Skocz do zawartości
IGNORED

W trosce o mózg kolegi i resztę !!!

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dojrzałem ten dramatyczny wpis naszego kolegi z forum w jego 'O mnie':

"O sobie niezwykle trudno pisać obiektywnie, więc oddaję głos forumowiczowi jar1, który 2 Sie 2007, 15:51 na moje "Wielu z pokolenia dorastającego jeszcze w PRL jest nieodwracalnie skażona komuną, a pardon oni nazywają to >racjonalizmem

Jaruś1,

>Nie przejmuj się tym tak bardzo, co piszę. Przecież mogę się mylić ! Ja nie mam wyłączności na PRAWDĘ !

Jaruś, nie pochlebiaj sobie, nikt twoją bazgraniną sie nie przejmuje, tam nie ma krzty prawdy. Jedyna prawda, która z niej wypływa, to to, że masz czerwoną dupę i nic więcej

He, no znowu tekst matki kurki jest idealny na tę okazję:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"...Dziś nie będę polemizował z pojedynczymi egzemplarzami dla których jestem sensem życia, dziś chciałbym wyrazić przerażenie swoją niebywała popularnością. Moja sława zaczyna mi uwierać, to już nie jest taka zwykła popularność, to jest coś więcej. Doczekałem się kultu za życia, co prawda jest to kult głupoty i agresji, ale ja jako ateista jestem otwarty na wszelkie religie. Czytam od niedawna teksty jeszcze żyjącego nicka, niejakiego matki burka i jakoś nie mam wątpliwości, że to zombie, niegdysiejszego nicka, który pomarł był już na samym początku mojej sławy. Coś go ubodło u szczytu mojej kariery, być może coś, co przekreśliło jego własną sławę i tak już go bodzie i będzie bodło po kres dni jego lub moich. Wszystko rozumiem, ale żeby tapetować sobie ściany tekstami, których ja nie pamiętam gdzie i w jakich okolicznościach zostały popełnione, to już nie jest kibicowanie, wierność, to nawet nie jest fanatyczne uwielbienie, to jest właśnie sens życia, wypaczony rzecz oczywiście oczywista. Nie zdawałem sobie sprawy z tego, że w umyśle czytelnika może powstać takie spustoszenie po lekturze moich wywodów. Tak się chyba powinno definiować ostatnią fazę sławy, kiedy fani przytaczają ci teksty z dzieciństwa, twoje pierwsze wiersze z IVB, kiedy pokazują ci fotografie z wycieczki do Karpacza, gdzie ledwie się rozpoznajesz obok koleżanki, w której się podkochiwałeś, to znaczy, że jesteś niebezpiecznie sławny, że jesteś wielki jak Lennon i tylko czekaj na swoją kulkę. Kojarzy mi się też ten stopień niezdrowej fascynacji z amerykańskimi filmami w gatunku "Siedem", albo "Milczenie owiec". Podejrzewam, że osobnik o nicku matka burka, potrafiłby w więziennej celi wyskrobać łyżeczką od herbaty, zbiór tekstów matki kurki z dowolnego okresu twórczości..."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

camle...co mu pozostało jak tylko być zajebistym i cytować MK.

Kiedy po raz pierwszy uznałes, ze jar jest zajebisty ? To był jakiś extra moment, czy oskar za całokształt ?:)

• 10 miesięcy później...

No to, jak sie bawić to sie bawić.. zdaje sie, że kolega Nowy znowu ma problemy... Przypomnę jego rozpaczliwy wpis :

"O sobie niezwykle trudno pisać obiektywnie, więc oddaję głos forumowiczowi jar1, który 2 Sie 2007, 15:51 na moje "Wielu z pokolenia dorastającego jeszcze w PRL jest nieodwracalnie skażona komuną, a pardon oni nazywają to >racjonalizmem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.