Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Walery, Legenda O Skoku Przez płot to jedno a niezaprzeczalne fakty - co innego. Wałęsy skaczącego przez płot nikt nie widział, za to cała Polska widziała go w serdecznych stosunkach z generałem tajnej policji a także w równie miłych okolicznościach przyrody z byłym komunistycznym prezydentem.

Gwiazda był i pozostaje tam gdzie staliśmy my, Wałęsa przeskoczył (ale tym razem naprawdę) i stoi tam gdzie kiedyś było ZOMO.

Fakty, głupcze, fakty! Że tak strawestuję Clintona i jego marną in spe imitację - red. Lisa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3966-100001784 1179325237_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dudivan, 16 Maj 2007, 16:20

>Walery, Legenda O Skoku Przez płot to jedno a niezaprzeczalne fakty - co innego. Wałęsy skaczącego

>przez płot nikt nie widział,

Wot durak dudi. A Bohu ty widieł?

walery, jar. Całkowicie sie z wami zgadzam. Należy powolać koalicję PO-prezio, prezydentem niech bedzie stanowczy i prawdomówny tusk, a UBikacja niech śpi spokojnie. Wcale tak nas nie doją...to była zdaje sie tylko równowartosć wszystkich nakładów na szkolnictwo wyższe w Polsce.

Nie licząc częsci gospodary, ktorą w tej chwili doja juz tylko jako akcjonariusze spólek. A kase, ze nakradli - nieważne. Wazne, zeby ten brzydki kaczor - kurdupel nie rzadził.

Czuwaj.

"«Ktokolwiek przykłada rękę do pługa, a wstecz się ogląda, nie nadaje się do królestwa Bożego»"

"Nie sądźcie z zewnętrznych pozorów, lecz wydajcie wyrok sprawiedliwy"

Pozdrawiam

jar1, 16 Maj 2007, 17:50

>Ktokolwiek przykłada rękę do pługa, a wstecz się ogląda, nie nadaje się do królestwa Bożego

A ten pług co robi? On przeorywuje! Wywraca skibę do góry bebechami!

Przygotowuje ją aby siać, siać, siać... NOWE!

"w tej sytuacji może pomóc Ci jedynie zmiana miejsca zamieszkania;-) dudi Ci zatruwa wodę;-)"

Walery, ale gdzie sie mam wyprowadzic ? Do Wawy bym nie ryzykował, bo z tego co widzę to z deszczu pod rynnę :)

Pozdrawiam

"Poślij nas w świnie, żebyśmy w nie wejść mogli”. I pozwolił im. Tak duchy nieczyste wyszły i weszły w świnie. A trzoda około dwutysięczna ruszyła pędem po urwistym zboczu do jeziora. I potonęły w jeziorze".

środa. bulterier Kaczyńskich przeprasza na łamach łże-Gazety za aferę billboardową.

i cóż to może oznaczać? że poseł Kurski jest kulturalnym młodym mężczyzną?

a może, że dał się "dzielnym chłopcom z WSI" wpuścić w maliny, jak małe dziecko ;-)

x.

Ukryta Zawartość

post-15374-100001758 1179354094_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jar1:

"«Gdzie jest padlina, tam zgromadzą się i sępy»"

Nie potrzebują lekarza zdrowi, lecz ci, którzy się źle mają. Nie przyszedłem powołać sprawiedliwych, ale grzeszników.

Pozdrawiam

lancaster,

no popatrz, politycy przepraszają; a ciekawe co by było, gdyby nie przeprosił? chyba musiałby - po wyroku na drodze postępowania cywilnego - zapłacić niezłe zadośćuczynienie, czy odszkodowanie (jak zwał, tak zwał ;-) - zarówno pomówionym firmom, jak i byłej dyrektor marketingu PZU, prawda? więc taniej było mu przeprosić, niż przegać z kretesem dwa cywilne procesy o zniesławienie ;-D umie liczyć, szczwany lis... ooops! - bulterier ;-)

x.

Bardzo dobrze, ze gdyby nie przeprosił to by musial zapłacić. Nie to co np. Sobotka za zeszlej kadencji informowal swoich kumpli - bandziorow, a jak sie sprawa rypła to prezio ułaskawił...żadnych konsekwencji, a mogli zginąć ludzie...

