Skocz do zawartości
IGNORED

Co sądzicie o nocnej zmianie?

aruus

Rekomendowane odpowiedzi

anus vel anusiak odbyciak na premiera

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

bartas ten temat nie jest o twoich preferencjach, złuż osobny wątek może się odezwą koledzy o twoich zainteresowaniach i może zorganizujecie imprezę czerwonych lateksów umoczonych w kakale

ok złuże aczkolwiek anus twoje IQ jest do sprawdzenia tylko poprzez per rectum ćwoku , ale jedno jest pewne jestes znakomitym i najlepszym srodkiem na hemoroidy-środkiem dupy

ty qwa bartax cieniasie, zjeżdżaj z tego forum bo pasujesz tu jak świni siodło, a obrażać możesz sobie swoich kolegów z klubu zurzytych prezerwatyw perforowanych kakałem

to nie była dla mnie żadna trauma, a poje poglądy są tylko dlatego że ludzie któzy za tym wszystkim stali po 89r. dlaej rządzą naszym krajem, lub chcą wrócić, nie zapominaj że po 89 również cała monenklatura zostałą nie tknięta i to jest przerażające, a na dodatek mądry naród na prezydenta wybrał jednego z nich, byłego komucha, aparatczyka i sprzedawcę, a wiesz jak w zachodnich mediach to skomentowali? "W chrześcijańskiej Polsce prezydentem został były komunista" I to że on został prezydentem świadczy o tym jak potężna jest propaganda i socjotechnika, że ludzie świerzo po odzyskaniu pełnej suwerenności go wybrali, niesamowite

...chociaż po chwili zastanowienia możesz mieć rację :)

tu nie chodzi o bunt do rzeczywistości co raczej do wiedzy ojca, dziada i pradziada - tu zaczyna się droga odkrywania własnych prawd i wartości, która prowadzi dopiero w konsekwencji do kryzysu wieku średniego - trzeciego buntu! ;)

o bartas urzędas, u siebie w biurze pewnie daje tak kakałem że nikt tam nie wchodzi i z nudów siedzisz i wypisujesz bzdury i ja na takich nugusów muszę płacić, smaruj kakałem swoje usta i spadaj udzielać się do swojego klubu czerwonych lateksów papa

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.