Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Qubricu, nie rozumiem Twojego darcia szat nad postkomuną.

Gdzieś w watku napisales mi, ze nie ma co sie czepiać Ushera, bo jeden z projektantów SS "zdaje się" jast jakims wysoko postawionym "usherowcem":)

Ja z kolei czytałem, ze te glośniki są zrzynką pierwszej wody, a tylko do strojenia zwrotnic wynajęty został dApolito.

I to tyle jeżeli chodzi o zagraniczny personel.

Jak dla mnie to tak ajk pisalem tych ludzi(exPZPRowców) wogóle po 89r nie powinno byc na jakiejkolwiek funkcji panstwowj.

skompromitowali sie wspólpraca z kpzr, że nie oni ?

Sprawa prosta: początkowy personel przyjechał w techkach z Moskwy, a potem dobierał sobie takich lesiów, kwasiów i innych towariszczy. A oni też juz wiedzieli kogo sobie dobrać. Widać.

W Czechach, Niemczech, Węgrzech poprostu zakaz i banicja polityczna.

Te kraje radza sobie niegorzej od nas, a nie maja na dupie wrzoda pod postacia kadr z ustroju powszechnej szczęsliwosci.

Uważam, ze takie rozwiazanie jest OK. A jeżeli nie zrobiono tego swego czasu, to należy to wykonać czym prędzej.

Pewnie nikt sie na takie rzeczy nie zdobędzie...chociaż tu mocno kaczorom dopinguję :)

Tylko dlaczego w tym rozliczaniu nie biora sie za czerwone szychy ?

Jaruzel nadal jest generalem RP. MA wyplącana emeryture z naszych składek. Takich palantow jest od metra, ale wspominam tak o tym ślepaku, bo to taki symbol:)

Prezio to w sumie taka siódma woda po kisielu i wypierdek po swoim tato- z NKWD kato.

Apropos...prawda to ?

Bo takie sluchy chodza :)

Pozdrawiam

muls, serio gdzieś sie dokopalem, nawet link wrzucilem wcześniej.

Dziadek Tuska...no cóż nie mam do niego pretensji...natomiast do Donalda, za to, ze pedalsko zaprzeczał - jak naj bardziej.

Pozdrawiam

muls, znalazlem dla Ciebie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oszczerstwo ?

Serio jestem ciekaw.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

a ciebie to tak naprawdę interesowało? takie to było ważne-wpływające na ocenę sytuacji ?.No to wiesz dlaczego zaprzeczył.Rozumnym by powiedział- bo wie że to bzdura.Ale wie, że takich jest mało- to zachował sie pod większość.Czyli rozsądnie.Pozdrowienia

lancaster>>>mylisz mnie z kim innym.Kwach nigdy nie był moim idolem i stosunek do niego mam wyrobiony od zawsze.Ale też jest to stosunek, który sam sobie wyrobiłem i nigdy nie potrzebne mi były do tego żadne rewelacje z internetu.Nie ten obóz.Nie ten worek.Ale też nigdy nie jest tak, że mamy tylko dobro i zło.Pozdrowienia

lancaster>>>sęk w tym ,że ja do dzisiaj nie wiem czy był ten dziadek w wehrmachcie.Bo co mnie to obchodzi .Znam natomiast rodzinę, gdzie jeden brat był w niemieckiej armii a drugi w polskiej.I co z tego wynika .Nic.Dalej oboje żyją w Polsce.Bo takie to były czasy.

muls, aleś sie filozoficzny zrobil.

Jak nie przymierzajac borowski i Miller chrzescijanscy cytujac pod koniec swej kadencji ewangelię, zamiast tego w czym byli dobrzy w szkole :)

Pozdrawiam

Ja akurat nie bylem uprzedzony do niego.

Zwlaszcza kiedy sobie go porownywałem do niektórych działaczy "wolnościowych".

NAd niektórymi bolkami ma jednak przewagę - maniery. Zawsze cos.

Muls, bardzo ładnie to wytłumaczyles jeżeli chodzi o rodzine twoich znajomych.

Szkoda, ze donaldowi nie stało odwagi.

Okazał sie małym klamczuszkiem i tyle....a i tak przegrał.

Warto było ?

Pozdrawiam

Spoko, mi sie z tej całej ekipy Borowski też jeszcze jako tako podoba.

Co nie znaczy, ze zapedów do czytania cytowania ewangelii nigdy wcześniej nie przejwaiał.

Pozdrawiam

lancaster>>>>czasy się zmieniły to i ludzie.A i receptura na wygraną jest inna.A więc i postepowanie inne.Dotyczy to wszystkich.Jak w sklepie.Trzeba o tym wiedzieć ,a nie szaty rwać .To nie o nich tylko świadczy .Myslę ,że to o nas swiadczybardziej.I tyle by było z filozofii.Pozdrawiam

lancaster>>czy chcesz podyskutować jak powinno być w raju( a i tu rózni maja rózne opcje).Nie wiem czy tusk chciał skłamć czy nie wiedział-wiem że dla mnie temat ten nie był istotny a więc nawet bym go nie zapytał ,jakbyśmy się spotkali.Polityk JEST kłamcą bo nigdy nie będzie wybrany, jeśli bedzie szczery do bólu (zgodnie z tym co napisałem wyżej).Co do geja to nie wypowiem sie bo nie rozumiem.Znam parę par w tym żenskie i nie widzę w nich nic sensacyjnego.A już napewno w aspekcie dziadka z wer.....Pozdrowienia

Z tym gejami, to jest tak jak z żydami.Jak nie wiemy ,jak coś nazwać- to najprościej z PROSTa.....

