Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jacch,

no, ostatnio lustruje się nawet zmarłych, więc pewnie w IV RP ściga się takie zbrodnie lustracyjne, komunistyczne i aborcyjne do momentu przebicia winnego denata osikowym kołkiem.

a tak na marginesie - odwal się od mojego nicka; takie zagrywki, to już kompletny szczyt chamstwa;

idź jeszcze, zesraj się teraz sąsiadowi na wycieraczkę, zapukaj i poproś o papier toaletowy - wówczas przekroczysz jeszcze szczyt bezczelności.

bez odzewu.

x.

Gość

(Konto usunięte)

...ściga się takie zbrodnie lustracyjne, komunistyczne i aborcyjne...

I mógłbys jaśniej ?

Zbrodnie jako takie ściga sie na całym swiecie równiez komunistyczne , ale aborcyjne , lustracyjne ?

Że niby ten co lustruje jest zbrodniarzem ?

Aborcyjne ? Co przez to rozumiesz ?

jacch,

a po co taki nick - jacch? zadajesz pytania bez sensu.

a powiedz czego nie rozumiesz w pomyśle z kupą? za trudny dla Ciebie, nie zrobisz tak, nie możesz?? eee tam, szczytem niemożliwości, to zesrać się w rogu okrągłego pokoju.

zbrodnie lustracyjne, komunistyczne i aborcyjne - tu użyłem znanego wszak w IV RP tzw. "skrótu myślowego" ;-)

ok, koniec czczych pogaduszek. d'noc.

x.

Jestem za aborcją.... procesu lustracyjnego. Zaaplikujmy sobie wszyscy pigułki zapomnienia i zacznijmy wszystko od początku. Boję się pomyśleć jakie zaszłości wynikną za wiele lat, gdy medycyna działajac cuda wydłuży żywot jednostki do np. 300lat. Mąż zabije żonę w afekcie, gdy dowie się, że zdradziła go 150 lat wcześniej.

O polityce nawet nie wspominam, bo każdy z naszych przyszłych posłów zaliczy pewnie wszyskie opcje po 4 razy w ciągu zywota. Myślę, że lepiej, żeby zaszłości wymierały wraz z ludźmi i oby jak najszybciej (nikomu źle nie życząc).

artPaw,

nie, zamachu stanu nie było ;-) ale już mamy IV RP, bo III była niedobra - tak mówią prezydent i premier, a ja powtarzam tylko za nimi; mówi się też, że ponoć tylko wicepremier gosiewski widział IV RP z bliska, a to i tak przez krótki moment! i co? "wysraczy" na niego spojrzeć, by stwierdzić jak mu to mocno zaszkodziło ;-)

rekin,

ty już nie tu bądź taki, jak ten komunista zapatero, co to w hiszpanii pozwolił nawet pederastom na aborcję, tak mówili kiedyś w dzienniku ;-D

ok, d'noc, spadam.

x.

duduś>>> tak na marginesie -w inst .Gaucka o winie donoszącego, decydował ten na którego donoszono.Krótko .madrze ,po chrześcijańsku.Ty tego nie rozumiesz.Ale może zgodnie zasadą.mądry wymyśli,głupi przeczyta a dureń powtórzy ,ty jako ostatni w łąncuchu przepisz to i puść dalej.No i dupa na wierzch wyrwana, z kontekstu jak ty cały.

jacch, 11 Maj 2007, 01:12

>..spory o lustrację, dekomunizację czy aborcję są spóźnione..

>xanax zażyj się :)

>Od kiedy to tępienie zła i łajdactwa jest spóźnione ?

właśnie dlatego podoba mi się stan prawny USA, Polański do tej pory nie ma tam wstępu

tak dajmy spokój lustracji, w ogóle po co np. plewić działkę, i bez tego coś tam będzie rosnąć

straszna sprawa- to pierwsza gruba kreska nie wystarczyła? łoł, a to pech- trzeba kreślić następną, bo tu się zaraz na czarownice będzie polować

powtarzam- panowie xanax itp., najlepiej pojedzcie sobie na Białoruś albo do Putina, tam nie ma takich polowań na czarownice i nie będziecie się musieli nerwowo kręcić, bo na pewno nie będzie

a może tak ktoś literalnie po prostu wymieni ilu sędziów TK jest z rekomendacji SLD a ilu z PD UW itp.

i strugajcie naiwniaków, że to nie ma żadnego znaczenia

muls wy (z poplecznikami) to jesteście typowy przykład na określenie "mierny ale wierny"

co tam sens, co tam ortografia, co tam rzeczowość, netykieta jest dla niepoprawnych

dla was słusznych ochotczików ważne tylko jest że kierunek słuszny!

co tam że posty mierne a durne, sam słuszny kierunek, wierność papkowatej poprawnej klice

nadaje sens i głębie każdemu twojemu bełkotowi

mierny ale wierny mulsie

Gość

(Konto usunięte)

Oglądałem ostatnio ciekawy film z Hrveyem Keitel-em w roli głównej , grał szefa komisji DENAZYFIKACYJNEJ , która zajmowała się lustrowaniem muzyków w Niemczech .

