Skocz do zawartości
IGNORED

Apel o pomoc dla kolegi senicza

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

>Belial

A senicz się już cieszy - bo znowu będzie się miał z kim i o co kłócić ... ;) Ale nudno byłoby tu na forum bez Niego i bez jego "agresorów" ;p gadu, gadu, gadu, gadu, gadu, gadu - nocą ...... gadu, gadu, gadu, gadu, gadu, gadu - w dzień ; )))

>szakunec

Bardzo mizerna jakość i krótki czas - AS2006 - okularnicy (początek) :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Szukacie pomocy dla senicza...

...może tu mogą mu pomóc:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

cir

>Belial

>a co ty robisz standardowo ze swoimi płynami ustrojowymi?

Hm...Właściwie to nie myślałem nad tym, ale powiedzmy, że wylewam je różnym śwircirom na głowę, a co?

Już niedługo posłuchamy w lepszej (mam nadzieje) jakości. To był tylko idioten camera skompresowany do mpeg4 (xvid). Mam troszkę innych fragmentów, ale tutaj były zarówno rzeczone oklasky jak i fragment okularników :)

>>Moze bez Jopkowej bo znowu zaczna bic oklaski? to bylo super. Jeszcze raz dziekuje tym co tak spontanicznie bili brawo na czesc i z zachwytu nad moim sprzetem. Dziekuje.

>chyba czas na sprzatanie

Dlaczego?

Wątek rozwija się wyjątkowo kulturalnie jak na standarty dyskusji z udziałem kol. senicza, jego skrzydłowych i jego oponentów.

Nikt nie wystawia swojej pralki przeciwko marancuniowi, a ze senicz żąda burmestera? Nie jest to zakazane.

To forum nie wprowadziło moderacji, opiera się na całkowitej demokracji. Wszyscy mają prawo do głoszenia swoich poglądów.

dbx napisal w "o mnie" czyli o nim ze ma takowego? wiec ja myslalem choc to nie jest moja mocna strona ze przywiezie takiego cd? Widzi kolega stefanB ze moje wieloletnie juz prosby o konfrontacje nic nie prztynosza. Szczekaja i szczekaja a jak przychodzi do konkretow to nic z tego nie wychodzi. Zachowuja sie jak panienki co chcialy by a sie boja. Maranciunio nie boli.

Jak juz pisalem o wzmacniaczu nawet nie mysle do porownan a zrezta wy o tym dobrze wiecie ze nalesnik wykosi wszystko i cala wasza nadzieja to Cd. Ale trafila kosa na Maranciunia i maluszek sie nie daje. Ten Burmaster cd 001 nawet bylby dobry dla mnie bo rozwiazania w nim daja zdecydowanie gorszy dzwiek niz Maranciunio wiec nie mam strachu. No jak bedzie? wystawicie cos czy juz sie poddaliscie? Czy juz w POlsce nie ma nikogo z jajami? zadnego audiofila? takie z was wydmuchy? nic nie macie? a zrobic cos? do wystawy sporo czasu. Zrobcie jakiegos Mara-ghita.

Do konca dnia daje wam czas na wystawienie czegos mocnego. jesli nie do opisu swojego stanowiska bojowego na AS2007 dolaczam opis a w nim inf. ze nikt nie byl w stanie przedstawic alternatywy jaosciowej dla tego cd i reszty zestawu. Za 600zl. Czyli moge napisac ze jest to najlepszy system w Polsce.? No dobrze. nareszcie wuiemy na czym stoimy.

Za rok na as2008 wyzwe w takim razie reszte swiata na pojedynek. Teraz gdy jestem jakosciowym Krolem Polski moge chyba rzucic rekawice audiofilom i audiofilutom z Japonii czy USA bo w europce to nic ciekawego nie maja. ?

