Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

freepio, 23 Lut 2010, 13:13

>Prześledźmy zatem styl "mulsiej szarpaniny".

>Otóż po pierwsze muls stawia przede wszystkim na ilość wpisów (nie mylić z ilością treści). .. Ilość i nagromadzenie wpisów świadczy o tym, że jest to w mulsa przypadku zachowanie kompulsywne. Niestety.

Ech, cały muls.. jak on lubi potwierdzać moje obserwacje :)

szuka argumentów

"Ale Pan bez przerwy to samo, pan nie wytrzymuje, pan rozumie, że siła moich argumentów jest taka, że pan nie ma żadnych szans."

prezes w cytatach wspaniale zdiagnozował obecny problem z freepio

"Jestem człowiekiem moralnie i psychicznie normalnym, więc obecność w moim otoczeniu ludzi, którzy mnie nieustannie obrażają, nie odpowiada mi."

naszemu koledze odpowiada i potrafi się odciąć sprytną ripostą

"Nasi przeciwnicy to strasznie mali ludzie, marni pod każdym względem – intelektualnym i moralnym"

porozmawiamy z nim prezesem...podobny narcyzm i zadufanie z "porażającą wiedzą której nie może przedstawić"

>"Z zasad IV RP chyba już niewiele zostało."

"zasady" pozostały Samoobrony też miało nie być w rządzie

"Internauta: Czy jest Pan gotów założyć koalicję z Samoobroną?

Jarosław Kaczyński: Nie. My byliśmy głównym wrogiem Samooobrony do niedawna. Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie – SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie – Samoobrona i SLD"

natomiast zwolenników po zetknięciu z IV rzeczą coraz mniej

muls, 23 Lut 2010, 17:17

>.i to wszystko freepio.... na TYLE zadanych pytań??zachodzi pytanie...co ty tu robisz.

na razie poznaję ludzi, mułku. I odsiewam ziarna od plew. Ty już trafiłeś na kompost. pa pa.

Wbrew wcześniejszym zapowiedziom Parlament Europejski nie przyjmie w tym tygodniu rezolucji na temat sytuacji na Białorusi. Nie ma poparcia socjalistów i komunistów dla rezolucji już w tym tygodniu - powiedział Saryusz-Wolski we wtorek. Potwierdził to dziennikarzom europoseł Marek Siwiec (SLD), wskazując na to, że europosłowie z jego frakcji nie chcą przyjmować rezolucji.

Lewactwo blokuje rezolucje, a Związkowi Polaków na Białorusi pozostały już tylko dwa Polskie Domy z szesnastu, które miał pierwotnie..

freepio my mamy telewizory i dostep do gazet jeszcze..dzieki bogu przez nieudaną IV RP .Tak wiec frytem własnymi słowyma spróbuj.Z tej i z tamtej strony zeby cós od siebie.Zebys był gotowy jak cós z kompostu...wychynie na wiosne..Na razie ani rezolutnej odpowiedzi, ani nawet prasówki....

a cio bedzie freepio jak nie bedzie rezolucji??A jak bedzie to czy wystarczy taka rezolucja do pekniecia ze smiechu łukaszenki itd .Rozwin cós od siebie freepio, jak ty to potrafisz.To moze my pecniemy ze smiechu.Bo na razie to geje i złodzieje.

freepio, 23 Lut 2010, 13:13

>.. Drugą immanentną cechą "mulsiej szarpaniny" jest brak własnego zdania. Muls najczęściej podczepia się jak wesz pod wpisy napisane przez innych i na tych wpisach żerując pozostawia w wątku swoje wydzieliny w znacznej ilości.

>Trzecią charakterystyczną cechą ..

No i proszę :)

freepio a nie mówiłem juz ...pa???Bardzo mi sie podoba czytanie na raty twojego dzieła.W koncu go przeczytam.I nie skomentuje.Ale jesli cie to ratuje ..w czymś.trudno zabronic cycatów autorowi.

Z trzeciej strony bardzo podoba mi sie ta wiara w siłe rezolucji.Urzedników.A co do własnego zdania freeepiku...nie mam.A mam mieć?Zebys ty miał łatwiej???Nie rozsmieszaj mnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.