Także skąd panowie takie ogólne zdziwienie&niesmaczeniemisje ? Widać że takie komisje DE/LU...cyjne do ścigania kanali poprzedniego ustroju to nie nasz wymysł. Moim zdaniem są to bardzo pożyteczne i oczyszczające twory.Nie zastanawia was dlaczego tak wielu z tego swiecznika publicznego boi sie jak ognia lustracji?

"W Niemczech po zjednoczeniu ujawniono archiwa i pozbyto się szpiegów i

donosicieli z tych instytucji, w których ich nie chciano. Dawne elity NRD nie

przejęły NRD-owskiej gospodarki. Niestety w Polsce władzę nadal po '89

sprawowali ci sami ludzie, archiwów nie ujawniono, a władzę gospodarczą

przejęły komuchy.

Tak, Niemcy mają silne i sprawne państwo i sobie poradziły ze swoimi zdrajcami

i szpiegami. Niestety moje państwo jest w znacznym stopniu nadal pod wpływem

komuchów i te procesy, które przeprowadzili u siebie Niemcy, u nas cały czas są

nie do przeprowadzenia!

Czy przy tej okazji "Die Zeit" przypomina, ze w Niemczech zwalniano z pracy

nauczycieli, że niektóre uniwersytety zwolniły całą kadrę i przyjęły na nowo

tych, których chciały i po ujawnieniu ich związków ze służbami NRD?"

ostatni akapit jest ciekawy- tak Niemcy- kraj polowań na czarownice...

xanax, 11 Maj 2007, 01:01

>panowie, a czy zdajecie sobie sprawę, że równo za 12 miesięcy maturę zdawać będą ludzie, którzy

>urodzili się w pamiętnym roku 1989 ;-D

Ja też urodziłem się mniej więcej w pamiętnym roku! Ale pośród tych wczoraj narodzonych jest z pewnością pewna grupa osób takich jak ja, których przodkom UKRADZIONO majątki i oni, jako spadkobiercy są poszkodowani.

To nie tak że czerwone świnie (i ich pomagiery okrągłostołowe - Michnik0-Bujaki, Geremki, Bolki i Tadzie od "grubej kreski") nabroiły ale to było dawno i nieprawda. Oni mi zwyczajnie "wiszą" ciężką kasę!

I moim wnukom prawdopodobnie "wisieć" będą!

no duduś jesteś w całej okazałości.Tak też myslałem.Chodzi o kasę.Zwykle jak chodzi o honor i ojczyznę to wychodzi równanie na kasę.Hahahaha.Musiałem na to czekać tak długo .Ale warto było.No cóż duduś to juz bardziej wolę twoją dupę z OFF niż twoja buzię.A ja mam papiery ,obligacje przedwojenne.Kogo obciązyć duduś-ciebie?

Gość

(Konto usunięte)

Jar1A dlaczego złem i łajdactwem ?

Oskarżenia bez pokrycia , czy może masz jakąś teczke ?;)

Ci co najwiecej krzyczą są pewnie najbardziej umoczeni w tym bagnie , ale nie dowiemy sie tego póki nie będzie u nas lustracji , czyli tego co inni zrobili już dawno , na początku budowy nowego państwa .

>pewnością pewna grupa osób takich jak ja, których przodkom UKRADZIONO majątki i oni, jako

>spadkobiercy są poszkodowani.

Z pewnością taka grupa jest dużo większa niż Ci się wydaje. Tylko nieliczna, jak Ty, z tego powodu tak zbaraniała. A oznacza to, że wszystkie te pokolenia następców Twych szlachetnych przodków nie dokonały niczego by ród miał sie czym chwalić i posiadać. Pozostał jedynie żal po tym co się miało i kim się było.

Zacznij czytać Ewangelię.

muls, 11 Maj 2007, 10:25

>duduś>>>.i tak myślę, że dobrze że te twoje dobra trafiły do dobrych ludzi.Bo ty na nie nie

>zasługujesz.Może być takie kryterium??????

Kwintesencja komucha - Kradzież i "wiedzenie" lepiej co się komu nalezy i kto na co zasługuje.

Czerwony do szpiku kości komuch - muls.

Za gloryfikowanie komunizmu należy się więzień!

jar1, 11 Maj 2007, 10:30

>Z pewnością taka grupa jest dużo większa niż Ci się wydaje. Tylko nieliczna, jak Ty, z tego powodu

>tak zbaraniała. A oznacza to, że wszystkie te pokolenia następców Twych szlachetnych przodków nie

>dokonały niczego by ród miał sie czym chwalić i posiadać. Pozostał jedynie żal po tym co się miało i

>kim się było.

>Zacznij czytać Ewangelię.

Sam fakt iż taka czerwona kanalia jak ty wymawia to słowo jest już bluźnierstwem!

a może to czymś się rózni od obecnej sytuacji.Nam się należy???dobre kryterium -duduś??? My wiemy wszystko??? Dobre kryterium.Jak każde inne.Bo nasze.Ale ty duduś zacznij myslęć ,bo juz nowy cie wyprzedza tym chyba mysleniem.Nawet horst ale temu idzie cięzko.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.