Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki telefon kom. warto kupić do 2500 ?

dragon66

Rekomendowane odpowiedzi

Doradżcie mojej siostrze jaki warto teraz kupić tel. komórkowy do ok.2500 zł , dziewczyna chciała Nokie N 95 ale jej odradzają ze względu na słabą baterię ...ponoć chodzi 1 dzień , sami polecają N 73 !!!

Proszę o fachową opinie ...najlepiej użytkowników...może innej firmy np. nowość APPLE ...na punkcie której zwariowali

Amerykanie i skośnoocy !!!

Międzyczasie zerknij na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Witam tu Monika ...potrzebuje tela który da mi mozliwość robienia fotek o możliwie najlepszej jakośći oraz posiadajęcego wysokiej jakości wyświetlacz ....miałam trochę telefonów ale w końcu chcę coś kupić co ma jakość ....chłopaki mają sprzęt audio ja potrzebuję fajnego tela ....:-)

zresztą, za taką kasę brałbym chyba to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niech sobie kupi jaki jej się będzie podobał. Jeżeli nie ma zamiaru go używać, czyli będzie korzystać tylko z funkcji: Call, Sms, Mms to może sobie kupić telefon za 100 zł. za 2500 można kupić coś z mp3, aparatem z obiektywem Zeiss, GPS-em i innymi pierdołami które wykorzystuje w 90 procentach tylko 10 % ich nabywców. Nie napisałeś na czym jej najbardziej zależy, więc wnioskuję że to po prostu taki "signum temporis" by wypasiony telefon.

ale to jest tylko moje subiektywne zdanie, bo ja w telefonie nie chciałbym mieć nawet funkcji SMS której nienawidzę, o kamerach i GPSach nie wspoinając : )

Pozdrawiam : )

a to nie lepiej jakiś naprawdę wypasiony kompakt z zajebistym obioektywem i praktycznie zerowymi szumami. Wiesz megapixele to nie wszystko : ) 2000 na aparat a 500 na telefon i gra gitara : )

Za 1500 CANON S5 - świetny compact. I telefon za 1000 zł...- np. K800 - pełny bajerów...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znam ta branze na wylot i mowiac szczerze jedyna sluszna opcja jak widze jest dosc bolesna ale chyba sensowna - telefon jest do gadania i slania sms-ow. Aparat do robienia zdjec, gamebox do grania, DVD do ogladania filmow itd.

Inne opcje - np. telefon-komputer-kamera-dvd w jednym to moim zdaniem opcja szpanerska - jakosc wszystkich zaaplikowanych elementow jest znacznie gorsza niz osobno. Zaleta jedna - miesci sie taki szajs w torebce siostry.

pzdrw

soso

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.