Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Lancaster dlaczego przepytujesz dudivana? Powinieneś mieszkając w tym kraju znać na pamięć oficjalne i nieoficjalne życiorysy koryfeuszy naszej polityki. Nie rozmawiaj więcej z mulsem, bo on wyraźnie z lekka dołuje cię. ;-)

Wróciliśmy z rowerów, więc nie widziałem wspomnianego wywiadu, ale uśmiechnięta morda Greremka przy oszczerstwach rzucanych z sali i przy niedopuszczaniu do głosu przedstawicieli Polski jeszcze mnie rusza. Ploty, ze źródeł raczej nie do sprawdzenia, głoszą, że drogi Bronisław w okresie pobytu w Paryżu miał ścisłe kontakty z lewackimi ruchami. Co bardziej zawzięci posądzają go o kontakty z RAF (Rote Armee Fraktion).

Gardłujący z takim zaangażowaniem w sprawie drogiego Bronisława Cohn-Bendit, to prawdopodobnie osobista znajomość z tamtego okresu.

lancaster, 29 Kwi 2007, 18:57

>Walery, druga sprawa. Nie wymagam świętości.

>wymagam, zeby delikwent sie po męsku przyznał.

No właśnie, żeby się przyznał że ma wyroki sądowe gdzieś, nie przepraszając Wałęsy np.

>Wymagam, zeby nie kradł.

Tutaj sprawa jest nieco bardziej skomplikowana, obawiam się że o kradzieży, aferach i innych takiej pecetowców dowiemy się najwcześniej na początku następnej kadencji.

>I wymagam, zeby bronil tego kraju jako jego przedstawiciel.

Ja też, np jadąc na ważne międzynarodowe soptkanie nie wykręcając się rozwolnieniem.

>Czy Ty naprawde nazwałbys aferami to co sie dzieje w ciągu ostatnich 2 lat w porównaniu z tym co sie

>dzialo poprzednio ?

Patrz wyżej

>Jeżeli tak, to pakuj walizki i zwiewaj jeszcze dzis.

>Zorganizuje Ci jakiś nocleg, a jutro sie rozejrzymy za robotą :)

E, nie ma problemu, gospodarka na szczęście również moje rozwija się mimo wszystko dobrze.

Tak na to patrzę i myślę że działa tutaj efekt niskiej bazy.

Chłopaki z LSD poprzednio zaszaleli że hej(a tak być synem Millera, ałdionoty, lewinsony(chyba żydowskie) i krelle)

W związku z tym wszyscy bezkrytycznie podchodzą do obecnych rządów - bo może nie kradną i ich rozliczą. Niestety mam troszkę wyższe wymagania dla rządzących jednym z największych krajów UE.

Tak tak, tej "bezbożnicy - Unii Europejskiej" którą jednak można prosić o dotację w wysokości 23 jewrobaniek;-)

Walery, też mam wyzsze wymagania, ale w tej chwili nie widze lepszych od nich.

PO to by była kontynuacja SLD...może bez takich wałków, choć kto wie.

W kazdym razie polityka pudrowania syfa utrzymywana by była na bank.

Oj coś mi sie wydaje, ze jak sie za politykę sami nie weźmiemy, to na wyzsze standardy przyjdzie nam dlugo poczekać :)

Pozdrawiam

lancaster, 29 Kwi 2007, 21:12

>Oj coś mi sie wydaje, ze jak sie za politykę sami nie weźmiemy, to na wyzsze standardy przyjdzie nam

>dlugo poczekać :)

Lan najpierw kościół, jak bęziemy mieli podobny "udział w rynku" co KK to wtedy zrobimy państwo wyznaniowe.

Atoposollah Chomevladini będzie rządził;-)

Ale tu są pojeby popisdraczone :))) Już w realu nikt ich nie chce słuchać, to sobie przychodzicie tutaj popierdolić o teczkach i agentach, niesprawiedliwej historii i ciemiężonym narodzie o otaczających ich zewsząd złodziejach, aferzystach, czerwonych, żydach i kandydatach na Żydów. Tacy są z nich wierni moczarowcy - badacze życiorysów.

