Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

shane63, 24 Wrz 2009, 20:09

>ja bym tak kurdupla nie lekceważył,fakt, iż strategia rządów z przystawkami nie zdała egzaminu.

>Pomylił się w ocenie wyborców okrutnie,czego braciszek nie może mu wybaczyć.Ale mają c poparcie

>Rydza, grając na patriotycznej nucie, może jeszcze sporo zamętu wprowadzić.A Dorn może mu w tym

>pomóc, zabierając np. część elektoratu niezadowolonego z platformy.Niech tylko z 1o% wyborców PO nie

>pójdzie do nastepnych wyborów, do tego ze 40% nie pójdzie jak zwykle, bo nie chodzą, wynik wyborczy

>może być różny.Takie to uroki demokracji- nieprzewidywalność

na nic twoje spekulacje

tu idzie o SLD - jar747 się wygadał - zajrzyj do watku o KaKa,

PiS w PiS.d.u. a rzondzic bendzie eSeLDe, tak, nie dokekanje waszyje ,

o NIE

POPRZEMY JAROSŁAWA

i dupa :-)

Redaktor,

ty i prześladowanie? :)

strasznie wysokie mniemanie masz o sobie

ot, zwyczajnie dostałeś w rękę brzytwę i największą krzywdę robisz samemu sobie

nawet cenzurować to trzeba jednak umieć :)

no, ale wracaj już do swojego... "meritum"

jakieś nowiny z wielkiej polityki a'la Superekspress?

• Redaktorzy

"Wymienił też kilka nowatorskich pomysłów na sukces - na przykład szukanie sponsorów przez internet"

Naiwności... A ktoś tu pisał, że to taki bystrzak jest. Tymczasem wygląda, że on zerwał związek ze światem chyba około 1989 roku i od tego czasu tylko telewizję czasem ogląda.

• Redaktorzy

Corny, czy jak tam brzmi twój obecny nick, zwykle jestem wobec ciebie (i innych) uprzejmy. Jeśli przedstawisz dowód, że obszedłem się z tobą niegrzecznie, to cię przeproszę, ale na razie, pardon, ale tylko zawracasz mi głowę. Chyba że to obowiązujący styl dyskusji o polityce - zamiast o problemach, dyskutować o dyskutancie. W takim razie przepraszam, jestem widocznie nie na czasie.

cała para idzie w ruch

chodzi o to żeby wygrało SLD, wtedy zamkniemy PO i PiS w puszce

miller znów będzie premierem, wroci nowe stare, przecież tego chcemy

prawda redaktorze?

Wizytę Lecha Kaczyńskiego skrytykował Janusz Palikot. - Jestem zażenowany hucpą tej wizyty, tym że Kaczyński siedział koło Obamy. Jeśli prezydentura Kaczyńskiego polega na tym, że usiadł koło Obamy, to niech się ona skończy jak najszybciej - mówił polityk PO.

Krzysztof Janik zastanawiał się jaki był cel wizyty prezydenta do USA, bo jak przyznał, poza obiadem z Obamą nie słyszał o żadnym programie wizyty czy jakimś przemówieniu. - Nic jednak o tym nie słyszymy - mówił. - Nie rozpaczajmy po tarczy, raczej zastanówmy się co w jej miejsce. Jakie inne instrumenty, także w ramach NATO, mogą być użyte - to natomiast jego komentarz ws. tarczy antyrakietowej.

Znany dziennikarz Edward Mikołajczyk współdziałał z tajnymi służbami wojska PRL, a potem, do 1991 r., z Wojskowymi Służbami Informacyjnymi - zeznał były szef komisji weryfikacyjnej WSI Antoni Macierewicz w procesie, jaki Mikołajczyk wytoczył MON za zapis o nim z raportu z weryfikacji WSI. Powołał się na akta WSI, o które teraz wystąpi sąd.

zostałem zmasowanie zaatakowany przez wykrycie spisku mającego na celu powrót SLD do władzy

sądzę , redaktorze, że wy (royal), nie jestescie zainteresowani w SLD?

wy(royal) raczej gustujecie w UW?

Wiesz Redaktor (hmmm.... niech i tak będzie) zacząłeś swoją merytoryczną dyskusję ze mną robiąc ze mnie apologetę komunizmu. Ja wiem, że wśród pewnych polityków i dziennikarzy takie ustawianie sobie dyskutanta to standart. I tu jesteś absolutnie na czasie. Ale jakoś nie pasuje to do twoich deklaracji, że wywalasz wątki polityczne, żeby łatwiej było utrzymać kulturę (cytat nie jest dosłowny). Choć niespełnione deklaracje również są w polityce na czasie, więc może niepotrzebnie się czepiam. No a potem jeszcze okazało się, że wina za to leży po mojej stronie, bo nie wyraziłem się dla ciebie dość jasno.

Przeprosiny? Powiem tak - zadbaj o to, żeby dało się tu normalnie rozmawiać. To troche więcej niż przeprosiny, przyznaję, ale za to będą z tego wymierne korzyści.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.