Skocz do zawartości
IGNORED

POŻEGNAJMY PANA PREMIERA !

kobayashi

Rekomendowane odpowiedzi

Jest jedna bardzo pozytywna sprawa dzisiejszego "otwarcia" sejmu. Pan Prezydent RP skupia swoją cenną energię na tym aby nie być wybrany na 2-gą kadencję.

Znudziło się , czy jak ?

Gustaw, no to nadal nie ma czego oglądac w TV...a już myślałem ze coś sie zmieniło...co oni się tak podniecaja kto tym marszałkiem zostanie...ciekawe kto pierwszy da przykład jak sie powinna zachowywać opozycja ?

lancaster, 5 Lis 2007, 21:58

>Gustaw, no to nadal nie ma czego oglądac w TV...a już myślałem ze coś sie zmieniło

Ja też czekałem jak posłanka Szczypińska będzie się rozbierać i zatańczy na rurze w sztani sejmowej ale nic z tego nie wyszło.

Były wybory marszałka no to oglądałem zajadając się Polopiryną .

Na bezrybiu i rak ryba :-)

jar1, 5 Lis 2007, 22:02

>>Wiesz co, jar1. Cały problem polega na tym, że masz rację :-)

>>Muszę iść na odwyk. :-)

>

>Bo Ci powiem, że te wybory były rzeczywiście najważniejsze od 1989 roku.

To swoją drogą. Ja ciągle nie jestem pewny czy PIS lub Prezydent czegoś nie wymyślą. Może przesadzam ale sądzę, że są zdolni do sporych przegięć przy formowaniu koalicji i budowaniu rządu.

Ja to myslę, że PiS, aby przetrwał, musi cos zrobić z kaczcyniakami... jedynym ratunkiem jest pozbycie się towarzystwa PCetowego, zaprosic Marcinkiewicza i oddać mu przywództwo. Pewno taki scenariusz jest brany pod uwagę.

jar1, 5 Lis 2007, 22:10

Tak czy inaczej idę na odwyk w temacie Polityka. Na miesiąc, no może .... na 2 tygodnie.

Nawet Horst czy też inny aaaanal-fred mnie nie sprowokują. :-)

jar1, 5 Lis 2007, 22:13

>Ja to myslę, że PiS, aby przetrwał, musi cos zrobić z kaczcyniakami... jedynym ratunkiem jest

>pozbycie się towarzystwa PCetowego, zaprosic Marcinkiewicza i oddać mu przywództwo. Pewno taki

>scenariusz jest brany pod uwagę.

To bardzo rozsądny secenariusz ale sądzę, że bardzo mało prawdopodobny.

pozdrawiam

P.S. Ten wpis się nie liczy. Odwyk zaczynam dopiero teraz. :-)

>To bardzo rozsądny secenariusz ale sądzę, że bardzo mało prawdopodobny.

>

Nic nie wiadomo. Partie wodzowskie tylko z pozory wydają się takim monolitem nie do ruszenia. Ale wystarczy przegrana i najczęściej walą sie błyskawicznie w gruzy.

panowie, a jakby tak....

wyobraźcie sobie taką sytuację: nie ma kaczorów, nie ma pisu

jak co dzień otwieramy kompa, potem szybko skok na bocznicę, a tutaj....brak horsta, aaalfreda, dudusia i wszystkich Wielkich Myślicieli i Patriotów!

i co i łyso! życie jest puste, z pracy nas wywalają, żona już nawet na nas nie patrzy, dzieci wciskają kopułki w wysokotonowcach, pies przeżera sieciówkę za 10k.....

panowie,głowa do góry!

cieszmy się z pissu, kaczek i

zgodnie z tytułem wątku

POŻEGNAJMY GODNIE PANA PREMIERA

Co się dziwicie? Człek stara sie jedynie dotrzymać swojego słowa i tyle. Zresztą zawsze go dotrzymywał, więc inaczej nie umie.

".......Jeśli wydaje Wam się, że kiedyś dojdziecie do władzy, to się mylicie....."

J.K.

Słuchając rozumu....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.