Skocz do zawartości
IGNORED

Jakimi samochodami jeżdzicie?

jareks91

Rekomendowane odpowiedzi

>marcins737

opinie o usterkowości alf biora sie nie od taksówkarzy ale z dużych statystyk ADAC i TUV.

To są rzeczywiście piękne i świetnie jeżdżące auta ale awaryjne.Jeżeli ktoś to akceptuje to nie ma sprawy.

ja jerzdze czyms takowym i sobie hwale.jego zeleta jet brak ósterkowosci i wszyscy sie za ni oglondajom

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Takie tam moje luźne poetyckie myśli :-)

Dla mnie samochody dzielą się na:

- Dziadkowozy (do kościoła i do marketu) - minimalne przbiegi roczne, dom-kościół, dom-ryby (1 raz w roku). Przed skrętem w prawo kierowca odbija w lewo.

- Miejskie dla pierdzieli - trasa: dom, praca, market, kiosk, przebieg maks 5-7 tys rocznie, zwykle brzydale albo średnio ładne, małe pojemności i małe moce

dużo tanich bajerów typu pojemnik na żywe ryby pod siedzeniem i elektryczna szczoteczka do zębów na bluetooth.

- Pub-cary (środek transportu na sobotni wieczór, trasa tylko z pubu do pubu) Cechy: ładniutki, mało praktyczny i mało trwały. Taki "goguś" na kołach.

- Udawacze: większość SUV-ów, śliczne lakierki, śliczne chromiki i bajeranckie rurki, nigdy w terenie ale duże pojemności i maks 150km/h na highwayu.

(często samochód dla żony. Jak walnie sierota w inny samochód albo w pieszego na przejściu to nic jej się nie stanie).

- woły robocze - (firmówki) zwykle średnio piękne i średnio szybkie ale wytrzymałe i praktyczne. Przebiegi ok 30-40 tys rocznie.

- terenowe słonie - bez bajerów i chromowanych rurek. Zbudowane jak czołg a nie jak choinka. Podrapany matowy lakier i błoto na osiach.

- ścigacze wieku średniego - zwykle nowe kombi z niezłym silnikiem - i rodzinę można zabrać ale i panienka też się na ładną linię załapie.

- erektory pościgowe - drogie, ładne, szybkie, kupowane dla adrenalinki. Po 2-3 latach remoncik silnika bo kopci albo miazga z samochodu po odejściu właściciela

do "doliny wiecznych łowów"

- erektory prezesowskie - wiadomo, sam nie mogę prowadzić bo n.p. prostata i wciskam auto-pilota. Zwykle się wlecze na autostradzie ale i czasami odleci powyżej 200km/h.

- niepozorne gnojki - zwykle autka wyglądające na lepsze rodzinne autko. Niby takie tam autko a tu nagle .... 300 koni i znika nam w oddali na A2, szorując 250km/h.

P.S. Wiem, wiem, nudzę ale tak mnie jakoś naszło po dzisiejszych 700 kilometrach trasy.

Marek i modeli nie podaję aby gdzieś na AudioShow 2008 po mordzie od kogoś nie dostać :-)))

Gustaw, 28 Lis 2007, 21:34

Gustaw, ale trafiłeś z tymi charakterystykami, a niech Cie... :))

Przyznam, że się odnalazłem w grupie: "ścigacze wieku średniego" :)

A, odnalazłem też (bez trudu) zyzia - erektora, hihi ;)) (Teraz rozumiem czemu zmienia H. jak rękawiczki ;)

* * *

Dziś na myjni usłyszałem: "Ta ładna (...) gotowa."

Poczułem się jakbym odbierał co najmniej jakąś śliczną Alfę :)

andrea29, 28 Lis 2007, 23:04

Ja powiedzmy, że kilkuletnie "ścigacze wieku średniego" ;-)

Dla mnie jedyna możliwa zmiana grupy tylko na "niepozorne gnojki" ale to niestety kosztuje, oj kosztuje.

Coś dla poluźnienia tematu ;) (Auto w tle ale nie chodzi ;)

/Nadaje się do wątku "Brak humoru na forum"./

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

..ale czy w PL....???

dlugosc siura

+ auto

+ kasa=zajebisty polski bolek...

ja tylko latam latam....

pozdrowinia

camle ..masz od zaraz zawsze nocleg(i) w poludniowozachodnich D..pamietaj o tym ...

pozdrowienia...

>szumidokolalas, 22 Lis 2007, 21:18no i jakie auto wygralo?????

>czym mam do PL przyjechac zebybym byl kims???

>prosze o POMOC!!!!!

