Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Narazie oddamy po 150 za internet, pracodawcy odbiją sobie dwa punkty rentowe w cenach.

Od pierwszego stycznia podwyżki gazu i energii.

Ciekawe ile jest kryzysu w kryzysie?

To jasne.

I głupoty w głupocie...rządzących.

Jeżeli Tusk nie jest idiotą, a zakladam że nie jest, to nominacja Gowina i Nowaka ma na celu tylko i wyłącznie ich kompromitację i tym pozbycie się ostatnich "opozycjonistów".

Tusk odpływa niczym Kaczyński. Prawdopodobnie jest jeszcze bardziej mściwy, a zaczyna być większym paranoikiem. Wczorajsze kopanie leżącego Schetyny było wyjątkowo niskie. Partia spacyfikowana do końca.

"Ministrowie nie są aroganccy tylko... karni".

Tylko nie wiem w jakim celu Mucha na tej ogólnej kupie.

Wyśmiewają to wszystko już nawet najbardziej wierni z wiernych dziennikarze z Polityki i TOKfm.

A teraz dobry wujcio z Kaszub pomajstruje przy podatkach :)

Skynek piszesz tajemniczo"Pomajstruje"wiadomo,że zamiast pomajstruje winno być PODNIESIE!!!NIC INNEGO NIE...POTRAFI.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

OFE to przekręt i niewypał największy w historii III RP. Pieniądze sprytnie wyprowadzono za granicę. Nie ma i nie będzie już tych pieniędzy na emerytury. Tak nie oszukano nawet Murzynów! Rząd widzi, że na emerytury nie będzie miał pieniędzy, więc będzie przesuwał wiek emerytalny być może tak długo, ze nikt nie zdąży na nie przejść. Czy w swoim wystąpieniu premier powiedział coś o zapobieganiu wypływowi pieniędzy do rajów podatkowych? Tusk powoli przechodzi do lamusa.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Spokojna czaszka, górnicy ich sprawdzą. 300pln, nie wystarczy.

O słuzbie zdrowia, kulturze ani słowa. Znamienne.

I eurokibole też! Zanosi się, ze rok 2012 będzie ciekawszy od 1984.

skynek

Tusk nie z mojej bajki lecz z przyjemnością obserwuję twoją,waszą bezradność i rzeczywistości czarowanie.Systematycznie od lat skutecznością,sprawnym funkcjonowaniem i społecznym poparciem wyborami odzwierciedlonym twoje wasze stękanie o kant hmmmm.Tyle warte twoje,wasze opluwanie.....do niczego więcej się nie nadajecie.Hołubiona Rzeczpospolita milionowe straty a podobno nakład niewyobrażalny i zapotrzebowanie jeszcze większe hahahaha

Widzę, że prawacko lewackie dupy Wam się zmarszczyły. I dobrze.

P.S.

Nie słuchałem premiera.Zajęty jestem.

Gdyby wydał książkę na narodowych ciołkach najwięcej by zarobił.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Widzę, że prawacko lewackie dupy Wam się zmarszczyły. I dobrze.

P.S.

Nie słuchałem premiera.Zajęty jestem.

A Twoja dupa na widok czego marszczy się i dlaczego! Bo ja mam mosznę pomarszczoną tylko w stanie spoczynku?

Najpierw niech zdefiniuje tą Europę, co to w ogóle jest?

Następnie niech zdefiniuje Polskę, co to za kraj, gdzie 25% młodych ludzi jest bez pracy, bo nie mają stażu, a nie mają bo rząd zdjął nakłady na fundusz pracy, a jaka płaca, taka praca.

Proszę pamiętać, że mamy do czynienia z skolonizowaną gospodarką postsowiecką, gnębioną od środka układami mafijnymi, obszarem wyzysku przez wielkie korporacje, z prymitywnym przemysłem własnym, zapóźnionym w każdym obszarze, z nauką i wynalazczością bez poziomu, z odpływem najwartościowszych ludzi za granicę, z problemem demograficznym, problemem bezideowości i bezcelowości życia w tych warunkach, w stosunku do młodego pokolenia.

Polski nie ma, proszę nie mieć złudzeń.

D.Tusk nie jest rozsądny, proszę zapomnieć o tym.

To tylko aparatczyk, jak odejdzie, wszyscy odetchną.

Berlusconi odszedł, problemy pozostały, u nas będzie tak samo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.