Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do 5 tys. zł- nowe lub uzywane

Siejca

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jamówię

(Konto usunięte)

lucmaster, 2 Lis 2007, 13:05

>dziekuję kolego "jamówię" za sympatyczne zwrócenie uwagi, szacunek! umiesz ująć ludzi swoja

>bezpośredniością.

Nie ma za co ,pozostaję do dyspozycji :)

>wygląda jednak na to, że Thiel tak do końca sam wszystkich driverów nie produkuje, ale cóż każdy sie

>uczy i dowiaduje nowych rzeczy. nieprawdaż?

Prawdaż,precyzyjnie było by ,gdybym napisał:projektuje.

>mimo wszystko pozdrawiam.

Ja także! i to nie mimo wszystko :)

>ps. a Thiele CS 1,5 graja naprawdę miodnie, polecam.

Tu pełna zgoda!swego zostały zaproszone w poczet komponentów rekomendowanych według Stereophila-moim zdaniem to dobra rekomendacja.

Łukasz sorry za poprzedni sarkazm,myślałem,że wiesz co masz ,jeśli poczułeś się niemiło-przepraszam

Również szacunek! :)

jamówię, 2 Lis 2007, 13:31

>lucmaster, 2 Lis 2007, 13:05

>

>

>>dziekuję kolego "jamówię" za sympatyczne zwrócenie uwagi, szacunek! umiesz ująć ludzi swoja

>>bezpośredniością.

>

>

>Nie ma za co ,pozostaję do dyspozycji :)

>>wygląda jednak na to, że Thiel tak do końca sam wszystkich driverów nie produkuje, ale cóż każdy

>sie

>>uczy i dowiaduje nowych rzeczy. nieprawdaż?

>

>Prawdaż,precyzyjnie było by ,gdybym napisał:projektuje.

>

>

>>mimo wszystko pozdrawiam.

>

>

>Ja także! i to nie mimo wszystko :)

>

>

>>ps. a Thiele CS 1,5 graja naprawdę miodnie, polecam.

>

>

>Tu pełna zgoda!swego zostały zaproszone w poczet komponentów rekomendowanych według Stereophila-moim

>zdaniem to dobra rekomendacja.

>

>Łukasz sorry za poprzedni sarkazm,myślałem,że wiesz co masz ,jeśli poczułeś się niemiło-przepraszam

>Również szacunek! :)

OK! nie ma sprawy.

pozdrawiam jeszcze raz :)

Łukasz

witam ponownie.

Thiele juz sprzedane, na pociechę powiem, że w dobre ręce.

przyczyna sprzedaży bardzo prozaiczna - micro-pokój odsłuchowy (potencjał tych kolumn zupełnie niewykorzystany) i ....... potrzeba finansowa :)

na szczęście udało mi sie je zastąpić bardzo przyjemnymi monitorami.

pozdr.

Łukasz

cześć Foxbat!

- nie chcę zasmiecać Twórcy jego wątku - spojrzyj w moje "o mnie".

cos tam skrobnę wieczorkiem w wątku "Lubuskie odsłuchy".

narazie od kilku godzin, mimo przeziębienia, atakuję płyta za płytą :)

pozdr.

Łukasz

Luc, dziękuję, za "dobre ręce" - jestem zaszczycony...

Thiele rzeczywiście brzmią pięknie, nawet, jeżeli reszta toru nie jest równie doskonała!

Ciekawostka co do Thieli 1.5 - podczas porządkowania pomieszczeń piwnicznych natknąłem się na archiwalne numery czasopisma Audio-Video. W rankingach tegoż czasopisma wieki temu umieszczono te kolumienki na szczytach tabeli (kategoria A), a ich recenzja ukazała się w numerze 1/97 (niestety, nie jestem w stanie go odszukać, a redakcja AV nie dysponuje ich recenzjami, które można byłoby zakupić).

Na moje niezbyt wprawne ucho są to kolumny, którymi naprawdę warto się zainteresować!

Pozdrawiam

PS. Luc! Czy Twoje nowe monitory już doszły do Ciebie?

>>grzechniks, 2 Lis 2007, 09:45

Sen o Moscode przyśni mi się w najbliższej przyszłości jak polecę do Stanów. Wysyłka sprzętu o wadze 30kg, za $k się niestety słabo opłaca ;-)

Yamaha daje tyle prądu w klasie A ile dusza zapragnie co moim Infinity niewątpliwie się bardzo podoba :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.