Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"modrzew47, 28 Sty 2010, 18:57

>wladz

>Guzik prawda.Choć w każde informacji jest troche prawdy ale co do meritum to jeżeli jest tak jak

>mówisz to czemu tylko w jedną stronę?Masz wroki przeciw PISdowcom?Trybunału oczywiście.Wiesz jak

>widze Jarosława to mi się odechciewa rozmawiać o PISie a co dopiero oddać głos.Prędzej własną

>pięścią się zabije.Media mediami ale za PISowcami to oni nie są,za POpaprańcami już tak."

? co ja mam z tym wspólnego ....

rzeczpospolita media publiczne i guru ziemkiewicz w parze z rydzykiem wszelkie medialne badziewie narodowe itd.....+ rzesze horstów z jacchami w internecie to mało na skołowanie ciemnej masy?

gdybym posiadał moc sprawczą w mediach poza nekrologiem nie byłoby żadnej wzmianki o maleństwach i ich ukochanym misiu PiSiu

zostawmy niestrawnosci modrzewka na potem.Jak wy..a to mu przejdzie.Analizujac ruch Tuska majacego bardzo duze szanse na prezydenture, daje dwa duze plusy.On wychodzi z załozenia ze Głupszego prezydenta juz nie bedzie, a jest szansa ze bedzie lepszy.A duza ze całkiem madry.

muls

Od takiego to rzeczywiście szansa jest,że bedzie lepszy.Co do tego czy mondrzejszy,to pewny nie jestem,chyba że będą wybierać tylko tacy sami jak ty.Ale wtedy,wybory zostaną uznane za nie ważne.

Pomyśl dlaczego.

maleństwa przegrywają z każdym...ciekawe co teraz zrobią.Kilka lat pracy Kamińskiego Kurskiego poszło do kosza.Pozostało kłucie kukiełki Tuska i wypowiadanie złowrogich życzeń.

chłopaki nie jest źle

""Donald Tusk zrejterował na ostatniej prostej. I Platforma ma problem, bo Bronisław Komorowski prezydentury nie wygra" - powiedział Roman Giertych w rozmowie z Michałem Karnowski, opublikowanej przez dziennik "Polska The Times". Konsekwencją decyzji lidera PO będzie - zdaniem byłego wicepremiera - powrót Jarosława Kaczyńskiego na stanowisko szefa rządu."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

znowu rządzicie....z Giertychem tylko jak przekonać do powrotu Leppera?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wedlug mnie tacy ludzie jak-

cimoszewicz-komuszek z pzpr

olechowski-plywak,karierowicz

komorowski-nadaje sie na wojta

szmajdzinski-wielki leb,nauczyl sie ciut mowic,bo pierniczyl jak muls.

nie maja szans w wyborach prezydenckich,bo najpredzej sie okaze,ze status quo zostanie utrzymany,tzn.

tusek premier,kaczor prezydent-mozna sie z tym zgodzic,badz nie,pozyjemy,zobaczymy.

Wielka szanse mialby sikorski,ale niestety w niewyjasnionych okolicznosciach zginal w Gibraltarze[kiedys]

Jezeli chodzi o radka sikorskiego,to malzonka gorzej mowi po polsku niz nelli rokita,i jeszcze te

nazwisko i pochodzenie appelbaum-wiec bedzie to dyskwalifikujace znajac polskie spoleczenstwo,ktore

przed druga wojna swiatowa duzy procent spoleczenstwa stanowili zydzi,wiec kto wie???

Raczej nie przewiduje jakiegos kolejnego tyminskiego.

Nie chce nikogo przekonywac,ot takie glosne myslenie,wiec jeszcze dopowiem-

-szczyglo i kownacki odeszli z hukiem kancelarii kaczora, i co???spokoj-wiec nalezy czekac,nic wiecej.

Jestem apolityczny-pisze to zwlasnych obserwacji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.