Skocz do zawartości
IGNORED

No to jak było z tym 'Telegrafem?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

jacch>>pytaj gosiewskiego dlaczego maja sie tak dobrze.I dlaczego maja wszelkie mozliwe ułatwienia.Ale Lidl dobierze sie tym panom do skóry i jak mówi senicz lewica pusci z torbami to towarzystwo.A nawet dziadków tych panów.

jacch>>>no wiem,wiem- w gazecie polskiej nie napiszą.

Uściślając zalewski został natychmiast uniewinniony po przyjsciu prezydenta kaczynckiego do władzy.Ale to może nie był ten zalewski ,a moze to nie ten prezydent-kto to wie.Co ciekawe w gazetach nie pisali.Skąd to wiem .Ba to jest tajemnica.Ale czy to prawda.Ba!

tak jacch....to rzeczywiscie było kiedy Wprost nie było wiarygodne tzn przed zmianą redaktora.Teraz po zmianie na naszego jest juz wiarygodne.Czy tez nie jacch?.Czy czasami jest ,czasami nie jest?A może my o róznych WPROST.Był jakis przedwojennych WPROST .jachcik Był?

jar1, 30 Wrz 2007, 20:26

>I specjalnie dla lancastera, naszego tropiciela afer i orędownika walki z oligarchami, co to się

>dorabiali i dorabiaja na rozkradzienym majatku po PRL:

>

>cyt MK:

>"...IV Spółka Srebrna'

>To coś działa do dziś i zawiadują tym ludzie PiS, którzy ..

itd.

jar1,

patrzac z lotu helikoptera -

Premier mieszka z mamusia, chodzi w butach z lupeksu, nie ma konta w banku, czepia sie kolesiow jak cos przeskorbali, zalozyl agencje do walki z korupcja i zrobil z tej walki swoje haslo wyborcze. Poszedl na calosc bo taki juz jest.

Cos w stylu Zelaznej Lady, z ktorej smiano sie, ze sama rozbija w domu kotlety, daje synkowi kieszonkowe, ktore nie starcza na slonecznik a dzis mieszka w skromnym domu - frajerka. (Ta sama, ktora wywolala wojne przeciwko Argentynie i ja zgrabnie wygrala). Aaa, przypomnialo mi sie - rzadzila ponad 10 lat, zastala Anglie drewniana a zostalwia murowana i odeszla sama.

Dla kontrasu mamy prezia i jego zlote nocniki, pociagi 'przyjazni' hulajace po Helu i fundacje Pierwszej Damy, ktora zasilali najwieksi magnaci Polski calkowicie bezinteresownie i bez wiedzy Imc Malzonkow, mamy kolegow ze Skrazyska, doktora Jaskiernie, jachty Rudego Ksiecia (ten Kaczmarek od prywatyzacji), kobiete o Ksztaltnych Piersiach i Meznym Sercu, premiera, ktory byl z wyksztalcenia suwnicowym, poliglote Iwanickiego, ktory ma taki temperament, ze nie moze powstrzymac sie od szczypanie w dup..e tlumaczek na lotnisku w Brukseli, .. (dopisz sobie inne detale). Do tego potoki 'prawdy' - nieprofesjonalne zabicie poslanki Blidy versus profesjonalny atak na wille w Magdalance itp.

Wniosek dla ludzi pragnacych przylepic sie i dorobic sie a sie nie narobic (no wiesz, tacy, co to maja 2 lewe rece):

No, kurna, nic tylko dolepie sie do LiDu - tam jest moja nadzieja, tam moje szanse, tam moja przyszlosc.

Wniosek dla wyborcow:

No, kurna, przeciez nie jestem glupi, nie zaglosuje na klike kolesiow, gdzie faceci o 2 lewych rekach beda mnie doili w imie 'demokracji'.

