Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ostatnie wypowiedzi Palikota po sejmowym incydencie z Biedroniem pokazują, że Pitera też może mieć rację. Wcale nie wykluczałbym tego, że Palikot będzie wykorzystywał Biedronia jako gadżet lub broń ostateczną.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

A tych akurat nie słyszałem - czyżby dyskredytował pupila?

Chodzi mi o to: "Palikot odniósł się też do wypowiedzi Arkadiusza Mularczyka: - Szef nowego klubu Polska Solidarna powiedział, iż mniejszości nie powinny obejmować ważnych stanowisk w państwie. To jest złamanie polskiej konstytucji, to jest sianie nienawiści. Za to poseł Arkadiusz Mularczyk powinien stanąć przed Komisją Etyki Poselskiej. Ja oczekuje stanowczej reakcji PO i SLD - mówił szef Ruchu Palikota." (cytat z wp.pl)

Pomijając to co powiedział Mularczyk, uważam, że Palikot w ten sposób będzie reagował na każdy merytoryczny lub nie, atak na Biedronia. Zawsze będzie wielkie larum, że prześladują mniejszości, wzywał do określania swoich stanowisk przez inne partie - bo będzie punktował, a także dzięki temu o jego Ruchu będzie głośno.

A jak Biedroń będzie ciągle obwieszczał, że pokochał paru nowych posłów, to sam będzie prowokował do śmiechu, a nie poważnej dyskusji.

A jak Biedroń będzie ciągle obwieszczał, że pokochał paru nowych posłów, to sam będzie prowokował do śmiechu, a nie poważnej dyskusji.

Na temat tego posła- ciekawa wypowiedź Julii Pitery:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pitera teraz chowa sie za... swoich gejow.to ze jest idiotką wiadomo juz od paru lat.moje geje mowia cos zupelnie innego.a swoja droga dziadek ty gdzies slyszales wyznania Biedronia czy tylko fantazjujesz...z nadzieja.

nawet Klopotek ktory tez zarechotal i mial opinie ciezkiego, wyznał ze pomiarkowany w trakcie poczuł sie glupio.widac ze pitera jest jeszce bardziej...ciezka.rzeczywiscie ciekawa wypowiedz...idiotki.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)a swoja droga dziadek ty gdzies slyszales wyznania Biedronia czy tylko fantazjujesz...z nadzieja.(...)

O jego wyznaniach dla mediów pisałem już wcześniej: "Napisano 08.11.2011 - 11:23 Niezależne czy jakieś tam media - w większości zajmują się tym co jest dla Polaków najważniejsze. Obecnie są to problemy wewnętrzne niesłusznych partii opozycyjnych czyli SLD i PiS-u oraz Dorotą (czy pokazała mniej czy więcej - nie ważne czego - talentu czy dupy) oraz (jej byłym) Adamem, który ostatnio nosi wenflon i źle wygląda. Czasami, ale już pozytywnie zajmują się Kaprysem Urbana czyli Ruchem Palikota i piszą też o jego problemach. Można dowiedzieć się, że poseł Biedroń kocha wielu platonicznie, ale jest zdecydowany ostatecznie pojąć tylko jednego mężczyznę za męża. A także, że posłanka Grodzka chodziła w garniturze w poprzednim wcieleniu. To co najważniejsze, czyli to co dzieje się w partii ledwie administrującej czyli PO, jest traktowane marginesowo - za sztuczna mgiełką."

A Ty ciągle tylko o ... fantazjach!

(...)

Dziadek - ACPiorunDC pewnie też słuchasz?

Są pierwsi na półkach z CD - ustawiam wg alfabetu. Ale teraz mniej,bo woskowina mi przeszkadza!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

O muzyce jednak przyjemniej pisać niż o polityce.

(...)

