Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

bez jednej gazety

z gazetą wyborczą mulsie

nomenomen akcja majstersztyk , myslałem, że dojadą do 15 %

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

No, mówiłem wcześniej że Palikot jest niedoceniany. To świetny strateg, kto wie czy nie lepszy niż Kaczyński. Może dlatego prezes się tak go obawia.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Wladz - nie rób z siebie kretyna - ile tej prasy sprzyjajacej? - 1 tygodnik i 1 gazeta?

Jedna TVTrwam? i jedne Radyjo?

Dodaj do tego księży którzy z ambon zachęcali do głosowania na PiS, a takich było niemało, sam znam takie przypadki.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nie uważam Niesiołowskiego za kretyna.

To nie moja wina, że tak uważasz.

wladz

Psałem o Palikocie, który miał ogólnie w sumie dobrą prasę, był traktowany z pobłażliwością przez media.

Czy teraz będzie traktowany inaczej, nie wiem. Wiem na pewno, że częsciej będzie pier**lił dyrdymały w TV.

Jesli go PO nie zgasi w taki czy inny sposób to Januszek rozwali ten sejm w pół roku.

Zweryfikuj oba wpisy, zastanów się, bo wychodzi, że idiotą jest kto inny.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

skynek nie osoba jest istotna ale sposob.kurdupel ma swoj a on swoj.na jeden i na drugi nabiera sie inna grupa ludzi. w tym ty tez.

jeden pragnie byc prezydentem, inny flecistom a inny zwyczajnie msci sie.a ty skynek sie ..nabierasz.

tak naprawde wygrał tymochowicz.jeszcze raz.

To Flecista z Hameln i idioci, których zgromadził wyjda tak samo na jego usługach.

ale to przeciez prosty uklad jest

bez niego nie byliby w sejmie

z nim są

gwiazdy inne niż on mu nie są potrzebne, potrzebna jest mu dyscyplina w głosowaniu

i ktoś mówi że PiS jest wodzowskie ?

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Czy 747 popełnił seppuku?

Może daj Boże nie popełnił.

Ale tu na forum napewno zrobił se kuku.

747:

Napisano 07.10.2011 - 22:42

Każdy niech namówi, kolegę, koleżankę, przyjaciela, przyjaciółkę, pójdźmy do lokalu wyborczego i oddajmy ważny głos.

Partia, która ma moralny mandat, która ma moc zmiany Polski na lepsze, jest jedna, każdy wie, jak brzmi jej nazwa.

Nie zawiedźcie jej.

Ona na Was liczy.

747:

Napisano 07.10.2011 - 19:56

Spokojnie damy radę wygrać te wybory.

747:

Napisano 07.10.2011 - 14:25

Módlmy się za naród polski, aby w dzień wyborów wiedział na kogo oddać głos i udzielił wsparcia siłom patriotycznym.

Ciebie prosimy.............

747:

Napisano 07.10.2011 - 12:49

Nadzieja umiera ostatnia.................

Wasze nadzieje związane z panem J.Palikotem są bardzo interesujące dla socjologii.

Kupa śmiechu.

Potrzebujecie pomocy, D.Tusk Was zawiódł, to teraz jest następna "ostatnia nadzieja białych", J.Palikot.

Byleby tylko nie dopuszczać prawdy do siebie że żyjecie w Matrixie, w wielkim przekręcie Solidarnościowo-esbecko-ubeckim-niemiecko-rosyjskim.

TO JUŻ DLA WAS ZBYT WIELE, TEGO WASZE UMYSŁY ZAMKNIĘTE NIE SĄ W STANIE OGARNĄĆ.

Wypierajcie to dalej, aż do Akropolu.

A może to go dobiło.

747:

Napisano 07.10.2011 - 12:12

Jarosław Kaczyński powiedział dziś, że lepiej niech wygra PO, pod warunkiem że J.Palikot nie wejdzie do Sejmu.

Nadzieja w tym, że:

747:

Napisano 07.10.2011 - 19:50

Spokojnie przyjmę wygraną Platformy Obywatelskiej.