To ja wystawie swoj najtanszy odtwarzacz mp3, nie sadze, by istnialo rownie mocne zrodlo, sam nie moge go niemal sluchac, bo tylko rece mi sie skladaja do oklaskow i stad ciezko sie skupic na muzyce, a Maranciunio z takim Beethovenem dzwieku jak moj Empetrunio moglby sie zawstydzic na starcie. Zwlaszcza, ze Emptrunio kosztuje 60PLN ,ale ma genialne dekodery dzwieku :")))

THE WINNER IS.....SENICZ!

Zreszta jak zawsze panowie.

Co ta dyskusja (? ) pokazuje?

Że wystarczy pare najprostszych chwytów erystycznych, determinacja i wystarczająco wyrażnie artykułowana pogarda dla zwyczajowych norm zachowań, by ludzie kulturalni, wychowani przez dom i szkołe w szacunku dla drugiej osoby z jej strefą prywatności i poglądami, stawali sie bezradni.

Dostrzegam analogie do naszego zycia publicznego. Tam też grasuje niejeden "oryginał" z naszego przyzwolenia. A może bardziej lenistwa? Przecież tak łatwo ich zbanować...

Jak widze znowu krecicie i krecicie. Za takie zachowanie kiedys odbierano szlachectwo. Ja, choc szlachcic zasciankowy, mam swoje honory. No to w koncu bedzie cos z tych waszych harcow na smyczy?

Wydaje sie ze pokoj powinien nazywac sie Senicz Audio z dopiskeim thd=0.0001% df=30 000. A tersc chyba taka - eksperymentalny system sluzacy do badan psychofizycznych sluchu ludzi i oddzialywania dobrej jakosci dzwieku na psychike ludzka. Zestaw jest elementem szerszego programu badawczemu zespolu wybitnych specjalistow majacym ustalic jakiego rodzaj wdzieki najsilniej wplywaja na kondycje psychowizyczna mlodziezy i osob starszych z pominieciem pewnej grupy osobnikow ogarnietych mania przesladfowcza. ...............no i takie tam no bedzie sporo o tym ze nie ma ten system konkurencji itp..................

discomaniac71, 9 Paź 2007, 09:56

>senicz a pamietasz pomysl Elberotha o konfrontacji z MBLem? o ile pamietam to Ty stchorzyles wiec

>nie opowiadaj glupot.

Disco,

nie masz co zadawać pytań, Senicz nie odpowie na żadne, bo on tylko WYGŁASZA. Zresztą wygłasza cokolwiek. To jest sposób na budowanie popularności za pomocą całkowitego wyzbycia się wstydu i przyzwoitości. Tylko w ten sposób mogą zaistnieć takie "osobowości" jak np. Doda, Michał Wiśniewski czy gwiazdy Big Brothera. Smutne i żenujące. Niedawno Jar1 słusznie zauważył, że kiedyś opinię o człowieku budowali inni ludzie. Dzisiaj wystarczy bezczelnie stanąć i wrzeszczeć "JA jestem najlepszy!". Zawsze znajdzie się grupa, która uwierzy.

Od jutra mozecie zwaracac do mnie per Krolu. Albo Jego Majestat.

A co do mbl to nie pamietam co i jak. jesli nadal aktualne to zapraszam na AS przy swiadkach. Zeby nie bylo tak jak w kaim ze Maranciunio zly.

>senicz,

...bardzooooo mnie ciekawi ta Twoja elektronika.....!!!!

Zapraszam do mnie. Mysle, ze Ty i ja mozemy skorzystac. Ja - bo jesli ta elektronika jest tak dobra jak piszesz to z pewnoscia zrobie lub kupie taka dla siebie. Ty - bo jesli okaze sie tak dobra to bedziesz mial zasluzona slawe a jesli jednak nie tak dobra, to przynajmniej bedziesz wiedzial, ze mozna jeszcze lepiej...., co zapewne skloni Cie do dalszych poszukiwan i udoskonalen. Mysle, ze chetnie poslucha tego tez kilka osob z forum, ktore mieszkaja w moim miescie, ktore tez oczywiscie zapraszam....:).

Zapraszam serdecznie a detale mozemy ustalic na priv.

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.