A no można! Widzę, ze słuchamy podobnych wykonawców. W dalszym ciągu słucham mocnego grania. Czasami wyłowię coś z młodszych np. Wolfmather - ale oni chyba już nie błyszczą. Soundgarden, Suicidal Tendencies, i ale The Cult, Iron Butterfly, Buffalo Springfield czy Derek and Dominos. W zależności od potrzeby ducha. "War Pigs" Black Sabbth" był np. moim pierwszym utworem muzycznym jaki włączyłem sobie o godz, 6.00 13.XII.1981 r z uwagi na "popsute" radio. I to zupełnie bezwiednie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

zabawne jak wszystko co mowi niepowaznie Biedron jest na powaznie przyjmowane i komentowane.powaznie zaczynam sie martwic o stan tego narodku.

W końcu mówi to wszystko Pan Poseł Biedroń!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kiedyś jak ktoś chciał za darmo pojeździć koleją, to podejmował pracę w PKP. Teraz idzie w posły lub senatory. Bo w wielu przypadkach lepszego powodu dla bycia parlamentarzystą nie widzę. Parlament i PKP mają wspólny mianownik - mocno się zdegradowały, jeśli idzie o prestiż w Narodzie.

ale akurat TEN bilet o ktory walczy Biedron nie ma nic wspolnego z PKP.generalnie Biedron i Grodzka to jedyni autentyczni przedstawiciele czegos konkretnego i namacalnego o co warto walczyc.I po co jest wlasciwe TAKi sejm.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Czasami wydaje mi się, że Biedroń walczy, bo jest waleczny. Tu akurat bronił Wandy Nowickiej. W taki sposób, ze sam naraził się na śmieszność. Taka opinię też już gdzieś słyszałem. Biedroń drażni i prowokuje, ponieważ poczuł się gwiazdą. Jest nachalny ze swoja odmiennością. Praw mniejszości można bronić czasami mniej widowisko, a za to bardziej skutecznie. Dla mnie nie istnieje problem Biedronia. Ważniejsze jest, kto i jak jego poczynania będzie wykorzystywał - w tym Palikot.

generalnie jest to ostatnie moje glosowanie na tuska .po incydencie z Biedroniem wyszedł z niego krętek pospolity.nie pomoga mu juz ZADNE rewolucyjne reformy.Zenada.......Generalnie mi wstyd jak wlochow za berluskoniego.

tak masz od rana?

choryś?

koniec świata, elektorat się sprzeniewierza!

zaczynacie reagować jak faceci :)

był prezio, teraz biedroń i nowicka

adrenalina to jest to, reszta to mucha ...

a warszawka na MDMie już walczy

powinni całe to gnojarstwo zmoczyć z armatek na kolorowo

nie trzeba by ślepić później w monitoring

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Czasami wydaje mi się, że Biedroń walczy, bo jest waleczny. Tu akurat bronił Wandy Nowickiej. W taki sposób, ze sam naraził się na śmieszność. Taka opinię też już gdzieś słyszałem. Biedroń drażni i prowokuje, ponieważ poczuł się gwiazdą.

>>>>w stwierdzeniu- ponizej pasa, narazil sie na smiesznosc.dziadek ,nie narazaj sie na smiesznosc.drazni i prowokuje to plejada sejmowych gwiazd swoja heteroseksualna gupotom.

heteroseksualnymi gwiazdami w sejmie to mozna sciany wylozyc i jeszce zostanie.

A w Warszawie zadyma. Lecą kosze, kamienie i race na Policję do wtóru haseł "wielka Polska katolicka" - osobliwy wymiar patriotyzmu ...

a co na to kosciol katolicki??

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

a co na to kosciol katolicki??

Zdaje się, ze kk nie ma jeszcze oddziałów zwartych policji! Na słowo Boże już tu za późno! Lepsze by było pytanie: co zrobił KK...? Lewacy też nie święci!

Przecież tak na prawdę to za tą zadymą nie stoi żadna ideologia.Chodzi o zrobienie zadymy i tyle.To tak jak z kibolami,których mecze wcale nie interesują ale rozróba.I podobnie jak było z nimi niedługo dowiemy się od polityków PiS,że to byli patrioci.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.