Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

mylisz się kolego....to jest zawoalowana dyskusja o męskiej modzie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jaro_747, 28 Wrz 2009, 14:14

>Wolfowitz z Cristolem i Perlem już jedną wojenkę wywołali, czyżby było im mało?

>

>Dla brunera i innych zwolenników teorii spiskowych (i nie tylko) ciekawy artykuł:

>

Ukryta Zawartość

mała rekapitulacja tego, co jeszcze niedawno oburzało cały świat, a o czym mało kto lubi obecnie pamiętać (ciężko się czyta z winy tłumaczenia + kilka drobnych błędów)

a co do wojenki - żebyż to tylko raz na jakiś czas komuś zbierało się na wojenkę

upsss... zapomniałem, znowu teoria spiskowa...

Ukryta Zawartość

słyszeliście?

Ryszyk zdał egzaminy doktorskie i została mu jeszcze obrona pracy:

"Apostolski Wymiar Radio Maryja w świetle założeń ideowych i programowych. Studium z zakresu teologii apostolstwa" i już będzie doktorem. Wróci do rektorowania swojej szkole wyższej.

Tak to PAN BÓG sprzyja w zbożnym dziele :-)

Szczęść Boże ojcze dyrektorze, doktorze i rektorze.

• Redaktorzy

Proszę, potrzebny doktorat do pracy w roli rektora najwyższej Szkoły, i szast-prast, jest doktorat. Pomyśleć, że mi ten UKSW robotę proponował, jak rany.

spokojnie jeszcze nie jest.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Promotorem pracy Ojca Rydzyka jest ks. profesor Paweł Góralczyk, specjalista w dziedzinie teologii moralnej, członek Komitetu Nauk Teologicznych PAN i członek Centralnej Komisji do spraw Stopni i Tytułów Naukowych. Wśród recenzentów znany teolog, dominikanin ojciec Jacek Salij i ksiądz profesor Paweł Bortkiewicz z Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu."

Specjalista w dziedzinie TEOLOGII MORALNEJ!!

• Redaktorzy

Wladz, niedawno dowiedziałem się, że istnieje prawo karne kanoniczne (które obejmuje katolików, a więc i mnie, bo oficjalnie apostazji na piśmie nie ogłosiłem). Zatem czemu nie teologia moralna?

skoro już uparłeś się z nami rozmawiać to napisz coś cokolwiek co nie wywoła u nas politowania zakończonego uszczypliwą uwagą....jeszcze raz powtórzę masz kolegów

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.