Skocz do zawartości
IGNORED

CD do MARANTZ PM-80 - DENON ZAMULA:(

denon.dcd.2560

Rekomendowane odpowiedzi

denon.dcd.2560, 4 Paź 2007, 20:47

>głupi problem: mam 2 klocki grające w miarę poprawnie w tych samych aspektach, a paprające sprawe w innych

>jeszcze inna mysl pląta mi sie ostatnio po głowie: SONY TA-F700/730 ES. co o tym myslicie?

Posprzedawaj w cholerę całą tą budżetówkę, i kup w końcu trzy razy droższy, porządny wzmacniacz, najlepiej lampowy.

denon.dcd.2560, 4 Paź 2007, 22:26

>mac_>

>nie stac mnie:(

Pierdzielisz. Sam napisałeś że masz co najmniej dwa wzmacniacze. Po jakiego grzyba je trzymać, skoro nie dają Ci pełnej satysfakcji? Sprzedaj je, a za uzyskaną kasę kup coś lepszego. Inaczej będziesz wciąż gonił za swoim ogonem robiąc małe kroczki w bok i nie uzyskując realnego postępu.

discomaniac71, 4 Paź 2007, 22:37

>Sorry za off-topa - Marek: Theta Plinius i JMLab - nie jest za jasno? Pozdrawiam. R.

>

>PS Pytam bo ktos mnie zaprosil na odsluch podobnego systemu.

To idź na ten odsłuch i sam się przekonaj.

dcaudio -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak powiedział pewien ślepy koń, stając na starcie Wielkiej Pardubickiej: "Nie widzę przeszkód" :-D

zrobiłem fotki wnętrza, w miare dobre makro, to komu podesłac? chodzi mi o wskazanie elementów które bez duzej ingerencji sam moge wymienic. Piotrek608:>? pomozesz:>? jesli tak to podaj maila.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.