Skocz do zawartości
IGNORED

TYPY KOBIET

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

np. tutaj:Odetko (dziwny sobie wybrałaś nick, Wiolka), nie zarzekaj się tak z tą odrazą do kłamstwa - sama Cię przyłapałam parę razy...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

https://www.audiostereo.pl/topic/37356-typy-kobiet/page/16/#findComment-940110

hmm...

...gdzie ja Ci ubliżyłam, dziewczyno? Od kiedy to zrobienie laski dobremu kumplowi w hajzlu nas obraża, hę?......

...Wiesz, nie sądziłam, że masz tyle odwagi, po tym, ile mu zawdzięczasz. Wiesz, o czym mówię. ..

...sama Cię przyłapałam parę razy... Pamiętasz? Nawet ostatnio, mówiłaś, że nie zrobisz laski Przemkowi i co?...

to bardzo >kobiece< wpisy. Odetka to znajoma Twojej żony? (bo widzę, że pisujecie razem)

https://www.audiostereo.pl/topic/37356-typy-kobiet/page/16/#findComment-940124

Kobiety, jak widzisz, kierują się wyłącznie emocjami. Musisz to wziąć pod uwagę zawiązując nową znajomość. One albo kochają (przyjmijmy bardzo idealizująco), albo nienawidzą. A wtedy nie przebierają w środkach.

https://www.audiostereo.pl/topic/37356-typy-kobiet/page/16/#findComment-940153

Z czasem, chłopcy, dochodzą nowego typu traumy. Właśnie czekam na odwiedziny licealnej koleżanki i jej córy. Z koleżanką, by tak rzec, otarliśmy się niegdyś o sobie dość energetycznie i miłe (dla mnie) wspomnienie zostało. I teraz jest cały klops: jak przeżyć spotkanie z TAMTĄ koleżanką, która już nią od jakiegoś czasu NIE JEST, będąc stateczną panią w średnim w wieku... Jednym koleżankom taka przemiana wychodzi lepiej, innym, hm, taki sobie. Mówię Wam, bardzo specyficzne i wymagające cieprliwej wrażliwości doświadczenie. Oto Czas pokazuje swoją seksualną mordkę. Ech.

zwolennik łagodności

https://www.audiostereo.pl/topic/37356-typy-kobiet/page/16/#findComment-944484

chris77, 5 Gru 2007, 18:16

>jest;)

>

>parantulla a jak tam twoja nowa pani, ta ze sklepu, spotykacie się?;)

No jasne! Płatki i mleko nadal kupuję w tym samym sklepie ha ha!

Nie, nie ;) Na razie jestem u niej na czarnej liście i będę musiał się ostro nagimnastykować, żeby coś wymodzić.

Poza tym jutro przylatuje moja eks i głównie to mam teraz na głowie, a pani "ta ze sklepu" mi nie ucieknie :)

Przynajmniej mam taką nadzieję...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
https://www.audiostereo.pl/topic/37356-typy-kobiet/page/16/#findComment-944647

Wygląda sympatycznie i w ogóle jest sympatyczna :) Jak to żona wiadomo, nie?

Nasi wspólni znajomi do dzisiaj nie mogą się otrząsnąć, że wyszło jak wyszło, bo drugiej takiej popierdolonej pary to ani oni, ani ten świat chyba jeszcze nie widział ha ha! Dlatego właśnie Ją uwielbiam i już nie mogę się doczekać normalnie :)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
https://www.audiostereo.pl/topic/37356-typy-kobiet/page/16/#findComment-944662

kominek, tekst wiek kobiety, nasz Rollo moze u niego nauki pobierac w bajkopisarstwie:):

Przeczytałem gdzieś, że mężczyźni dwudziestolatkowie myślą tylko o seksie, trzydziestolatkowie o stabilizacji, czterdziestolatkowie o partnerstwie i towarzystwie. Nie wiem, kto wpadł na taki głupi podział, bo według mnie mężczyźni zawsze najpierw myślą o partnerstwie, stabilizacji, dawaniu miłości, a dopiero na końcu o brudnym seksie.

Jako że Kominek mało zna się na facetach, to postanowił scharakteryzować kobiety uwzględniając ich wiek.

Chyba najbardziej zjebane są nastolatki. Nie dość, że zazwyczaj mieszkają ze starymi, to jeszcze ciężko do nich wparować na noc. Trzeba posuwać u siebie w domu. I właściwie do niczego innego nie służą, bo z takimi nie pogadasz o niczym innym, jak o nowych nutach i filmach. Jak nie ma ich u ciebie, to wysyłają ci na gg tony łańcuszków i po każdym zdaniu stawiają ":P" i ":D".

Miłość wyznają po pierwszej randce.

Mają całkowicie wygolone cipki.

Troche lepiej sprawa ma się z dwudziestkami. Chyba najlepiej. Studenciary są już w miarę wyluzowane, wiedzą, jak się robi lody, te odważniejsze to nawet przystaną na analka, ale za to są o wiele kosztowniejsze. Całe kieszonkowe wydają na ciuchy i kosmetyki, przychodza do ciebie głodne i mają pretensje, że w twojej lodówce jest tylko zeszłoroczny dżemik. Da się z nimi pogadać "o życiu", ale lepiej nie dyskutować o swoich byłych partnerkach. Gotowe są zabić z zazdrości, a już broń cię panie Boże porównać je do innych lasek.

Miłość wyznają po drugiej randce.

Nad ich cipkami widnieje wąski paseczek.

Na paznokciach mają błyszczące kwiatki.

Dwudziestki dzielą się na te przed studiami i te po studiach.

