Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>Sorki, zaskoczę Cię, ale ja wg.definicji IV RP żadnym ubekiem nie jestem.

Tak sie tylko Tobie wydaje....Masz to przecież w genach.. Zresztą, jako niekatolik to chyba oczywiste ! :-)

Wogóle jakos tak mi sie w zyciu poukladało, ze nie mordowałem nikogo, nie glosilem publicznie zadnych klamstw. Nie stanowilem prawa dla korzysci jednej grupy przeciwko drugiej. Nie wydawałem rozkazow strzelania do demonstrantow itp.

jar, byleś członkiem PZPR ?

>Nie am to dla mnie znaczenia jeżeli chodzi o podejscie do czlowieka, ale mogloby pomoc zrozumieć

>skąd ta antypatia do dekomunizacji.

Oj, lancaster, pieprzysz. A czym sie różni ta "dekomunizacja" od walki z "kułakami" ? Hasła do rozprawiania sie z przeciwnikami.

jar1, 2 Kwi 2007, 11:27

>Oj, lancaster, pieprzysz. A czym sie różni ta "dekomunizacja" od walki z "kułakami" ? Hasła do

>rozprawiania sie z przeciwnikami.

jar1 jedź do Łukaszenki albo do Putina- tam na pewno nie będzie dekomunizacji, jak w Niemczech, w Czechach, na Węgrzech- PISowi są bliższe 3 ostatnie warianty..

dla ciebie jar1uś białor1uś

jar, nie jestem katolik.

A teraz wklej mi tu ten fragment, gdzie kaczory stwierdziły, że jeżeli ktoś nie jest katolikiem, to jest ubekiem ???

Co to za bajka dla niegrzecznych platfusów i eselduchow ?

Ala o.dyrektor normalnie :)))

>Facet, kiedyć Ci juz pisalem wsadx sobie erystykę glęboko, bo to skaza genetyczna :))))

To nie erystyka tylko fakt. To, że nie pasuje do Twojej teorii nie sprawia, że go nie ma.

ar1, 2 Kwi 2007, 11:27

>Oj, lancaster, pieprzysz. A czym sie różni ta "dekomunizacja" od walki z "kułakami" ? Hasła do

>rozprawiania sie z przeciwnikami.

Za bycie kułakiem konfiskata mienia,zsyłka ew.więzienie czasami strzał w potylicę,czyżby komuchom coś z tego repertuaru groziło za samo bycie komuchem?

Teraz już wiem kto bedzie na kwasa i platfusow głosował.

Idzcie sie chłopaki skrobać i podawac sobie nawzajem gałki na skwerku. W przyszłej kadencji PO pewnie wejdzie jeszcze opcja dymanka ulubionej kozy.

Ogólnie dobrej zabawy życzę.

I niech wam sie nigdy nie pomyli komuchy- te karierowiczowskie k**wy - to są socjaldemokraci.

Tak należy to wymawiać.

Pozdrawiam

>Tak, jar. Jesteś chory. Ładna pogoda idx na spacer, tylko się cieplo ubierz.

No niedaleko już.... Wszyscy, co mają inne poglady to chorzy. Przedtem debile.. Nieźle sie rozwijamy ;-)

A teraz ja tak spytam prywatnie. Co Tobie osobiście złego zrobiła ta wstrętna komuna? Prześladowany byłeś?

jar, elvisie erystyki. Fakt, ktory sie zakodował w Twojej ciasnej łepetynie chyba :)))

Gdzie jest napisane(lub kto powiedział), ze jeżeli ktoś nie jest katolikiem to jest ubekiem ???

Łatwo mnie przekonać, jeżeli pisze sie prawdę, więc PiSz :)))

Pozdrawiam

jar, napisz mi gdzie, kto i kiedy powiedział, ze jezeli ktoś nie jest katolikiem to jest ubekiem.

"Nikt nam nie wmówi, ze białe jest białe", czyli przejęzyczenie to dobry argument, zeby stanac po niewłaściwej stronie dla stoczonych zer.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.