Skocz do zawartości
IGNORED

degeneracja i upadek facetów

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

Paszeko, 17 Sty 2009, 16:28

>17-20 latkowie na rentę mentalną? Czy tobie siedemnastolatkowie jakąś krzywdę uczynili?

>Opisz nam swoje doświadczenia z ta grupą wiekową.

60% to matoły którym nic nie pomoże

20% to matoły którym może coś pomoże

20% daje jako taką nadzieję

Wystarczy pójść do Mc Donalda

Te ostatnie 20% to sprzedający

(20 lat tam to nie rzadkość, zwykle studenciaki z biednych rodzin)

Kupujący to w większości te 60% z którymi nie chciałbym ubić muchy w kiblu

jak będą w moim wieku

Mój były.. czepił się mnie, że nasza 13 córka nie ubiera się dziewczęco.

Pytam sie go:

- Czyli chodzi Ci o to, że mam ją zmusić do ubierania się jak obecne 13 latki?

- No tak..

- Czyli cycki na wierzchu, biodrowki w zimie, "białe kozaczki", szminka na ustach, odpadająca tapeta

- No.. nie tak.. tylko jak dziewczynka?

- Czyli w ubrania typu: Barbi, różowe sweterki w kwiatki, sandałki z cekinami,?

- No ale o co Ci chodzi?

- No o to, że obecne 13 latki (zobacz na naszej klasie) mają w głowie pusto, jedyne co je kręci to robienie całusków wyszminkowanym ryjkiem, chodzenie po centrach handlowych, podrywanie 16 latków.. albo i więcej.. Za rok takie laski będą robiły loda za doładowanie komórki.. Czy tego oczekujesz od naszego dziecka? Nikt się nie ubiera jak Barbi.

- Ty jakieś głupoty gadasz.

- Nie gadam głupot. Twoje dziecko ma swój styl czyli "brak stylu". Chodzi w bluzach, traperach i spodaniach - tak jest jej wygodnie, dobrze się w tym czuje. Nie świeci cyckami, nie siedzi z komórką w ręku i nie pisze 100 sms'ów do psiapsiułki, że ten z 2 b to na nią 2 razy popatrzył i czy to znaczy, że ma mu w kiblu w szkole pokazać gacie...

- Ale o czym Ty mówisz, jej nie wolno łazić z kolegami do czasu kiedy nie skończy 16 lat?

- Błuahahahha... I czego jeszcze jej nie wolno? Jak będzie czas i jakiś facet jej się spodoba to wtedy będzie miała motywację do kupienia sobie czegoś bardziej frywolnego. Na razie jest dobrze, bo zamiast łazić po mieście siedzi w domu, słucha muzyki i sobie śpiewa. I Ona sama wybierze ten moment na nowy styl, na chłopaka.. a w ubraniach typu Barbi łazić nie będzie.. bo ja tak nie chodzę ubrana, nigdy Jej tak nie ubierałam, gazetek typu Brawo sobie nie kupuje.. woli angorkę.. :)

Koleżanki z klasy ma gdzieś i naśmiewa się z ich tapety na twarzy i pomalowanych paznokci.

- My się nie dogadamy...

- No raczej nie.. :P

To tak przy okazji obecnych 17 latek...

• 4 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.