Wniosek dla Ciebie, jar1 - zastanow sie czego bronisz, w imie czego i jak to o Tobie swiadczy.

pzdrw

soso

PS

Nie jestem entuzjasta PiS-u, PO, oczywiscie takze nie LiDu bo zdrowej lewicy w Polsce doczekamy sie dopiero za ladnych kilka lat. Nie jestem oczywiscie i za LPR-em czy Samoobrona. Ale wiem, ze zdrowy rozsadek podpowiada mi jednak jasno co jest do odrzucenai w ramach 'negatywnego wyboru'. Nie chce by moja mame, emerytke ponizali lowcy fortun. I w tym kontekscie wole premiera w rozciapanych butach niz pachnacego perfumami (pefumy jak wiemy sa na bazie alkoholu) prawie magistra. Panial?

>Wniosek dla Ciebie, jar1 - zastanow sie czego bronisz, w imie czego i jak to o Tobie swiadczy.

Wiesz czego bronię? PRAWDY i to niezależnej od opcji politycznej. I DEMOKRACJI.

Wiesz czemu jestem przeciw?

1. Przeciw podziałowi świata na jedynie białe- czarne i wynikającego z tego światopoglądu Jedynej Słusznej Prawdy.

2. Przeciw panoszeniu się ideologii ludzkiej tandety

3. Przeciw wykorzystywaniu kłamstwa w jakimkolwiek celu

4. Przeciw wykorzystywaniu zniewolonych umysłów starszych ludzi przez sektę Rydzyka do zdobycia władzy. Uważam to za zbrodnię - znacznie cięższą od złodziejstwa.

5. Przeciw rządzeniu Polską przez grupę zakompleksionych psychopatów

...

To tak na razie....

Jar>>nie mowiąc o tym ze generalnie sprawdza się zasada.Jak masz- to chodż w starych butach,rozdeptanych ciapciach,nie miej samochodu a pieniadze trzymaj u mamy-Wiedzą to wszyscy którzy znaja polaków.Wiedza tez o tym kaczuńckie.Jak pachniesz to cię rodacy zjedza.Wiec kaczyncki długo pachniac nie bedzie.

jar1, 1 Paź 2007, 10:02

>Wiesz czemu jestem przeciw?

>1. Przeciw podziałowi świata na jedynie białe- czarne i wynikającego z tego światopoglądu Jedynej

>Słusznej Prawdy.

Zatem jestes przeciwko Samoobronie - to dobrze.

>2. Przeciw panoszeniu się ideologii ludzkiej tandety

Zatem jestes przeciwko LPR - to dobrze.

>3. Przeciw wykorzystywaniu kłamstwa w jakimkolwiek celu

Zatem jestes przeciwko SLD i LiD - to dobrze.

>4. Przeciw wykorzystywaniu zniewolonych umysłów starszych ludzi przez sektę Rydzyka do zdobycia

>władzy. Uważam to za zbrodnię - znacznie cięższą od złodziejstwa.

Zatem jestes przeciwko Rydzykowi - to dobrze.

>5. Przeciw rządzeniu Polską przez grupę zakompleksionych psychopatów

Zatem jestes przeciwko PO - to dobrze.

>...

>To tak na razie....

na razie,

pzdrw

soso

I chba wybiore PiS, bo, cyt MK:

"...W tej partii jest Niemka, gardząca i oczerniająca swoich rodaków, która uczy godności Polaków. Jest w tej partii profesor, który uważa, że w Oświęcimiu nie było obozów koncentracyjnych, tylko obozy lekkiej pracy. Jest w tej partii syn żydowskiego komunisty, członka KPZU, KPP, PPR, PZPR, ateista, przechrzta, który w antysemickim, `katolickim' radiu opowiada o komunistycznej przeszłości i semickim spisku. Jest w partii peerelowski prokurator ścigający lewicowych biznesmenów. Jest komunistyczny sędzia oskarżający o antypolskość solidarnościowych działaczy. I jest w końcu sam kapral, potomek carskich pułkowników, litewskiej spolonizowanej szlachty i kresowej inteligencji żydowskiej. W czasach komunizmu dekownik i partyzant, dziś krzyczący Polska dla Polaków i precz z komuną..."

myśle że tez pachna.Ale ten zapach tym razem jest NASZ.Nic tu jar po nas.Merytorycznie niech idą na nosa.Wyladują w chlewie.Ino żeby ich swinie nie zeżarły.

Chłopaki, jak już przestaniecie się obśliniać i moherowo brnac w demagogii :)), to powiedzcie co takiego złego dla kraju/gospodarki zrobił PiS w okresie swoich rządów ?

