Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z Cambridge Audio Azur A 340 !!

sweetminio

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z nowym wzmacniaczem Cambridge Audio Azur A 340. Nie wiem, czy tak ma być, ale po włączeniu włącznikiem głównym słyszę jakby dość głośne puknięcie w membrany kolumn. Poza tym wzmacniacz mogę włączyć i wyłączyć tylko przyciskiem "Power", nie działa z pilota funkcja Standby. Czy to wszystko jest normalne, czy nowy wzmak jest już felerny??? Proszę, oświećcie mnie, Koledzy Forumowicze !!

PS. Nie mogłem sprawdzić tego CA przy zakupie, bo kupowałem przez Internet.

https://www.audiostereo.pl/topic/36488-problem-z-cambridge-audio-azur-a-340/

jesli chodzi o pukniecie w glosnikach to normalne...w starszym a300v2 mialem to samo i tez mnie to troszke irytowalo.... jesli chodzi o wylaczanie z pilota na standby to nie moge ci pomoc bo a300 nie mial regulacji pilotem nie mniej jednak mam obeznie azur540r v2 i takiego incydentu ze standby nie zauwazylem...

wszystko w nim gra ...ałaaaa łaaaaa!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.