Skocz do zawartości
IGNORED

czy to forum to żenada?

graaf

Rekomendowane odpowiedzi

czy to forum to żenada?

dlaczego coraz mniej tu merytorycznej rozmowy?

dlaczego niemal każdy wątek grzęźnie w jakichś mieliznach wiedziony tam przez popieprzonych kolesi?

dlaczego tak wiele interesujących (sądząc po rozmiarach dyskusji na forach międzynarodowych) wątków merytorycznych tutaj nie ma kontynuacji?

dlaczego na międzynarodowych forach audio nie ma takich głupowatych "dyskusji" ani takich popieprzonych "dyskutantów" jacy "zdobią" to forum? nawet na tamtejszych "bocznicach" - tam też mają "bocznice", tylko jakieś takie jednak różne od tej tutaj

https://www.audiostereo.pl/topic/36900-czy-to-forum-to-%C5%BCenada/

A są tam na bocznicach graafy z petycjami ?:)

...bo wiadomo, ze za granica to wszystko mają lepsze...o jakich wątkach bez kontynuacji piszesz ? Ludzie którzy nie maj doswiadczenia w jakichs tematach nie zainteresuja sie nimi/nie opiszą. Co jakis czas pojawia sie uper pomysł. Ostatnio w DIY - Shigaraki....chyba nawet byliśmy przed kolegami z zagranicy w temacie klonowania/typowania bómboxuf....sam sobie pewnie taki zrobię :)

Dlatego ja w ogóle nie lubię wchodzić na fora. A szczególnie nie wchodzę na fora polskie...

Nudzi mnie to po prostu...

Zagraniczne to owszem. Wejdę sobie.

Bo fajne są fora zagraniczne. Wiecie ?

Jakoś tak można, wiecie... Jakoś tak...

No ja wiem no... Przeżyć to. Przeżyć. Wiecie... Przeżyć...

A w forum polskim, wiecie, to jest tak : nuda... Nic się nie dzieje, wiecie... Nic. Takie, wiecie... Dialogi niedobre...

Bardzo niedobre dialogi są...wiecie... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.

... Aż dziw bierze, że nie wzorujemy się na zagranicznych. Wiecie...

Przecież tam... Weźcie na przykład forumowicza, wiecie... Yyyy... Zagranicznego...

To ten forumowicz zagraniczny , wiecie... To ten jego wpis coś wiecie... Nie wiem jak tutaj...

Trudno mi w tej chwili powiedzieć, wiecie... Coś takiego wyraża... Wiecie... Jakoś tak... No... No wiecie o co mi chodzi...

A polski forumowicz, wiecie... To jest pustka... Pustka, wiecie... Nic! Absolutnie nic...

Załóżmy, wiecie. ze jak polski forumowicz, wiecie... Zaklada wątek, nie?

Widziałem takie wpisy kiedyś... Na przykład, no ja wiem? Na przykład pisze o kolumnach... nie?

Wiecie, pisze o kolumnach... I wiecie, pisze tak : o prawej... Potem pisze o lewej... środkowej... I nic...

Dłużyzna, wiecie... To jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna, wiecie. Dłużyzna...

Wiecie... siedzę sobie, wiecie na tym forum... rozumiecie... I tak patrzę sobie... siedzę se na forum, wiecie... Normalnie...

Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść z tego... forum, wiecie... I wychodzę...

No i panie i kto za to płaci? Lukar płaci... Wy płacicie... My płacimy... To są nasze pieniądze, wiecie...

Społeczeństwo...

Społeczeństwo, wiecie... No normalnie.

>>dlaczego na międzynarodowych forach audio nie ma takich głupowatych "dyskusji" ani takich popieprzonych "dyskutantów" jacy "zdobią" to forum? nawet na tamtejszych "bocznicach" - tam też mają "bocznice", tylko jakieś takie jednak różne od tej tutaj

graaf, 16 Paź 2007, 09:14

>czy to forum to żenada?

To że jest żenada to w wielkiej mierze i twoja zasłóga.Gdy pisałeś w zakładce stereo -było OK, ciekawe wpisy rozszażające choryzonty audiofilskiego słyszenia i myślenia, gdy wlazłeś na Bocznicę pojebało Ciebie dokumentnie tu właśnie ujawnił się twuj wredny złośliwy wręcz hamski harakter obitej suki przez złośliwców z zakładki Stereo Wturował Ci w tym wszystkimj następny porąbany choć słyszący prawidłowo lancaster, dobraliście się jak dwie k..wy w korcu maku

Re: senicz, 16 Paź 2007, 10:09

>Na zagranicznych forach nie ma mnie i dlatego jest tak nudno no nie?

