Skocz do zawartości
IGNORED

Ostinato 2000 + YAMAHA DSP A 492

lepiotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Uczciwie przeszukałem całe forum i znalazłem oczywiście parę podobnych postów ale dotyczyły wzmacniaczy w cenach powyżej 3k pln (kosmos).

Dzięki pomocy forumowiczów (dziękuję wszystkim za wsparcie) złożyłem Ostinato 2000. Dołączyłem je do posiadanej Yamahy DSP A 492. Gra nieźle ale tylko przy głośnym odsłuchu, przy cichym słuchaniu strasznie się to wszystko męczy. Doradźcie coś z łąski swojej. Generalnie znam wasze odpowiedzi zaraz odpowiecie że Musical Fidelity A2, Amplifon WL36 albo Struss S2, a ja chciałbym kupić jakiś przyzwoity używany wzmacniacz tak do 1000 zł. Podzielcie się jeszcze raz ze mną swoim doświadczeniem i dajcie jakieś rady żebym znowu nie był rozczarowany i nie musiał zmieniać za parę chwil. Może macie jakieś używane?

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/36305-ostinato-2000-yamaha-dsp-a-492/

Witam

Mam podobne kolumny poprawione przez McGyvera i do napedzenia ich uzywam wzmaciacz ONKYO Integra A-8850. Jest bardzo wydajny pradowo i swietnie radzi sobie z nimi. Te kolumny polecil mi do mojego wzmaka wlasnie McGyver. Mozna go kupic za ok 600 zl i jest to solidna maszyna wazaca ok 16 kg. Osobiscie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.