Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

My tu czasem słyszymy o parytetach a w Szwecji to dopiero mają "jazdę" z kobitkami.

Szwedzkie feministki spaliły podczas grillowania 100 tys. koron szwedzkich (13 tys. dolarów) w proteście przeciwko nierównym płacom mężczyzn i kobiet w ich kraju - poinformowała agencja Associated Press.

Zdaniem członkiń partii pod nazwą Inicjatywa Feministyczna ilość pieniędzy, jaka poszła z dymem podczas pikniku na Gotlandii, pokazuje, ile tracą w każdej minucie kobiety w Szwecji, jeśli porównamy ich wynagrodzenie z płacami mężczyzn.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

wladz, 6 Lip 2010, 15:08

>mamel ta chęć władzy napędza naszą cywilizację<

czyli nasz cywilizacja to same ku..wy i złodzieje?

i dla tego jesteś ZA

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

"mamel, 6 Lip 2010, 15:42

>władziu - polemika z tobą pokazuje czytającym jak bezsilne masz argumenty i co warta jest taka

>wierność władzy jaka próbujesz lansować"

czyżby obsesja?

modrzew47, 6 Lip 2010, 12:36

>Teraz POpaprańcy zgubili"Listek Figowy"(dzięki Bronko),zobaczymy jak będą wprowadzali w czyn to co

obiecali w wyborach.

Nietrudno zauważyć że sobie wysoko podnieśli poprzeczkę,zwłaszcza przy takim zadłużeniu publicznym

ponad 200 miliardów zł.O co Unia się będzie mocno dopominać,aby się z tym uporać.A u nas jak zwykle będzie "niechciany kartofel"który będzie mocno parzył po łapkach.Pytanie na które morze być ostatecznie spocząć,w najbardziej parzącym momencie.Chociaż stygnięcie potrwa dłuuugo!A zobowiązania przedwyborcze trzeba wypełnić?Oczywiście że po kieszeni uderzy wyborcom,tym "chętnym",POpierającym również!

wladziu - znowu o pierdołach?

działasz jak dobry stary zetempowiec tylko nie chcesz widzieć, że czas ci się skończył

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

wladz, 6 Lip 2010, 15:51

>ted125

>

>jeszcze wyżej podniósł Jarosław Kaczyński

>

>Obiecanki Komorowskiego to około 30 mld.

Może bez gdybania,skupił bym sie raczej na sprawcy tego obiecującego Prezydenta,czyżby znowu pisowcy już, byli rozliczani za obiecanki prezydenckie jaśnie nam panującemu tuż tuż?A właściwie od 10.04.2010

ted125

o obietnice spytano ministra finansów i potwierdził możliwą realizację.

nie wsłuchiwałem się do końca i nie wiem jak zrozumiał obietnice Komorowskiego natomiast obietnice Kaczyńskiego od początku do końca były wyssane z palca.

ted125, 6 Lip 2010, 16:22

>>Obiecanki Komorowskiego to około 30 mld.

"Prezes PiS jeszcze hojniejszy

Zdecydowanie hojniejszy od zwycięzcy był Jarosław Kaczyński, który na spełnienie swoich obietnic musiałby wyłożyć (oczywiście z naszych pieniędzy) 59,2 mld zł."

Wybierając Komorowskiego zaoszczędziliśmy około 30 miliardów złotych! :)

wladz

Nie licytujmy się,w tej sprawie i tak ta licytacja,nawet gdy tego niechcemy,dopadnie prezydenta,obciązanie Jarosława obietnicami,już jest tylko legendą,niema co gdybać,już to pisałem!

>Wybierając Komorowskiego zaoszczędziliśmy około 30 miliardów złotych! :)

Niezupełnie. Te pieniądze tak czy owak nie byłyby wydane na sposób jakim Kaczyński mamił wyborców.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

ted125

dla mnie wyborcze obietnice nic nie znaczą i nie decydują o moim wyborze.Dla Ciebie problemem są obietnice Komorowskiego i w miarę swoich możliwości udzieliłem odpowiedzi że nie zupełnie są bez pokrycia natomiast wytłumacz jak twój kandydat chciał je zrealizować nie konsultując ich z obecnym rządem

wladz

Jak się ciebie czyta,to nie wiadomo czy pisze to partyjny,wyszkolony aparatczyk-naganiacz,czy despota,który nie widzi nic dookoła poza swoim idolem.Czujesz jak się z ciebie śmieją?Wyluzuj trochę i przestań pouczać...agitacja skończona.

wladz

Jak się ciebie czyta,to nie wiadomo czy pisze to partyjny,wyszkolony aparatczyk-naganiacz,czy despota,który nie widzi nic dookoła poza swoim idolem.Czujesz jak się z ciebie śmieją?Wyluzuj trochę i przestań pouczać...agitacja skończona.

wladz

Wcześniej pisałem o zadłużeniu publicznym,który tu w dyskusji jest chętnie pomijany,a to również dorobek POgrążonej rządzącej partji,a to również ich solidny,dorobek.Problem w tym że trzeba ten dorobek jak i zobowiązania łączyć razem!Tego dorobku,zadłuzenia,można sie bardziej obawiać,przymykanie oczu,jest oszustwem w ocenie trudności na jakie przyjdzie sie zmierzyć,rządowi ale i Prezydentowi,który też ma w tym udział.Dlatego trudno prowadzić taki dyskurs tutaj na forum,trzeba bardziej globalnie problem poruszać,nie zaś wyrywać z kontekstu,problem wydatków państwa

to nie jest odpowiedź na pytanie

nie jestem ekonomistą lecz nasza sytuacja sądząc po obietnicach związanych z wydatkiem 50 mld jest dużo dużo lepsza od przedstawionej przez Ciebie.

czy też oddałeś głos na człowieka nie mającego zielonego pojęcia o stanie państwa

"Sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie":

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Redaktorzy

"Jak się ciebie czyta, to nie wiadomo czy pisze to partyjny,wyszkolony aparatczyk-naganiacz"

Modrzew: jak to musi być przyjemnie, być jedynym na świecie uczciwym człowiekiem otoczonym przez płatnych sk***ysynów. Potem wieczorne kakao, ulubiony film w telewizorze i lulu w ciepłą pościel.

• Redaktorzy

Ja sie tylko zachwyciłem, że mamy wśród nas świętego. I zmartwiłem, że najwyraźniej jest tutaj sam jak paluszek. Bo reszta... Lepiej nie mówić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.