Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

skynek a ty jak kurdupel.A on w koncu skonczy w izbie przyjec.I co w tedy zrobisz.NIkt mu nie zabił niczego .chociaz kot juz dawno powinien zdechnac sam, majac takiego pana.Zabili sie sami na wlasne zyczenie prowadzac polityke idioty przez lata.Ze to nie dociera??to wlasnie bedzie przyczyna znalezienie sie na izbie przyjec.Oddziału psychiatrycznego.

znaczy ze te zwiazki kaziordcze sam wymysliłes.To chiba nie podpada pod ...pomówienia i oszczerstwa.I nie ma zwiazku z gejami.Rozumiem ze rownie dobrze jestes za i bronisz psy i koty.czyli ekologia.

zabawne ze ksieza majacy wplyw na wychowanie mlodziezy, nawet po ujawnieniu zachowan nie sa wyrzucani na zbity pysk z organizacji, a ludzie ktorzy maja podobna orjentacje i zachowuja ja dla swojego prywatnego zycia- sa napietnowani i podejmowane sa proby ich dykredytacji własnie przez kościoł.

skynyrd, 17 Lip 2010, 09:52

>Meloman - pisałem juz na tym forum, że nie głosowałem na Kaczyńskiego, i PISu nie lubię.

>Jeżeli wypisywałbyś takie świnstwa o Tusku czy Napieralskim, jak o Kaczyńskim, też bym ich bronił.

>Co innego spór polityczny, co innego podłe, chamskie oszczerstwa i pomówienia.

To nie są pomówienia. Każdy, kto publicznie powie coś głupiego może to sprostować i ewentualnie przeprosić - ona nic podobnego nie zrobiła. Wdawanie się w agresywną kampanię polityczną tuż po śmierci rodziców jest dla mnie obrzydliwe i całkowicie w moich oczach dyskwalifikuje córkę byłego prezydenta. Przecież ona cały czas grała - raz w woalce ze smutną miną, za chwilę bawiąca się na trawniku śmiejąca się młoda kobieta.

skynyrd, 17 Lip 2010, 10:14

>Meloman - ale co ma piernik do wiatraka?

>Dla mnie to tez jest niezrozumiałe - ale ludzie mają różną wrażliwość

Ma bardzo dużo. Ta kobieta zrobi wszystko dla pieniędzy i władzy, podobnie jak jej stryj. Ona przekroczyła wszelkie granice i mówienie w jej przypadku o wrażliwości jest nieporozumieniem

>Pomaga stryjowi - moze sie to podobac lub nie - ty jesteś tym przejęty, mnie to wisi.

Skyn po co ty z tym dzieciakiem rozmawiasz?

Przecież to nie możliwe, zeby był aż tak głupi aby wierzyc w to co pisze.

Zwykły młodociany peowski pałkarz ( pewnie z lubelskiej młodzieżówki:) i tyle.

skynyrd, 17 Lip 2010, 10:24

>meloman 62, 17 Lip 2010, 10:17

>

>>Ta kobieta zrobi wszystko dla pieniędzy i władzy, podobnie jak jej stryj. Ona

>>przekroczyła wszelkie granice i mówienie w jej przypadku o wrażliwości jest nieporozumieniem

>

>Meloman - napisz, że tak mniemasz.

>Zreszta pieniadze juz ma z odszkodowania.

>Pomaga stryjowi - moze sie to podobac lub nie - ty jesteś tym przejęty, mnie to wisi.

A ja się boję. Pamiętaj, że w latach 30 ubiegłego wieku Hitler doszedł do władzy dlatego, że bardzo tego chciał i był gotów zrobić wszystko dla tego celu. Kaczyński jest od niego w lepszej sytuacji - ma bardzo dużo pieniędzy i stosunkowo licznych zwolenników. Nie chciałbym żyć w kraju rządzonym przez pis - byłoby to znacznie gorsze niż życie za czasów komuny; kiedy była jednak jakaś szczątkowa demokracja. Przy rządach pisu byłby to czysty totalitaryzm

>Skibus

>byłoby to znacznie gorsze niż życie za czasów komuny; kiedy była jednak jakaś szczątkowa demokracja...

Usprawiedliwia cię jedynie to, że cię wtedy na świecie nie było, a rodzice widocznie kłamią, albo zwyczjnie w swiecie byli umaczanie w ówczesne komusze gówno.

skynyrd, 17 Lip 2010, 11:27

>Meloman - PIS juz rządził i wyglada na to, ze jednak przeżyłeś.

>Jestem bezradny wobec twojej histerii.

Nie rządził samodzielnie i miał ograniczoną władzę - gdyby jego rządy trwały dłużej w Polsce pozostałaby tylko jedna partia i jeden wódz. To nie histeria, ale strach. Jestem już stary i chciałbym resztę życia przeżyć w normalnym kraju.

muls

Wyjaśnij,prosze bez krętactwa o co ci chodzi..z tymi dupami i ogólnie z inaczej kochającymi.

(Jozwa prosił by było kulturarnie pisane)No i napisz czy sie jus kapnąłeś czy jeszce nie.Cóś mi sie wydaje,że jeszce nie dotarło do łepetynki(nie wiem jus,czy cieciowej,czy inźinierskiej),że robiona jest.No i napisz czy przeszkadza ci pedalstwo u księży tylko,czy ogólnie a może u innych poza księdzami ci nie wadzi(jak burczymusze),bo z bełkotu twojego jak do tej pory nic nie wynika...poza bełkotem.

Gość cadam

(Konto usunięte)

netoperek, 17 Lip 2010, 11:42

>Skibus, jeśli jesteś stary to idź w stronę światła i nie lękaj sie, nawet jesli się okaże, że to

>pędzący TIR :)))))

http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=61876&p=1#k

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.