Wladz - nie rób z siebie kretyna - ile tej prasy sprzyjajacej? - 1 tygodnik i 1 gazeta?

Jedna TVTrwam? i jedne Radyjo?

Wiesz doskonale, że nie chodzi o niszowe media.

Nie mam żadnych pretensji, nie napisałem od wczoraj złego słowa o Tusku, bo jeszcze od wczoraj nic złego nie zrobil.

Nie zieję nienawiścią do PO, ale nikt mi nie zabroni recenzować ich poczynań.

Nie rób z siebie propagandowej tuby, bo jeszcze nie ma na nią zapotrzebowania.

skynek dokładnie tyle a nawet więcej niż jest zapotrzebowania...nie rób z siebie kretyna

cztery lat temu na usługach były służby ,media publiczne i wynik podobny

Dzisiaj politykę sprzedaje sie jak kondomy czy proszek do prania w czym celuje Tusk..>>>>.to wlasnie wmowili ci sprzedawcy konkurencji.Ich towary blizej, w zasiegu reki i nie trzeba sie schylac.

Może nie wszystkiemu winien Kwaśniewski?

Grzegorz Piękny też ma swój udział.

Zapowiadał wypowiedzenie konkordatu między Polską i Watykanem, by już wkrótce z tej zapowiedzi się wycofać. Podatki dla najbogatszych najpierw podnosił, by później o tej zapowiedzi zapomnieć. Ustawę o związkach partnerskich zgłosił w sejmie tuż przed końcem jego pracy.

Towarzyszyła temu fatalna kampania wyborcza. Niespójna, infantylna, oparta na kiepskim polityku. Te wszystkie gadki i żarty o kobietach, to wypychanie z list Wandy Nowickiej, Roberta Biedronia i prof. Jana Widackiego, te gadżety, w których lubował się przewodniczący, te filmiki jak z koszmarnej bajki, ta panienka rozbierająca się w spocie wyborczym.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

osobiscie uwazam ze teraz wreszcie Tusk powinien dobrac sie dupy tym roznym kaminskim , swietochowskim skonczyc Z tym towarzystwem na najblizszom przyszlosc.a kurdupel polegnie sam z tymi swoimi obecnymi doradcami. Ale nie zrobi tego...

Nie zrobi bo nie ma jak. Faceta z gazrurką ma nasłać?

może i dla dobra prawicy powinien to zrobić

"w odniesieniu do prezesa i członków Rady Ministrów, wniosek w tej sprawie może złożyć co najmniej 1/4 (115) posłów lub Prezydent RP, a decyzja o postawieniu członka Rady Ministrów przed Trybunałem Stanu zapada jeśli zagłosuje za nią co najmniej 3/5 (276) posłów."

i chyba to było powodem powyborczego skomlenia o pozostawienie PiS znaczy prezesa w spokoju

kobitke to może na mnie naslac, nie odmówię jesli ładna :)

Są niezagospodarowane, do wyboru.

"Aniołki PiS" - siedem młodych kandydatek, które z plakatów i podczas konferencji prasowych zachęcały wyborców do głosowania - ostatecznie najprawdopodobniej nie wejdą do sejmu.

Ukryta Zawartość

post-17911-0-18483000-1318258576_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Są niezagospodarowane, do wyboru.

"Aniołki PiS" - siedem młodych kandydatek, które z plakatów i podczas konferencji prasowych zachęcały wyborców do głosowania - ostatecznie najprawdopodobniej nie wejdą do sejmu.

>>>>popularnie mowi sie ze zostaly ..wyruchane.na wlasne zyczenie.Podobnie zreszta jak u napieralskiego.

polecam, tam koniec był oczywisty...>>>pomarzyc dobra rzecz.

boski Gowin ma już plan jak zneutralizować Palikota

"Palikot będzie w Sejmie marginalizowany. Trzeba go otoczyć kordonem sanitarnym. Będzie mógł tylko krzyczeć, wszczynać skandale. Ruchowi Palikota powinniśmy się dobrze przyglądać, a sensownych ludzi stamtąd wyjmować"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.