Skocz do zawartości
IGNORED

Opinie o SS-fsr450---jak to chodzi

Gość Bond

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli Sony to takie dziadostwo to dlaczego sprzedaje więcej sprzętu od Yamahy itd. razem wzięte. Wezmy pod uwage ,że Sony najlepiej sprzedaje się na zachodzie a tam klientela jest bardzo wymagajaca

Nie to ,że robi żle, ona już nad tym nie panuje. Nie tylko ona, wszystkie molochy. Przepraszam, a co kino ma do kina domowego? Widziałeś kino Sony? Kupili wytwórnie filmowe i płytowe, i wielcy artyści niestety bardzo narzekają, ba ,sądzą się. Pozostanę przy moim, wszystką wiedzę wkładają w serię ES, reszta to badziewie. A ceny z kosmosu. Nie lubię Kody, ale ona przynajmniej nie zdziera, i za to mój plus. Sony swój autorytet chce buduje na cenie. Pozdrawiam wszystkich "soniaków", były soniak.

jacek1956 ja nie jestem jakimś zagorzałym fanem firmy i napewno nie przez to że mam produkt tej firmy,ale z tego powodu że dużo ludzi się wypowiada co miało szczególnie wielkiego pecha z tą firmą i to mnie nie dziwi że się skarżą bo mają do tego prawo , ale to jest mały odsetek w stosunku do tych co są zadowoleni!

Elfan, ja już się wypowiedziałem, przez 18 lat trochę soniaków przerobiłem, wiem jak kiedyś robili, bo pierwsz tinitron kupiłem w Pewexie w 1985 roku.Wiem jak robią teraz. Napewno mają bardzo ładne projekty, efektowny wygląd, i nie kłamią w mocy tak bardzo jak Yamaha, jak pisze 6x100 w, to 6x50 będzie.Mają ładne i funkcjonalne piloty, dobre menu w dvd. Ja to widzę,ale resztę też, niestety. Niektórzy muszą się przekonać na własnej skórze. Jeszcze raz pozdrawiam soniaków. Ale kolumny to naprawdę badziewie:)))

to że kolumny badziewne to masz racje ale elektornika to tuż inna bajka,

a co do jakości to w tych cenach to nie można oczekiwać dużo , ważne że się spodoba klientowi charakter brzmienia i reszta, to jest najważniejsze , a cena sprzętu sony nie jest znów aż tak wygórowana np ampli kasy QS jak w linku który podałem kilka postów wyzej kosztuje 2300 zł i to na stronce SONY a może byś jeszcze kilka stów taniej gdzieś po sklepach a w tej cenie to DENON 1404 i YAMAHA 440 oczywiście ceny sklepowej,ale każdy wybieże co mu pasuje i co mu odpowiada .

P.S i to było by na tyle, mozna zakończyć tą dyskusje.POZDRO

tak sobie czytam wypociny co nie których i płakać mi się chce.

> "taka yamaha to jeszcze nie potrafila samodzielnie niczego wymyslic wiec o czym tu mowimy"

człowieku naprawde mi Ciebie żal, prosze Cię nie chwal się już swoją wiedzą!!! Musze Cię zmartwić Yamaha wymyśliła kino domowe nie wiem czy to takie nic?! błuahahahahahaha

a tak wogóle to pan mądraliński używa kilku ników zobaczcie na ip :.alecto.mt.pl

ps. mimo wrodzonej głupoty pozdro

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.