Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy2, 24 Kwi 2010, 19:20

>24 Kwi 2010, 16:06

>Horscie zostaliscie przez centrale uznani za obiekt godny zainteresowania, bo na front rzucono Wam

>zamiast szeregowego zupaka oficera.

Bez żartów, ja bym to ocenił na jakiegoś sierżanta. No w ostateczności młodszego chorążego- a i to po uciążliwych wieloletnich kursach (dość niebezpiecznych zresztą, bo mogących powodować u takich nadambitnych pęknięcie żyłki na charakterystycznie wąskim czółku).

Zaś co do szeregowców... muls, wladz...

Nie miejcie Nowy2 złudzeń, nawet najmniej kompetentna komisja wojskowa uznałaby ich za niezdolnych do służby. Widok wladza mulsa z nawet tępym nożem stołowym byłby dość niepokojący, a cóż dopiero z kałasznikowem.

:-|

muls, 25 Kwi 2010, 10:10

>to tym bardziej kroscik wstyd zes z rak takich...poległ.

Nie rozumie co banalne kablowanie do cenzora ma wspólnego z "polegnieńciem z rąk". Wiadomo że jesteście kapusie. Kapuś prawie'sierżant Iwaszczykiewicz przynajmniej raz zakapował otwarcie.

A takie mdłe gnidusie ot tak półgębkiem.

muls, 25 Kwi 2010, 10:54

>wisz kroscik jak to jest.Metody kaczynckie.

To są "metody" konkretne tu i teraz kablu, twoje, Iwaszczukiewicza.

Tu i teraz na tym forum.

No ale niech ci będzie kaczyńskie, żebyś sobie to z pamięci wyparł.

Trochę odbiegnę od tematu, ale przyszedł mi do głowy doskonały pomysł. W bardzo prosty sposób możemy poprawić nasze społeczeństwo, usunąć z niego rozmaitych złodziei i łotrów. Wystarczy wyłapać wszystkich członków i kandydatów PiS i umieścić ich w obozach zbiorczych, gdzie ciężką i uczciwą pracą zarabialiby na swoje utrzymanie oraz na odszkodowania dla ofiar swej zbrodniczej ideologii. Niektórzy mogliby odpokutować winy wobec społeczeństwa oddając swoje narządy do przeszczepu - ponieważ nie posądzam pisowców o altruizm decyzje w konkretnych sprawach powinny podejmować władze obozowe (kojarząc potrzebujących biorców z potencjalnymi dawcami). Naturalnie nie uzdrowiłoby to społeczeństwa zupełnie - sam znałem pewnego łajdaka, który szczerze pisu nienawidził, ale z pewnością w kraju bez pisowców żyłoby się lepiej.

skynyrd, 25 Kwi 2010, 12:45

>wspaniały pomysł, zaiste godny... Hitlera

Wypraszam sobie takie porównania. To dla pisowców naziści są wzorem, a ja pisowcem na pewno nie jestem.

Gość

(Konto usunięte)

meloman 62

24 Kwi 2010, 20:01

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 721 / 514 / 0

Cieszę się, że kolega Horst jednak żyje. Po tym jak ujawnił sposoby finansowania pisu (prostytucja dziecięca i handel narkotykami)

------------

melon, ja już nie wnikam w stan twojego zdrowia psychicznego, ale...chłopie obudź się !!!

Czy ty masz instynkt samozachowawczy?!

Jesli ktoś to prześle komuś z Pis to ty chłopie "polegniesz"...pomysl o rodzicach ;p

meloman 62, 25 Kwi 2010, 12:48

>skynyrd, 25 Kwi 2010, 12:45

>

>>wspaniały pomysł, zaiste godny... Hitlera

>

>Wypraszam sobie takie porównania. To dla pisowców naziści są wzorem, a ja pisowcem na pewno nie

>jestem.

nie Hitlera a Stalina,

Hitler przy Stalinie to był urwis.

meloman , wladz czy muls to propagatorzy stalinizmu i ludobójstwa

jacch, 25 Kwi 2010, 13:03

>Czy ty masz instynkt samozachowawczy?!

>Jesli ktoś to prześle komuś z Pis to ty chłopie "polegniesz"...pomysl o rodzicach ;p

Dziękuję za troskę i ostrzeżenie. Dotąd sądziłem, że bandy pisowskich morderców zabijają tylko ważnych, zagrażających partii ludzi. Teraz wiem, że mogą dopaść każdego - dziękuję, będę więc uważał.

skynyrd, 25 Kwi 2010, 13:35

>>>Czy ty masz instynkt samozachowawczy?!

>>>Jesli ktoś to prześle komuś z Pis to ty chłopie "polegniesz"...pomysl o rodzicach ;p

>Jakich morderców, psycholu? Czego się nacpałeś?

Jesteś pisowskim głupcem, który nie rozumie tekstu pisanego. Kolega napisał wyraźnie - "polegniesz", co jednoznacznie określa moją przyszłość. Zadanie komuś śmierci wbrew jego woli nazywamy morderstwem, a tych, którzy tego się dopuszczają mordercami

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.