Szumi, z Ciebie wyłażą na potęgę polskie kompleksy,

jesteś jak wyciągnięty z zamrażarki gdzie spędziłeś ostatnią co najmniej dekade.

jak ponad 10 lat temu skończyłem studia i wylądowałem w Szwedzkiej firmie to od razu zauważyłem, że właśnie zagraniczniacy na poziomie nie mają problemu gadać o dupach, samochodach i innych przyjemnościach życia, a właśnie Polacy ą i ę, cały czas przez bibułkę, teksty takie jak Twoje z tego postu cyt poniżej, po prostu dudy smalone

szumidokolalas, 22 Lis 2007, 21:18

>nie wazne czym jezdzisz POLAKU...

>wazne co sluchasz..

>co czytasz..

>co czujesz..

>i na czym grasz....(jak potrafisz)

> i jak kochasz ( tez jak potrafisz)

Na szczęście młodsze pokolenie już z nie ma tej sztucznej komunistycznej poprawności, kompleksów, głupiego wstydu itd.

a propos zagranicznych forów - na przykład hydrogen audio i wstawki o samochodach, czym one się różnią od naszego topiku

Ukryta Zawartość

a tutaj sex i samochody

Ukryta Zawartość

tutaj forum audio z uk gdzie w ogóle samochody to spawa priorytetowa

Ukryta Zawartość

inne forum z UK które odwiedzam ze względu na inne swoje zainteresowania, strzelectwo pneumatyczne,

bardzo poważne, 99% to wątki na temat,

ale spoko są i wstawki o samochodach

Ukryta Zawartość

gościu z empatią wypowiada się o Mustangu, jakbyś tam wstawił swój podniosły tekst, w stylu

>nie wazne czym jezdzisz ANGOLU...

>wazne co sluchasz..

>co czytasz..

>co czujesz..

to by chyba faktycznie mogli tylko powidzieć że gościu walnięty albo może jakiś sowiecki umysł bloku wschodniego.

Na zagranicznych forach dystkutuje się swobodnie, za to raczej nie spotyka się gości przypierdzielających się bezsensownie tak jak Ty.

Szumi strząśnij tą zarazazę, żyj i pozwól żyć innym

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

martens...

stwierdzam przy swiadku...(niestety pijany) Janie Kowalskim,ze mam wszelkie samochody w dupie, dlugosc polskich czlonkow tez ...jak rowniez twoja przynaleznosc firmowa.

stwierdzam, ze poruszam sie w 90 % w inym swiecia jak jak ty.... i niech tak zostanie na wieki wiekuf amen.

ok przyjąłem do wiadomości,

jestem jednak bez świadków i wysączyłem właśnie ostatnie 100gramów wódki jakie miałem w lodówce wiec i tak nie osiągnę dzisiaj Waszego poziomu percepcji jakbym nawet chciał

szumidokolalas, 29 Lis 2007, 22:22

>martens...

>

>stwierdzam przy swiadku...(niestety pijany) Janie Kowalskim,ze mam wszelkie samochody w dupie,

>dlugosc polskich czlonkow tez ...jak rowniez twoja przynaleznosc firmowa.

Szumi, Małe pytanie. A kogo to interesuje ?

Pisz na temat albo nie nudź jak stary pierdziel.

martens ..

.ja nie potrzebuje chamskiej wodki, zeby moje synapsy byly pijane....

Kowalski to tylko virtualny Bolek..

.i nie troj mi jak prostak dudivan gdzie byl co zna i gdzie wszedzie (by)podrozowal..

Szumi,

Ja tobie już pisałem abyś był grzeczny bo znowu będziesz musiał dostać kopa w tyłek.

Swastyczka na dupie znowu ciebie swędzi ? Nie ma problemu, jak lubisz możemy znowu zacząć.

co?? jak ty mi chcesz dac kopa??? gustaf/arbuz/dudywany i inne prostaki???

werbalnie nie masz szans...

arbuz zapisz sia na wycinanki kurpiowskie lum caloroczne malowanie jajek..bos cymbal tego forum jakich malo...

gustafffff

prosty polaczek z ciebje...naucz sie jakiegos obcego jezyka..(moze byc tez ruski)..to dostaniesz inny point of view..

bo tego ci tu brakuje..

no szumi ja akurat lubię wódkę, dlaczego niby chamskiej?

temat długości penisów też mnie nie interesuje, więc w stosownym wątku się nie udzielam,

ale nie truję chłopakom jak Ty, jak chcą mogą sobie umieszczać tam i zdjęcia swoich penisów, ich sprawa, a co najwyżej moderatora czy właściciela forum

Szumi coś tam pisałeś, że lubisz latanie.

Preferujesz Me109 czy też FW-190 ?

Ukryta Zawartość

post-5-100008289 1196374031_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.