóc.Wiem że myslenie to nie jest twoja dobra strona.

lancaster, 23 Wrz 2007, 21:00

>Qubric, a co takiego zrobił Wassermann w czasie ostatnich 2 lat ?

>Ma jakiś akt oskarżenia postawiony ?

A co to za problem. Po prostu Ziobro jeszcze nie zdążył.

>Qubric, 23 Wrz 2007, 20:57

>Nooo jasssne - Wasermann się ostatnio wykąpał w wannie i już jest czysty :)))

>Lancio - trochę ci sie przekrzywiła ta czapka komisarza ludowego... Popraw, przypnij naganta do pasa

>i biografią Lenina w dłoni idź głosić dobrą nowinę na ulicach. Masz dryg do tego :)))

Nie sądzisz, że czasami się za daleko zapędzasz? A może specjalnie przejaskrawiasz?

muls, zdanie jest po to zeby je zmieniać, tylko beton ma jednorodne niezależnie od okolicznosci.

Podaj na kogo powinienem głosowac, przyjrzę sie...kto wie...no, no muls...śmiało :)

lancaster, 23 Wrz 2007, 21:00

>Qubric, a co takiego zrobił Wassermann w czasie ostatnich 2 lat ?

Właśnie dlatego liże dupę pizdrakom żeby nie miał... Ale pomyslmy konstruktywnie... Wykorzystywanie władzy i stanowiska do załatwiania prywatnych interesów... Manipulacja wymiarem sprawiedliwości w prywatnej sprawie (to się nazywa przestępstwo sądowe i do tej pory scigani są za nie byli funkcjionariusze stalinowskiego wymiaru sprawiedliwości)...

No a prywatnie oszukanie wykonawcy w celu niezapłacenia mu za pracę...

Jak Zioberko zrówna się ze swoją wartością (ZERO) to wtedy na Wassermana znajdą się odpowiednie bicze - wodne (LOL)

lancaster 23 Wrz 2007, 21:01

>camle, świat zmieniają naiwniacy....wiesz tacy co to nie wiedza ze coś jest nie do zrobienia.

>A teraz mozesz udawać zdziwienie ;)

absolutnie mnie to nie dziwi, dziwi mnie jedynie, że naiwnie zakładasz, że wszelkie zmiany są zmianami na lepsze! ;)

lancaster>>>>czytaj ,gogluj -masz jeszcze czas.Chociarz nie widze dla ciebie innego rozwiązania.Kaczynckie i PIC.Poziom musi byc wyrównany tzn nie mozesz być mondrzejszy od naczelnego.Ale tez nie jestes .na sto procent PIC..

>a batem spowodujesz jedynie większą agresję i pogłębisz antagonizm - dasz tłukowi lepszy bat - taki

też tak kiedyś myślałem, Ale tak nie jest. Może zostawmy okreslenie 'tłuk' jako zbyt pejoratywne.

Ale wyobraź sobie owce. One żyją dobrze jedynie wtedy gdy mają dobrego Pana. A dobry Pan to taki, co to przed wilkiem obroni, poszczuje czasem pieskiem, aby owce sie zbytnie nie rozlazły, zaprowadzi do stajenki, napoi itd.

Owce nie chcą demokracji - one chcą Pana. Demokracja doprowadzi je do zagłady.

One i tak będą chciały Pana, nawet jak je będzie hodował jedynie na mięso.

Zreszta, co tu gadać, Farma zwierząt Orwella zawsze jest aktualna. I nie tylko komuniści go zakazywali czytać.

>jar1, 23 Wrz 2007, 21:00

>>dartman, a po co ty Do tej warsiawki zjechałeś? Nie lepiej to było te cebule dalej z zamoyskiem

>uprawiać?

jar1,

zapytałem jakiś czas temu po jednym z twoich postów czy jesteś idiotą. Odpowiedziałeś, że tak. Nie musisz już więcej tego udowadniać. Jesteś idiotą i już.

Zamoyskim sobie swojej czerwonej gęby nie wycieraj. Do mojej osoby też zachowaj odpowiedni dystans.

jacch, 23 Wrz 2007, 21:02

Chyba mnie nieuważnie czytasz :)

Od czasu jednej pomyłki w 1989 roku, kiedy zagłosowałem na solidaruchów otwierając drogę do koryta tym popaprańcą z obecnego PiS, PO i kościółkowym dziadom - niezmiennie głosuję na lewicę... W tym wypadku bede głosował na LiD, choc uważam że koalicja byłego SLD i byłą UW jest o 14 lat spóźniona, żeby mogła cokolwiek zrobić nowego... Teraz jedynie szansa że niczego nie spieprzą a przestaną pier**lić od rzeczy z każdej strony - jak mają w zwyczaju nasze nazistowskie prawiczki w koloratkach.

>Zamoyskim sobie swojej czerwonej gęby nie wycieraj. Do mojej osoby też zachowaj odpowiedni dystans.

Nic z tego, tłuku. Wpieprzasz sie tu to dystansu nie budiet. Jak sie nie podoba do wypad w Zamoyskie. !

Albo jeszcze lepiej na Białorus, kacapie ! :-)

jar1

zdaję sobie sprawę, że większość społeczeństwa po prostu potrzebuje pana nad sobą - który im wskaże drogę gdy zbłądzą, po ojcowsku ukarze jeśli coś przeskrobią...

ja jednak wolę odpowiadać jak dorosły człowiek za to co robię, ponosić konsekwencję i mieć nadzieję, że TŁUK nie będzie przesądzać o moim (zupełnie z nim niewspółbieżnym) życiu!

Niektórzy to faktycznie do demokracji nie doroścli. Są wybory, któe ktoś demokratycznie wygrywa....w czasie sprawowania władzy popełnia sporo mniej przestepstw od swoich poprzedników i jeszcze sie nie podoba....

...panowie...camle, jar, muls jesteście meganaiwniakami oceniajac ksiazki po okładkach. To ze tusk, czy komorowski wygladają jak hydraulicy, a kaczory na ich tle jak hobbici nie znaczy ze są mezami stanu :)

Dla mnie kaczyńscy są bezproblemowi z wyjatkiem fochów jakie zapodawali po artykułach w prasie zagranicznej.

Nikt nie jest doskonały a te ich fochy spokojnie wybaczam. To jest pikuś, a Polska nic na tym nie straciła.

>jar1, 23 Wrz 2007, 21:12

Twój rosyjski stał się trochę bierny ale idiotyzm utrzymuje się na wysokim poziomie. Nie musisz tego udowadniać to już jest FAKT pisany.

Od Zamoyskich wara chamie jeszcze raz powtórzę !

lancaster

to, że myślisz "że ktoś kogoś ocenia po okładce" wcale nie oznacza wyrównaniu tego osądu do rzeczywistości ;)

mi na wyglądzie polityków (ba - w ogóle ludzi nie specjalnie zależy) - ale po pijawkach oczekuję przynajmniej tego żeby byli wiarygodni w "uwiarygadnianiu" sensu swojego istnienia

camle, z ręką na sercu powiesz ze rządy SLD podobały Ci sie bardziej niż obecne ? Pomijając twarze na które zwracasz uwagę :) Fakt dziewczyny w rządzie nie są teraz tak ładne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.