Skocz do zawartości
IGNORED

potęga miłości platonicznej

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

kalimorfa, 31 Paź 2007, 23:43

>ludzie, ludzie poradźcie co robić Vlad już mnie nie kocha!!!

kalimorfo - Vlad kocha jedynie siebie - przestań być naiwną c*pą (proszę - wyszukaj w słowniku "kontrargumentów") i też... go nie kochaj ;)

kalimorfa, 31 Paź 2007, 23:43

>ludzie, ludzie poradźcie co robić Vlad już mnie nie kocha!!!

Kocha, kocha. Tylko platonicznie, a tak przecież lubisz najbardziej, więc o co Ci chodzi...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

ludzie ludzie kocham Was, Wasze zwierzęta, Wasze kawy, WSZYSTKO LI TYLKO WIRTUALNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Zdradzę Wam tajemnicę :ciiiiiiiiiiiiiiiii ja istnieję ale tylko czasem.....de facto mnie nie ma ale o tym sza.... nie można kochać kogoś kogo nie ma, no nie???????????????

no i camle...ja Ci z nieba spadlam..a kalimorfa podsumowala wątek..;) "ludzie ludzie kocham Was, Wasze zwierzęta, Wasze kawy, WSZYSTKO LI TYLKO WIRTUALNIE!!!11"

przeceniales mnie..;)

jeśli pytanie o przebłyski było do mnie? (dlaczego nie oczekujesz odpowiedzi od jaśnie oświeconego?

to w tej chwili mam na to wyjebane! - zapytaj się swojego oświeconego

z wykształcenia jestem filozofem a filozof stawia pytania ........................................

moja specjalizacja to filozofia filmu ....... to wszystko klisze .................taśmy filmowe.......................kto zgadnie gdzie przebiega granica między prawdą a przestrzenią intersubiektywną..................??????????????????????

Kto może odpowiadać za tą granice???????????????????

kalimorfo - a może przestaniesz wreszcie snuć wątków w "krainie marzeń"?

kolekcjoner - kalimorfa? - bajka :)

jak chcesz być ofiarą.. Twój wybór - chyba każda kobieta chce być przyszpilonym do korkowej wykładzimy motylkowym okazem :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.