>a konkretnie to sadze ze koledzy nie maja bladego pojecia o audio i tylko tak pitola 3 po 3.

tak, na całym świecie nikt nie ma pojęcia - tylko senicz :-))

skąd możesz wiedzieć czy tam jest nudno?

nie jest

to tobie się tylko tak wydaje, bo obce wyrazy i zdania nie składają Ci się w żadne znaczenia, bariera językowa

ale są też ciekawe fora rosyjskojęzyczne - tam może spróbuj seniczu

Żenujące jest to, że tego forum trzyma się grupa kolesi, gladiatorów klawiatury, doradców doradców, mędrków i znawców wszelakich i wszystkiego, którzy MUSZĄ, ale to MUSZĄ się wpie...lić w każdy możliwy wątek, sądząc być może, że bez ich cennego komentarza świat sobie nie poradzi.

Re: lancaster, 16 Paź 2007, 09:18

>A są tam na bocznicach graafy z petycjami ?:)

akcja-reakcja

a to nie petycja tylko pytanie retoryczne

>o jakich wątkach bez kontynuacji piszesz ?

o wielu różnych, ostatnio choćby ten o FE206E

wychodzi na to, że może trzech ludzi w Polsce ma/miało/słyszało

>Ludzie którzy nie maj doswiadczenia w jakichs tematach nie zainteresuja sie nimi/nie opiszą

dokładnie - i piszą o tym w czym mają doświadczenie - głównie na bocznicy :-))

>Co

>jakis czas pojawia sie uper pomysł. Ostatnio w DIY - Shigaraki....chyba nawet byliśmy przed kolegami

>z zagranicy w temacie klonowania/typowania bómboxuf....sam sobie pewnie taki zrobię :)

chyba przed to jednak nie - spory wkład w tym wątku jest od Petera Daniela

klonowanie bómboxuf, no pomysł nietuzinkowy, ale czy super?

to już może lepiej chociaż tuningowanie mikrowieży? :-)

lata mijają a nadal nie zebrało się chętnych na marne 300 egzemplarzy winylu testowego Fadeovera

(sam zadeklarowałem kupno 10 sztuk)

za to międlone są tematy "Ile moze sie wychylic membrama" (pisownia oryginalna)

a na wiodącą zakładkę wyrosła już dawno bocznica

graaf

Chyba się zapiszę na tego testowego .... by zwiększyć Twoje szanse otrzymania tych 10 sztuk, tylko czy pocztuwki dźwiękowe też lepiej zagrają na Bambinie po zakupie rzeczonego testowego czarnego placka ałdiofilskiego?

graafie, co zrobić jeżeli transport z tego bumboxa siedzi w ponoć swietnie brzmiacym CD za ok 20Kzł...

Peter Daniel ma na koncie kilak fajnych rzeczy i mocno tez dopinguje bumboxa...zesztą tak jak i ja :)

Nie mozesz mieć pretensji o to, ze ludzie się nie interesują np. vinylem testowym....zachec ich jakoś, bo droga narzekań raczej chetnych nie przybedzie. Mam dwóch znajomych którzy pewnie też by kupili, to razem jest już 12 ;)

Pozdrawiam

stequ bzdur, jesteś błaznem...i to jakim...ale tylko jak sobie wypijesz.

Na trzexwo Ci wogóle nie idzie.

Jak tam, tobisz w końcu swoje pomieszzenie odsłuchowe na AS ?

Pozdrawiam

Ja jestem zdania , że potrzebna jest moderacja, a wtedy jest szansa na podniesienie poziomu.

Tylko jak powstrzymać ludzi przed zakładaniem głupawych wątków w zakładce stereo?

marko, niektórzy tego nie rozumieją i tyle. Trzeba zaakceptować ich ułomności. Wątki typu: "kogo zjechać" w zakładce stereo określają tego typu ludzi i niewiele mozna zrobic poza przenoszeniem ich watków na bocznicę, lub kasowaniem(to by było chyba nawet lepsze jeżeli wątek jest celowo zapodany w stereo)

@steq

>tylko czy pocztuwki dźwiękowe też lepiej zagrają na Bambinie po zakupie rzeczonego testowego

>czarnego placka ałdiofilskiego?

jeśli liczysz że zagrają lepiej to nie kupuj - rozczarujesz się

W trosce o zachowanie wysokiego poziomu naszego Forum,

proponuje na Moderatora kolege : marko3T !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Markot

>Ja jestem zdania , że potrzebna jest moderacja, a wtedy jest szansa na podniesienie poziomu.

>Tylko jak powstrzymać ludzi przed zakładaniem głupawych wątków w zakładce stereo?

Zmoderować swoją głópotę może tylko założyciel wątku. Na razie zbanował sie we własnym wontku tylko genialny lancaster, innych chętnych by wyłączyć własną głupotę nie było

Yeeeeeeeeaaaaaaahhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

graaf

]>

>jeśli liczysz że zagrają lepiej to nie kupuj - rozczarujesz się

Dalej grasz rolę wrednego i bezwzględnego wykształciucha i odbierasz mi z rozmysłem kolejne złudzenia poprawienia moich dźwiękuwek z Marylą Rodowicz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.