Skocz do zawartości
IGNORED

Klub olewaczy wyborów

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy głosujcie na PIS jedna partia jeden wódz !!!!

Ja zagłosuję jak obiecają mi ,że zaczną budować broń atomową przeciwko układowi oczywiście, a potem na Ruskich i Niemców !!!

bartas, powinieneś sie bac PiSu....każdy normalny człowiek boi się talibów, faszystów .

Do tego słyszałem, że najdalej za rok będą mandaty za nienoszenie moherowych nakryc głowy.

Przecież ten Pis to chyba gorszy od millera, buzka i balcerowicza z tym jego schładzaniem gospodaki.

Myślę, ze Kaczyński jest gorszy od hitlera, powiedzmy sobie to uczciwie, po co to dusić w sobie...on o tym wie, my o tym wiemy....przywrócmy PO&SLD, otwórzmy nowy FOZ...jak sie dobrze dupe preziowi poliże to sie dostanie 700baniek za friko i nowym Krauze bedzie mozna zostać. Super kraj był bartas przecież nie ?

Przedsiebiorstwa można było kupić za 5-10% wartości, ale nie kazdy mógł to zrobić, bo tylko niektórzy kradli pierwsze miliony jak radził bielecki....jeszcze niedawno tak było, nawet kolega Jazz śmiał sie z tego jak to amerykanie firmy w Polsce "kupują". Naprawdę dobrze było....nie dziwie sie, ze niektórzy chcą do tego wrócić.

Mógłbym zagłosować na PiS, gdyby ktoś zobowiązał się do trzymania lufy M16 przy mojej głowie podczas robienia krzyżyka, a w przypadku wahania, pociągnął za spust :)

Roland, na to nie licz :) Tak to byli wychowani wyborcy prezia przed 89. A jak ktoś nie głosował, to i tak głosował :)))....teraz masz ich kontynuację w postaci millera, tuska i reszty tej swołoczy, która się w magdalence dogadała w sprawie podziału wpływów.

@ lancaster

Co byś wolał:

- zrobić loda z połykiem wielgachnemu Murzynowi

- odbyć z nim dziki stosunek analny

Tak mniej więcej jawi się alternatywa PiS vs. PO.

Roland, dokłądnie tak samo to kiedyś widziałem...ale pzez dwa lata widzę ze można miec dupę całą, nie robić nikomu dobrze, a przy okazji za podatki które i tak placimy ktoś mnie przy okazji nie ... no właśnie Roland, niw wali....najwyzej trochę(albo i więcej jak sie Romka pośle) wstydu narobili tu i tam.

Nie mam natomiast anjmniejszych uwag co do prowadzenie(nie wpieprzania sie) gospodarki, w polityce zagranicznej też nie stracilismy wiecej niz podczas poprzednich ekip itp.

A ze nie zystujemy za wiele....przyjdie na to czas....na razie trzeba sie zadowolic tym, ze nikt nie kradnie ala ekipa millera, bieleckiego...zawsze moze być powrót do tego syfu i dlatego trzeba głosować uważam, bo majac tego swiadomośc i zaniechając głosowania obciążasz się.

Pozdrawiam

lancaster, 22 Wrz 2007, 16:02

>Roland, na to nie licz :) Tak to byli wychowani wyborcy prezia przed 89. A jak ktoś nie głosował,

>to i tak głosował :)))....teraz masz ich kontynuację w postaci millera, tuska i reszty tej swołoczy,

>która się w magdalence dogadała w sprawie podziału wpływów.

Ha,ha, ha...jak to dobrze, że Kaczora tam nie było ;). Pamięć ewidentinie wybiorcza lancaster.

I jak to dobrze, że dzięki Kaczorowi wicepremierem rządu nie był członek Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej.

Jak to dobrze, że Kryże ,przydupas Ziobry nie był komunistycznym sędzią. Jak to dobrze, że szef policji nie był komunistycznym prokuratorem. Jak to dobrze, eh...długo by tak wymieniać.

Taka swołocz jak obecnie jeszcze nie rządziła.

Lancaster,

Nie piernicz, że nie kradną.

Poza tym policz jak dużo stracili kasy ludzie przez zaniechania Św. Trojcy. Niewybudowanie głupiego mostu kosztowało wawe 200 mln. Dolicz do tego dziesiątki milionow, które stracili Warszawiacy stojący w korkach. Licz ile kosztuje brak autostrad. Licz, licz, licz....nie są lepsi od poprzednikow, a mieli być. Polski w obecnym czasie nie stać na ludzi, ktorzy nie potrafią nic zrobić. Gadać o pierdołach każdy potrafi.

bartas, dymani to byli wszyscy z wyjątkiem millerów, tusków i tego typu kolesi, a teraz cóż....dymani są własnie oni :)

Słyszałem nawet,z e mają UBecji obciąć emerytury i policzyc je wg. wysługi lat a nie jak do tej pory na "specjalnych" warunkach:)))

....może kolejny rząd obetnie je do minimum socjalnego tak jak to już dawno powinno byc zrobione ?

Jeżeli tusk&prezio to wątpię :D

bartas, mi tam najbardziej obecnie brakuje gospodarki centralnie sterowanej ala balcerowicz. No bo tych nieudaczników 2mln emigrantów za chlebem wyprodukowanych przez balcerowicza mi wogóle nie brakuje....to są jacyś nieudacznicy chyba, nie ?

Sprywatyzowałbym coś jeszcze :))))

wersja beta....mam takie pytanie, jeżeli uważasz, ze Pis nic nie potrafi zrobić i Polski na nich nie stać to co powiesz o działalności poprzednich ekip ?

Ja już wolę placić komuś za to, ze nie robi nic, niż za to zę np. kradnie.

Do gospodarki wystarczy sie nie wpieprzać i już idzie do przodu. I tu jak dla mnie PiS jest bezproblemowy obiektywnie.

A Ty myślisz że na jakiej zasadzie socjalizm upadł ? On nie upadł on zwyczajnie zbankrutował, bo był dobrze sterowany w stylu balcerowiczowskim :)

...no ale nie jest najgorszy ten leszek, wystarczy go zwolnić i zaraz lepiej, oraz oszczędniej (50Kzł/mc).

Brawo PiS :)

bartas, czy ty jesteś normalny ?

Jak nie odbierać ? Nie odebrac UBolowi prokuratorowi, który wysyłał ludzi do więzień, albo na KS za poglądy polityczne ?

Chodzi mi o ekstremalne wypadki a nie o kucharki ze szpitala MSW do cholery.

bartas pomysl kto pisał ta konstytucję dzieki której UBecki sedzia polityczny ma np. 7Kzł emerytury ?

Niemcy jakoś wysokim funkcjonariuszom NSDAP nie placą wysokich emerytur.

Ktoś sie zdecydował na to, zeby byc mendą, ciągnac z tego korzysci itp. i teraz uważasz, ze powinno mu się za to jeszcze z naszych kieszeni dokladac ?

A właśnie ,że nie odbierać a zjakiej racji prawa nabyte i nigdy do tego nie dojdzie jestem pewien na 100% jest to niemożliwe żołnierze Wehrmachtu do dzisiaj odbieraja emerytury i uposażenia - i widzisz to jest właśnie problem Pisuarów naginania prawa wobec siebie i hitler tak robił stalin i komuchy ludowi komisarze Pinochety a także wszelkie rządy autorytarne i ki diabeł wie jakie jeszcze

Lex retro non agit -kiedyś to w rzymie ktoś mądry to wymyślił mądrzejszy od tego całego gównianego Pisu

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.