>Sprawa prosta: początkowy personel przyjechał w techkach z Moskwy, a potem dobierał sobie takich

>lesiów, kwasiów i innych towariszczy. A oni też juz wiedzieli kogo sobie dobrać. Widać.

>W Czechach, Niemczech, Węgrzech poprostu zakaz i banicja polityczna.

Nie zapominaj, że ten sam kwach był dwukrotnie wybierany w demokratycznych wyborach, że rządy postkomunistów również odbywały sie na tych samych zasadach. I co? Sam, nie biorąc udziału w wyborach, do tego doprowadziłeś. Wykonałeś choć niewielki ruch, aby tak nie było? Miałeś szansę a nie skorzystałeś. Powiedz dlaczego?

>>Jaruzel nadal jest generalem RP. MA wyplącana emeryture z naszych składek. Takich palantow jest od

>metra, ale wspominam tak o tym ślepaku, bo to taki symbol:)

O i owszem. A wiesz co mnie teraz jeszcze bardziej wkurza? To to, że takie leppery, giertychy i inne ludzkie niedoróby, często zwykli, pospolici przestępcy też sobie świetnie żyją z naszej kasy. I, na pewno nie jest to wina jaruzela.

Nowy, Komorowski jest z tych Komorowskich a jakoś nie wzbudza Twojej sympatii?

Ale na pocieszenie, może za te 100 mln obiecane...;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

muls, 15 Kwi 2007, 11:24

>Polityk JEST kłamcą bo nigdy nie będzie wybrany, jeśli bedzie szczery do bólu (zgodnie z tym co napisałem wyżej).

Zatem jesteś Zajadłym Przeciwnikiem Demokracji!

Toś mi brat!

>Znam parę par w tym żenskie i nie widzę w nich nic sensacyjnego.

Pozdrów ode mnie ich dzieciaki!

>Z tym gejami, to jest tak jak z żydami.Jak nie wiemy ,jak coś nazwać- to najprościej z PROSTa.....

Na świecie nie ma żadnych Żydów! To bajeczka dla głupich!

>Zatem jesteś Zajadłym Przeciwnikiem Demokracji!

>Toś mi brat!

A, to chodzi Ci o to! Trzeba było tak od razu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Onet: Tusk gotów współpracować z Lepperem

komentarze

Ukryta Zawartość

Ale Tusk się mota. 15.04.2007 14:26

Co to się dzieje w tej polityce .Aby zdobyć władzę i z ... ~gzykol

Że ten facet nie wymiotuje sam sobą. To jest zwykała trucizna - przynajmniej tak

na mnie działa ~WM

Czekał z tym od 2001 r. [5]

Liczył na stołek w obecnym rządzie, ale się przeliczył i ... [email protected]

Tusk może współpracować z samoobroną przeciwko PiS [2]

ale nie może współpracować z PiS dla dobra Polski. ... ~Wiktoria

Niedawno tusk zadeklarowal,ze moze wspolpracowac z Jurkiem.

Teraz mowi o mozliwej wspolpracy z Lepperem.Cala Plat- ... ~PolonusI

Tusk jest... ~obop

To juz koniec PiS-u

A wiekszosc komentatorow na tym forum, nie moze sie z tym ... ~Marzena z Niemiec

Donald dla zdobycia władzy będzie współpracował...

nawet z Rokitą /tym z Łęczycy/. To widać wyraźnie. ~

ot względność wszechrzeczy

Ukryta Zawartość

Widzisz horst, ja nie jestem osobą publiczną i jak to będziesz robił - naruszysz prawo i pójdziesz do pierdla.

Twoje IP jest już znane. Narobisz swoim pracodawcom problemu...

Nawet toples i smarowanko plecków nie pomoże ;-)

>ot względność wszechrzeczy

Ale nie dodałeś o co chodzi... z tą wzglednością.

"Przed ponad rokiem tygodnik opisał, jak w 2001 roku, gdy Lech Kaczyński był ministrem sprawiedliwości, specjalny zespół prokuratorski przez osiem miesięcy inwigilował dziennikarzy "Rzeczpospolitej". Na polecenie Zbigniewa Wassermanna i za wiedzą Zbigniewa Ziobry mieli oni sprawdzać kontakty, przesłuchiwać informatorów i przeglądać billingi reporterów."

muls, dla mnie gej to dla mnie mekkim dydkiem robiony tusk(znów napiszesz, ze mnie przy tym niebyło :)) - nie określenie homoseksualisty(nie moja sprawa-do łóżka ludziom nie zaglądam), tak jak zyd mówie na kogoś przesadnie obliczonego.

To tak tytulem wyjaśnienia.

Chcesz mulsie pogadać jak daleko mozna odejsc od standardów normalności, zeby zostać wybranym ?

Ja rozumiem, ze donald kłamie mówiac,z e z PO będzie lepsza przyszłosc...ale w kwestii o ktorej mnie zagadałeś moglby spokojnie powiedziec tak jak pisałes i wyjsć z twarza(oraz z dodatkowymi głosami - ale, ze głupi i zakompleksiony to na to nie wpadł).

Niedlugo bedzie tak, ze ktoś zapyta: donadzie, czy twój dziadek był w wehrmachcie ?

A donald odpowie: pytanie nie do mnie, bo ja jestem kaczor donald.

Mam ndzieje,ze elektorat donalda jest na to przygotowany, bo wie, ze donald wyłącznie kłamie :)

hehe, mowisz, ze jak polityk powie prawde, to znaczy, ze sie pomylił ?;)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.