Skocz do zawartości
IGNORED

kobiety forum łączcie się!!!

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

wątek kobiecy, niech piszą tu wszystkie forumowiczki, panie to mniejszość na tym forum , ciekawa jestem ile Was w sumie jest, przecież dużo kobiet zna się na muzyce, filmie, sztuce, lubi sobie pogadać o wszystkim i o niczym na bocznicy..... no .... na kablach i kolumnach mniej....ja wcale

a może to złudzenie może wydaje mi się tak tylko po moich kolezankach ze panie kochają muzykę i wszelkie sztuki? Może mam mylne dane .....

kalimorfa, 3 Lis 2007, 02:39

>a może to złudzenie może wydaje mi się tak tylko po moich kolezankach ze panie kochają muzykę i

>wszelkie sztuki? Może mam mylne dane .....

Nie, skądże znowu. Panie kochają muzykę i wszelkie sztuki, a jeszcze bardziej kochają starszych panów z którymi mogłyby o tym wszystkim konwersować do utraty tchu... na przykład o 02:39 w piątek?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

"panie kochają muzykę i wszelkie sztuki?"

Te ostatnie szczególnie uwielbiają i stosują.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

autentyczna rozmowa z przed chwili:

ja:o czym gadają "psiapsiółki" na babskich spotkaniach?

ona: o wsdystkim i o niczym,my zawsze mamy o czym porozmawiac!

ja: nie wątpię - ale o czym? przykłady

ona: o życiu,o przyszłosci,polityce,religii,no mowie o wszystkim

ja: o muzyce, sztuce, filmie?

ona: tak,oczywiscie,tez o tym rozmawiamy.

ona: a Ty, oczym rozmawiasz z kolegami?

ja: o dupach...

kalimorfo! wszystkie kobiety to urodzone artystki! :)

i dziękować kobietom,że to one nas na świat wydały,bo to dzięki nim ma kto teraz klonować,poprawiać tuningować,usprawniać modernizować i takie tam trele-morele;wyższość Świąt Wielkiej Nocy nad świętami Bożego Narodzenia ( a tak na marginesie to wojny też zawdzięczamy kobietom,bo to one rodzą wojowników )

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Nie, skądże znowu. Panie kochają muzykę i wszelkie sztuki, a jeszcze bardziej kochają starszych panów z którymi mogłyby o tym wszystkim konwersować do utraty tchu... na przykład o 02:39 w piątek?

a prantulla jak zwylke recepte ma na wszystko co sie rusza..:D..;)..i jeszcze starszych panow w caly "konflikt" wciaga::)

"...kochają starszych panów z którymi mogłyby o tym wszystkim konwersować do utraty tchu..."

Tylko konwersować? Z młodszymie nie? Są starsi panowie z którymi.....do utraty tchu? Z troche młodszymi nie?

Czemu akurat do tej godziny?

Wogóle czemu jestes taka zgadkowa?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Karen, 4 Lis 2007, 00:36

>Nie, skądże znowu. Panie kochają muzykę i wszelkie sztuki, a jeszcze bardziej kochają starszych

>panów z którymi mogłyby o tym wszystkim konwersować do utraty tchu... na przykład o 02:39 w piątek?

>

>a prantulla jak zwylke recepte ma na wszystko co sie rusza..:D..;)

Kojarzenie faktów, to jedna z moich specjalności :D

I przekleństwo zarazem, bo niestety słabo znoszę, kiedy ktoś mi głodne kawałki wstawia ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.