Ta nasza forumowa prawiczka chyba się składa z samych impotentów. Bo inaczej powinni mieć dokładnie zapaćkane ekrany od tego nieustannego trzepania sobie kapucyna przed monitorem :)))

Wojna na teczki wkrótce się skończy. W LiD przejrzeli na oczy i zaproponowali ujawnienie archiwów SB. PO też to postuluje. A więc Pisdraczki powinny już szukać nowych tematów zastępczych – wypełniacza rzeczywistości uzasadniającego ich nędzną egzystencję w polityce. Wkrótce strzeli fontanna nowych pomysłów na pseudopatrityczne i pseudoaferalne tematy zastępcze:)))

Natomiast >inteligenci< wklejający zdjęcia jakichś osób w towarzystwie jakichś innych osób znanych publicznie, udowadniają tylko swój kompleks niższości. To takie wioskowe kmiotki, którym się pod moherowymi berecikami nie mieści, że biznesmeni i politycy spotykają się z wieloma ludźmi przy różnych okazjach.

Moherowe kmiotki wyobrażają sobie osoby publiczne niczym święte obrazki, które widują w niedziele w swoim prowincjonalnym kościele. Oni mają być wysoko i niedostępni dla nikogo, nieskalani kontaktami ze śmiertelnikami (no najwyżej biskupa w rękę wolno im pocałować). Broń boże spotkać się z jakimś dyplomatą, zwłaszcza rosyjskim, albo z osobą przychodząca do urzędu ministra!

Zresztą ten model sprawowania funkcji publicznych wdrażają wielcy KARTOFLE - kiedy mają dyplomatyczne spotkanie, to uciekają do kibla z nerwową sraczką.

Znam człowieka, który fotografował się przy różnych okazjach z kolejnymi prezesami NBP. Ma teraz nad biurkiem swoje zdjęcia z Gronkiewicz-Waltz i Balcerowiczem.

Gdyby ludzie myśleli tak jak nasze forumowe mohery, to już Skrzypek nie pozwoli się z sfotografować. A za foty z Balcerowiczem i Gronkiewiczową trafi na łamy gazet, do pokoju przesłuchań ABW (chyba że zdąży postrzelić się sześciokrotnie z rewolweru). Wcześniej może na wszelki wypadek zostanie zwolniony z pracy :)))

Ech wy osrajtusy z koziej wólki, dyskutujący o polityce... Wam kury szczać prowadzać!

PS. Lancaster – ty wredny czerwony kryptokomuchu! Teraz się na biznesmena - kapitalistę kreujesz, a do ZSMP należałeś! Ujawnimy twoją teczkę - zdrowo bekniesz za wspieranie zbrodniczej organizacji!

Qubric, i bardzo dobrze, niech te teczki ujawniają...jakby to jakaś afera miala być :)

Jak zobaczysz moją teczke(pisaną osobiście przez przewodniczacego Kwasniewskiego:)) z ZSMP to dopiero sie zdziwisz, ulala :

"wytrzymał 30minut mojego natchnionego pierdzielenia - rokuje" :)))

Pozdrawiam

Zagadka: kto to napisał?

cytat I

"jar, dlatego nigdy nie powoluje się na wikipedię, wiem na jakich zasadach to działa i jest zwyczajnie niepoważne. Ale ! Ale bardziej to powazne źródło niż Gazetka. W Gazetce jak już napiszą to ani po 15 miesiącach ani po 15 latach falszywki nie usną. Tymczasem i bez żadnej listy wiadomo że Michnik jest Żydem, komunistą, masonem a rodzinka mordowała katolików, akowców słowem (mamusia) i czynem (ojciec i brat)."

cytat II

"Lamcaster, wikipedię to ja "mam w ignorze" odkąd obwieściła że złoto 24-karatowe to 100% złoto."