Są to dwa gatunkowo różne typy kobiet, bowiem o ile te młodsze jeszcze nie za bardzo wiedzą czego chcą od życia, o tyle absolwentki nie są takie proste w obsłudze i bywają zgubne w skutkach. Taka zawsze zapyta cię gdzie pracujesz i biada, jeśli nie zarabiasz przynajmniej średniej krajowej. Wchodząc pierwszy raz do twojego domu, jeszcze zanim zdejmie buty, pomyśli, czy dałoby się tu wychowywać dzieci. Należy im przypominać o pigułkach albo dawkować je dożylnie, bowiem im starsza tym większe ma parcie na zapylenie.

Tuż przed trzydziestką zaczynają się tematy w rodzaju "wszystkie moje koleżanki już dawno wyszły za mąż...". Z cudzego doświadczenia wiem, że już trzy dni od zapoznania takiej kobiety wystarcza, aby im się oświadczyć. Skutecznie i na amen.

Nad cipkami mają szerszy paseczek włosów łonowych.

Czuć od nich charakterystyczny zapach wszelkiej maści kremów wygładzających, odmładzających i liftingujących.

Trzydziestki stanowią wyższą szkołę jazdy. Mają pracę, są wyzwolone, połowe życia spędziły w spierdolonych związkach, wobec tego już tak szybko się nie zakochują. Lubią okreslać się "kobietami po przejściach", ewentualnie "już nigdy nie zaufam żadnemu facetowi". Biorą pigułki, biustonosze wypełniają gąbkami, do posiadania dziecka przyznają się dopiero po paru tygodniach znajomości.

Dzielą się na te z kompleksem starej panny i tu - uwaga - sa jeszcze bardziej niebezpieczne dla zdrowia od dwudziestek przed trzydziestką oraz na te, które chwytają ostatnie chwile młodości i chcą poruchać, zanim ich dupy zmienią się w kisiel.

Są na tyle doświadczone, że można z nimi uskuteczniać i tradycyjny i analka i siusianie, a te bardziej wyposzczone zrobią ci nawet loda z połykiem i jeszcze za to podziękują.

Kominek sugeruje trzymać je nieco na dystans i - najpóźniej po trzech miesiącach znajomości - separować od siebie , bowiem mniej więcej wtedy zaczyna się u nich myślenie "jasna cholera, on mógłby być moim mężem".

Ich cipki są porośnięte jak cholera.

Mają brzydkie stopy.

Czterdziestki i wyżej polecam tylko desperatom. Takie albo są porzucone, albo nigdy nikt ich nie chciał. Są nieobliczalne jak nastolatki, moga ci wyznać miłość już na pierwszej randce, ale dupy dadzą dopiero po tygodniach chodzenia. Są głupie jak dwudziestki, bo interesuje je twój status materialny (z alimentów ciężko im wyżyć) i bliskie depresji niczym trzydziestki.

Jakem Kominek - nie widzę żadnych korzyści w braniu starszych kobiet, ich miejsce jest na przedostatnich stronach gazet z ogłoszeniami towarzyskimi w rodzaju "schludna, zadbana i bez nałogów pozna królewicza z wielkim koniem".

Znam kilka odstępstw od tej reguły, bywa, że dobrze zachowana czterdziecha jest w miarę łakomym kąskiem dla młodszego od siebie faceta, ale ryzyko jest zbyt wielkie. Nigdy nie wiesz, czy pod atrakcyjnym ubraniem nie kryje się zwiędły cyc.

Włosy łonowe zasłaniają im całą c*pę, dupę i górną część uda.

Braki w uzębieniu - najczęściej brakuje im "szóstek".

Jaką zatem najlepiej wybrać kobietę?

Powiem szczerze, że najlepiej widziałaby mi się młoda studentka, jeszcze nie zmanierowana, można ją wiele nauczyć, wyrzeźbić na podobieństwo swoje, a gdy ją rzucisz - ona nie rzuci się z mostu tylko pobiegnie wypłakać w ramionach najlepszego przyjaciela. On ją przerucha, pokocha i rzuci. I tak w koło Macieju. Starsze też nie są takie złe. Miałem taką jedną, zdaje się, że w wieku chrystusowym była i przyznam, że nie sprawiała mi wiele problemów, ale ja byłem młody i głupi i rzuciłem ją wp***u.

Zrobiłem to, bo facet nie zawsze potrzebuje laski, która mu zrobi loda, nie zawsze potrzebuje kogoś, z kim pogada o trudach egzystencji, nie zawsze potrzebujemy elegenckiej, dobrze wychowanej poukładanej kobiety.

Czasami wystarczy nam, żebyście się dobrze jebały, znakomicie ssały, a rankiem - cichutko i bez zbędnych oporów - wychodziły z mieszkania. Bez śniadania, bez porannej toalety, z resztkami spermy na dupie i poczuciem dobrze spełnionego obowiązku.

:-)

Ps. (20 czerwca 2007). Nie wiem czemu, ale w ostatnich dniach ten tekst zaczął krążyć po dziesiątkach forów internetowych robiąc wielką karierę, a to przecież jeden z moich słabszych tekstów...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

https://www.audiostereo.pl/topic/37356-typy-kobiet/page/16/#findComment-944666

chris77, 5 Gru 2007, 18:27

>lenam>

>

>Co masz na myśli mówiąc "otarliśmy się niegdyś o siebie"?

Och, Chrisie, nigdy nie ocierałeś się o panny? Taki niezobowiązujący petting manualny z ejakulacją doustną. Ależ ta młodzież dzisiaj nieobyta.

zwolennik łagodności

https://www.audiostereo.pl/topic/37356-typy-kobiet/page/16/#findComment-944728
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.