Skocz do zawartości
IGNORED

Jednak MORALNOŚĆ jest w cenie :))))

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

o polityce (zupełnie jak o gustach) nie powinno się dyskutować - od tego jest urna (ja się w tej sprawię nie wypowiem - bo nie widzę różnicy między takimi samymi dziwadłami, grającymi na nastrojach różnych grup społecznych - za rolę marionetki już podziękowałem ;)

z prochu powstałeś... i do urny trafisz ;) - ja jestem na nie!

nie liczę na żądnych władzy i pieniędzy "wybrańców narodu" - nie ja jestem >narodem< (a właściwie się od niego odcinam) - jestem indywidualną jednostką, mającą indywidualne potrzeby i spełniająca je na indywidualny sposób. Zbieranina pasożytów do niczego nie jest mi potrzebna

jacch, potrzebujesz jakieś konkrety ?:)

camle, mi tam ani za tym ani po tym. Wogóle nie głosowałem od 10lat...taki kraj, że PiS jest najlepszą partią do sprawowania władzy...i to tylko dlatego, że nie kradnie hurtem w odróznieniu od reszty.

Co Ty myślisz, ze ja bym sobie nie zagłosował na ludzi z głowami na karku i do tego pracowitych ?

Tylko, ze tacy nie mają czasu na politykę, a zanim się dorobią i zechcą być politykami dla spełnienia jakichś tam swoich marzeń i z pełną świadomościa uczestnictwa w historii przyjdzie jeszcze trochę poczekać. Bo Ci co "pierwszy milion kradli" kradną też nastepne - niczego innego nie potrafią.

...no i zostaje PiS, który przynajmniej tym złodziejom psuje świetne samopoczucie :)

na początek dobre i to.

Pozdrawiam

>najlepszą partią do sprawowania władzy...i to tylko dlatego, że nie kradnie hurtem w odróznieniu od reszty.

to się dopiero okaże jeśli przyjdzie następna ekipa ;)

camle, z tymi pasożytami to zaraz wywołasz jara z lasu :) On sobie wytłumaczył już ze paozyty są niezbedne(stad przywiazanie do PO&SLD)....za chwilę będzie tłumaczył Tobie :)

Nie daj się ;)

camle, jak do tej pory. A na razie nie zanosi się na inną ekipę niż ta, która wywalczyła po 18latach przemian ustrojowych pensje minimalną 800zł. Twardziele i bystrzaki w jednym, nie ?

Pozdrawiam

"A na razie nie zanosi się na inną ekipę niż ta, która wywalczyła po 18latach przemian ustrojowych pensje minimalną 800zł. Twardziele i bystrzaki w jednym, nie ?"

straszne... zwłaszcza, że wygrali z "samym sobą" ;)

camle, spoko w końc będzie jakaś ekipa zamiast PiSu, pewnie lepsza. Ale majac do wyboru PiSdrakowe berety i millerowo-postokrągłostołowe rozboje to nawet się nie zastanawiam.

A jak będe miał do wyboru partię rokującą lepiej niż PiS to zagłosuję na nich. Jeżeli PiS by się popsuł i nie byłoby nigogo w zamian to nie idę głosowac wogóle. Myślę, że uczciwe wobec siebie.

camle, a pamiętasz zapewnienia postokrągłostołowców, ze 10lat i będziemy mieli poziom europejski ?:)

Minęło w 1998 :)

...no ale już za kolejne 10lat okazuje sie ze mamy...tylko trezba wyjechać :)

>lancaster,

Przeciez to PiS rządzi. Nie rób im antypropagandy. I nie wspominaj o 3 mln mieszkań.

Powinieneś powiedzieć tak: i oto po stosunkowo niedługim czasie sprawowania władzy przez najlepszą ekipę rządzącą od czasów Łokietka - jest lepiej............ niż na Białorusi !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.