Skocz do zawartości
IGNORED

kreatywność na forum

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

Moim idolem jest bez wątpienia Qubric.

Facet inteligentny, bystry i dowcipny, a poza tym oblatany i ma swój styl nie do podrobienia.

Jak dla mnie to numero uno na tym forum, chociaż sam się z nim ściąłem nie raz i nie dwa, ale to akurat nie ma żadnego znaczenia ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Vlad jest raczej elokwentny niz kreatywny i czesto wtorny czy zapozyczajacy ale w tym wszystkim jest takze i kreatywnosc. Tak mysle. W sumie tudno jest mi wygrzebac kreatywniejsza postac na forum.

Zartujac zas namietnie to musze przyznac, ze typowanie Qubricka czy senicza jest silnie rozrywkowe. No chyba, ze wmawianie, ze CDP za 130 zl (po drobnych i kreatywnych innowacjach) zagra lepiej niz dowolny CDP klasy high-endowej jest przejawem kreatywnosci.

pzdrw

soso

Kreatywność jest tu bardzo niemile widziana i to niezwykle eufemistycznie powiedziane.

Bo zawsze gdy jakiś trzpień wystaje z tych ustrojstw jadących na lukarowym taśmociągu, to nie jeden, ale conajmniej kilku młotkowych rzuca się na niego niczym sfora psów i równa do dołu. O jakiej więc kreatywności może być mowa?

Jazz:-) dał drapaka, bo ilekroć się pojawiał dostawał po ryju od frustratów i programowych pieniaczy.

Nie mam Astona Vanquisha, ani nawet BMW 335i, ani jachtu, ani 3 19-letenich lalek z agencji modelek co wieczór....i nie wiem, czy chciałbym mieć, a tym bardziej, czy chciałbym się tym chwalić.

Natomiast ja te nadęte posty Jazza traktowałem jako zwykłe prowokacje, mięso rzucane pośrodek stada głodnych drapieżników, i zarazem rodzaj powłoki błyskotliwego człowieczka, który siedział przy klawiaturze.

no właśnie tworzenie rzeczy nowych!!!! -bez tego forum byłoby nudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widziałám tu kreatywną działalność która była niedoceniana i czlowieka obrzucano blotem za to że

próbuje niektórych zachęcić do myślenia.....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.