Odpowiedź: Kali.

pzdr

...tak sobie jeszcze myśle Qubric pomijając twoje zdanie o koziej wólce, ktorego nie zrozumiałem(moze jakiś slang z twojej rodzinnej wioski),...skad taki jełop polityczny i gospodarczy(poza oceną Balcerowicza) wie, ze chłopaki nie trafiają w 10 ?

Byłeś dzis u wrózki, czy moze na audiencji u preziakwasia ? :)))

Pozdrawiam

Lancaster – sądzić będą ciebie nie tych co pisali teczki bo robili to zgodnie z prawem. A jak ktoś chciał zostać świnią to na własne życzenie. Więc lepiej nie moralizuj i przestań pozować na jedynego sprawiedliwego i uczciwego... Zazwyczaj takie mniemanie mają o sobie niewydarzeni gołodupcy - czymś muszą nakarmić swoje ego.

No widzisz, to nawet masz pewnie gdzieś zdjęcie z Kwaśniewskim! Oj, Aj! To już wystarczający powód do wrzucenia go na FORUM! Może być bardzo ważnym DOWODEM w bardzo ważnej SPRAWIE, nawet jeśli nikt nigdy się nie dowie w JAKIEJ :)))

PS. A widzisz, do mnie w szkole przyszli z alternatywą - każdy musi gdzieś należeć, harcerstwo albo ZSMP. Odpowiedź brzmiała: z krótkich spodenek już wyrosłem, a czerwony krawat nie pasuje mi do koloru oczu. Kultura organizacji podupada, macie bardzo ubogi zestaw kółek tematycznych, nic dla mnie :)))

Qubric, popierdoliło Ci się znów coś znerwicowany tetryku :)))

Nie byłem w żadnym członkiem żadnej organizacji w której członkiem był kwacho...tak sie złożyło.

A teraz tłumacz się :)))

Jak tam dziś na niedzielnym zebranku u kwacha ?

Opowiedz coś :)))

Osikany ze szczęscia, ze Alexis go jeszcze nia zakapowała...a moze już nie aktualne ?;)

Pozdrawiam

Qubric, pisali teczki zgodnie z bandyckim prawem...nawet nie wiem dlaczego tych świń - zdrajców nie zamykają ?

Masz jakies pomysly ?

Poza tym, ze trzeba zmienić prawo...bo to wiadomo:)

Kto jest większym bydlakiem ss-man, czy ten którego zmusił do współpracy ?

Bo ten co dobrowolnie się zgłosil to wiadomo.

Zabawny jesteś.

Lancaster, teraz to już za późno, musztarda po obiedzie, mleko się rozlało, szydło wyszło z worka, dupa jest blada!

Chodziłeś na zebrania ZSMP więc są już na ciebie teczki!

Nie wiem co słychać u Kwacha, ale może powiesz co u ciebie guru mocherowy pier**lił dziś o polityce w swojej apolitycznej świątyni kabotyństwa? Ostatnio tak zauważyłem, że chyba lubisz być ofiarą indoktrynacji - niezależnie od rodzaju ideologii, którą się akurat karmisz. Czy to czerwona czy to czarna - dla ciebie bez różnicy, ważne żeby krzykliwa pożywka dla duszy była :)))

Późno już, lepiej idź spać. Jutro masz kolejny dzień mężnej walki z rzeczywistością :)))

PS. I oszczędź na klawiaturze, ilością kolejnych postów, nie zamienisz ich treści w jakość.

No tak, jak ktoś ma nasrane we łbie tak jak Qubric i uwaza, ze aby np. dostac dobra emeryturę trzeba bylo być w SB(nikt nie bronil) to nie dziwota, ze nic mądrego nie napisze.

Juz lepiej zajmij sie modelowaniem zwrotnic znawco polityki i moralności.