Są różne plagi jakie spadają na kraj za pomocą głupich rzadów : bzrobocie, inflacja, utrata ważnych kontraktów/stosunków międzynarodowych, korupcja, czasami rząd potrafi też swój kraj ośmieszyc.

Wszystkie te zjawiska przytrafiały sie poprzednikom PiSu, a pisdrakom jak na złosć tylko to ostatnie na skalę ogólną...bo, ze jakis urzedas wexmie za tego rządu koperte to nie wątpię - to tak dla jasności....ale jak bierze premier, parlament, czy walone są jakieś ewidentnie szkodliwe dla gospodarki rzeczy w stylu nakrecanie inflacji a potem jej tłumienie, czy głupie żarcie sie z np. Rosjanami o gazociąg, bo cośtam(banda idiotów, którzy za jakis czas psioczyli na to że Rosja dogadała sie z kims innym) i wiele takich....PZPRowców w swoich szeregach maja chyba wszyscy, ważne zeby ci kolesie nie robili krajowi xle ala za rządów grubych kresek i grubych Józków, tylko budowali.

No ale jak ktoś jest post KLD-owskim moherem to co zobić jak beret firmowy opadł juz na buty :)

Pozdrawiam

lancio.....pociagnji jeszcze.Rzeczywiscie jak ktos nic nie robi to ....................No pociagnji jeszcze.A jak matoł................?ale nie przeszkadzam -ciągnji chłopie.

jar1, 1 Paź 2007, 10:02

>Wiesz czego bronię? PRAWDY i to niezależnej od opcji politycznej. I DEMOKRACJI.

>

>Wiesz czemu jestem przeciw?

>1. Przeciw podziałowi świata na jedynie białe- czarne i wynikającego z tego światopoglądu Jedynej

>Słusznej Prawdy.

>2. Przeciw panoszeniu się ideologii ludzkiej tandety

>3. Przeciw wykorzystywaniu kłamstwa w jakimkolwiek celu

>4. Przeciw wykorzystywaniu zniewolonych umysłów starszych ludzi przez sektę Rydzyka do zdobycia

>władzy. Uważam to za zbrodnię - znacznie cięższą od złodziejstwa.

>5. Przeciw rządzeniu Polską przez grupę zakompleksionych psychopatów

>...

>To tak na razie....

tak jar1, w punkcie 4 wstaw komunistów zamiast Rydzyka i masz swój PRL w którym służyłes wiernie i w mundurze,

i nie kpij sobie, że ty jestes za demokracją,

za demokracją to ja jestem.

lancaster, 1 Paź 2007, 12:08

>Chłopaki, jak już przestaniecie się obśliniać i moherowo brnac w demagogii :)), to powiedzcie co

>takiego złego dla kraju/gospodarki zrobił PiS w okresie swoich rządów ?

tu ci nikt rozsądnie nie odpowie, PiS to oszołomy,

lancaster czy ty nie wiesz, że bycie antyPiS jest trendy?

mulsy chcą być trendy,

wicie, tyn trynd

muls, dasz rade wyprodukować jeszcze cokolwiek twórczego, czy cała energia idzie już tylko na system ochrony jedynej sprawnej komórki w Twoim mózgu - tej odpowiedzialnej za wklepywanie głupot na audiostereo :)

arbuz, pamiętaj, ze kazda partia/poglady ma swoje mohery. Dbaj o to, zeby się nie stać jednym z nich. Nawet jezeli wszedłes na złą droge w kazdej chwili możesz z niej zawrócić. Nawet muls może kiedyś przestac byc moherem(w najblizszym czasie sie na to nie zanosi), a jest już na ścieżce doskonałego

wyczesywania swojego beretu 55 lat !

Jakby się wziął za np. karate to juz by miał pewnie 9dan.

Pozdrawiam

A ja widzę lancaster, że znowu masz problemy z interpretacją.

>tak jar1, w punkcie 4 wstaw komunistów zamiast Rydzyka i masz swój PRL w którym służyłes wiernie i w mundurze,

To za to kolejne ubliżanie go zablokowałem.

PS. Możesz już nie przepraszać - i tak jest nic nie warte.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.