Skocz do zawartości
IGNORED

Paraliż spraw obywatelkich

conri

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś ..dałeś - miałes załatwione .Choć nie jestem zwolennikiem tej formy "wspólpracy "urząd- obywatel.To była sprawdzona formuła.

Teraz urzędnik zastraszony działaniami CBA nie weżmie , ale i nie załatwia sprawy , aby nie być posądzonym że przyjął korzyść. Ot tak dla własnej asekuracji trzyma się litery prawa, które jak w kazdej sytuacji nie jest precyzyjene i jednoznaczne . Nasze ustawy i rozporządzenia ,tworzone przez organy korupcjogenne pozwalają na słynna "falandyzację ".Póki co lepiej nie wydac decyzji niz byc posądzonym o "szybkie sprawne działanie".I tak ponad 2 lata czekają ludzie na decyzję o warunkach zabudowy, albo odlesienia działek. Podstawa działania pisowatych - pracuj tak abys jutro miał co robić . Teczki wędruja na biurkach z wierzchu pod spód rzadko odwrotnie ;-)

https://www.audiostereo.pl/topic/36913-parali%C5%BC-spraw-obywatelkich/

patrz conri ty załapałes od razu,a dartman z lancasterem jeszcze myśla o co tu chodzi z tymi łapówkami.Z tym że Lancio to raczej by skubał skarby państwowe niz obywatela.Ale co za róznica?.

-->>arbuz

Trafny login odzwieciedlający poziom mózgu: jak arbuz MC, w kategoriach audiostereo Mini Capacity?

Wyrażnie napisałem że.... cyt : nie jestem zwolennikiem tej formy wspólpracy."

Cóż, tak to jest gdy emocje biora górę nad czytaniem ze zrozumieniem tekstu. I na tym się opiera polityka niektórych ugrupowań. Riposta musi byc szybka ,ma że bez sensu .... To pozwala przynajmiej od razu rozszyfrowac adwersarza;-)

Arbuz MC -jezeli masz jeszcze życiowy czas na naiwne czekanie na "następny etap" gratuluję i zarazem zazdroszę daty w metrycce. Widocznie masz większa perspektywę . Ja już kilkaetapów przeszedłem i nie mam ochoty przeżywac doświadczen oszołomów na żywym organiźmie państwa. Wolę doświadczonych sprecyzowanych w posunięciach nawet jeśli negatywne ale klarowne.

conri...stabilne warunki brzegowe zapewni ci tylko PIC.wpisze nawet do konstytucji o której powinienes myc zęby.Oczywiecie nie bedzie to dotyczyło wodza karpat, bo ŁUN żebów nie myje wcale.

to znaczy jak ja znam polaków, to oni beda w dupie mieli jego dekrety, natomiast ŁUN bedzie zadowolony, udzielał wywiadów,dobrych rad jak myc zeby,bedzie jezdził po szkołach ,głaskał dzieci po główkach itditd.A sam dalej zebów nie bedzie mył.I tak bedzie az do rewolucji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.