Mam nadzieje, ze nie pochlapałeś monitora za bardzo ::)))

Qubric, 29 Kwi 2007, 22:36

>A widzisz, do mnie w szkole przyszli z alternatywą - każdy musi gdzieś należeć, harcerstwo albo

>ZSMP. Odpowiedź brzmiała: z krótkich spodenek już wyrosłem, a czerwony krawat nie pasuje mi do

>koloru oczu. Kultura organizacji podupada, macie bardzo ubogi zestaw kółek tematycznych, nic dla

>mnie :)))

W rezultacie wszystkich ich wyrolowałeś (jak Wałęsa!) i zapisałeś się do TPPR! :)

A moze zmierzylibyscie sie na... kciuki ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jar>>Leszek, 27 Kwi 2007, 14:24

>

>>jar wiele rzeczy miało być inaczej!!!Niektórzy walczyli i gineli ,mam na myśli

>>stoczniowców,górników i myślę,że nie o taką Polskę walczyli.Po raz kolejny Naród Polski został

>>oszukany przez politikierów różnej maści i różnego typu zbawicieli medialnych.

>

jar>Oj, Leszek zbytnio to jednak uogólniasz. I na dodatek jest to nieprawda. Jedną z najważniejszych

>zdobyczy i to wtedy rozumiał każdy, od robotnika do inteligenta, że najwiekszym zlem był

>totalitaryzm. Że żadne tam odnowienia ekip, żaden poprawiony system z ludzka twarzą. Głównym celem

>było obalenie SYSTEMU, a nie walka z konkretnymi ludźmi aby zastapić ich nowymi. I to zostało

>osiagnięte i tego nikt, do tej pory, nam nie wydarł.

Co jest nieprawdą,że wydymany został przysłowiowy robol :O)Jemu chodziło o wolność,a nie o totalną likwidację fabryk i sprzedaż tym co chcieli je kupić za oczywiście malutki procent wartości,ale to dopiero zauważył po fakcie(ten robol) gdy został zwolniony i poszedł na zasiłek.

>. Każda władza, i każde środowisko

>polityczne po to istnieje, by rżnąć obywateli z ich dorobku. I jak sie im nie przeciwstawiać -

>ograbią Cię doszczętnie. A jak im zabraknie u nas, to zacznie szukać na zewnątrz.

Czy twoje ukochane po też ?

ojciec grzybek bardzo pięknie zagospodarował moje pieniądze ;o),te cegiełki mam do tej pory jako pamiatkę,talon NFI liberała lewandowskiego tyż :O) dymnięty zostałem,aż furkotało ,no ale w grupie raźniej;O)

A na deser :O)

jar>Naprawdę nie potrzeba rewolucji, ofiar i szczucia jednych na drugich, by zohydzona władzę

>odstawić od koryta.

Question:Od jakiego koryta została odstawiona wadza ludowa po podpisaniu traktatu okrągłego stołu? ;O)

od koryta bankowego?a może prezydenckiego?a może wewnętrznych spraw?a może spraw wojskowych? :O)

No jak tam dupki? Popisdraczyliście sobie? Może tawariszcz Nowyj wklei jakieś ciekawe zdjęcie. Czekam na foto Rydzyka z Kobylańskim w pozie jak z honeckerowsko-breżniewowego całusa.

Leszek, Ty DUPO WOŁOWA. A ja tam na NFI zarobiłem... Sprzedałem je w cholerę jak cena przekroczyła 150zł... Kupiłem akcje BSK i też na nich zarobiłem... Generalnie jednak cała Polska została dymnięta w dupę przez Międzynarodowy Fundusz Walutowy upowszechniający swój dobrobyt u siebie i trzeci świat w Polsce. Oraz oczywiście jego przydupasów.

Efektem tego dymania od siedemnastu lat jest powszechne niezadowolenie społeczne na, którym wreszcie doszli do władzy populiści pokroju popisdraczonych kartofli w moherowych beretach, cierpiących na nerwową sraczkę.

PS. Nie Dudi, zrobiłem im lepszy kawał i zapisałem się do kopania skina sk***ysyna. Potem na wasze ogolone pały nasyłałem policję. A teraz już nawet pedałki was biją :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.