Tak, ze tu(Kurski) akurat są kroki w dobrą stronę i oby tak to szło, ze za jakis czas politycy sami odchodzą przy okazji jakichś "aferek" z polityki. Jak to jest przyjęte w cywilizowanych krajach...

Naprawdę nic nie mam przeciwko partiom lewicowym, sam mam raczej takie poglądy.

Ale litości, niech te partie nie bedą z rozdania kiszczaka, lesia-kolesia, jakubowskiej i prezia.

Co to za lewica ? Mafia jakaś ?

Pozdrawiam

>lancaster

"Naprawdę nic nie mam przeciwko partiom lewicowym, sam mam raczej takie poglądy."

A to ci niespodzianka. :)

Czytając Twoje wpisy, szczególnie w ostatnim okresie, można odnieść wrażenie że jesteś zatwardziałym prawicowcem. Twardszym nawet od dudivana.:)

lancaster,

widzisz, a ja nie mam poglądów politycznych, nie lubię polityków oraz partii politycznych w ogóle. dlaczego? bo moim zdaniem taka prawdziwa polityka nie istnieje - są tylko haki i kwity na wszystkich dookoła oraz marketing polityczny i sztuczny świat kreowany na sejmowych korytarzach przez coraz to bardziej nawiedzonych w poszukiwaniu idiotycznych newsów dziennikarzy, z ekipą tvn24 na czele. nawet tu, na audiofilskim forum, trwają jakieś gorączkowe spory o lustrację, aborcję i bóg wie co jeszcze, a ludzie obrażają się nawzajem w imię partii politycznych.

i po co to wszystko? po jaki ch*j? skoro polityka, to obecnie sztuczny twór medialny autorstwa speców od marketingu, taki cholernie długi, nudny i wk***iający klip reklamowy ;-) i tyle mam do powiedzenie o polityce ;-D

d'noc,

xanax

xanax, 17 Maj 2007, 00:21

>środa. bulterier Kaczyńskich przeprasza na łamach łże-Gazety za aferę billboardową.

>i cóż to może oznaczać? że poseł Kurski jest kulturalnym młodym mężczyzną?

>a może, że dał się "dzielnym chłopcom z WSI" wpuścić w maliny, jak małe dziecko ;-)

>x.

historia tego bullteriera to historia tego jak robi się fakty prasowe

zauważmy że np. wobec takiego niesiołowskiego nikt jeszcze takiego, lub podobnego określenia nie użył, mimo że jest wiele bardziej złośliwy i wykazuje w tym namolną częstotliwość

kiedyś tusk skłamał rżnąc głupa w wiadomej sprawie dziadka, rola bullteriera polegała na tym, że kiedy gdzieś tam na wiosce dziennikarz zapytał go się czy to prawda z tym dziadkiem- kurski powiedział, że najprawdopodobniej tak

czyli miał powiedzieć: niech mnie pan o takie rzeczy nie pyta bo to nie przystoi

wulgaryzm i chamstwo medialne polegało na krzykliwym parodniowym medialnym onanizmie- jaki ten kurski to kawał chama, bo tak wrednie KŁAMIE

potem okazało się że owszem kłamał, ale nie kurski (przepraszam bardzo, nie kłamał- "rżnął głupa" tusk)

i jeszcze wracając do tego niesiołowskiego bullteriera właściwego- charakterystyczne jest podejście partii do obu "członków", kurski jest chowany za plecy (do budy burek, do budy:-), zaś niesiołowski to oficjalny frontman PO, wypychany przed kamery i mikrofony namolnie w roli złośliwego kabareciarza- w stylu który właśnie raczej by pasował tu do xanaksa czy mulsa

i to niesiołowski z komorowskim byli kandydatami na koalicyjnych PO/PIS marszałków, komorowski także przed wyborami był zanany jako czołowy wróg PISu w PO, tak więc wiadomo kto się szykował do swarów w tym popisie

Karmaj, 17 Maj 2007, 02:02

>>lancaster

>"Naprawdę nic nie mam przeciwko partiom lewicowym, sam mam raczej takie poglądy."

>

>A to ci niespodzianka. :)

>Czytając Twoje wpisy, szczególnie w ostatnim okresie, można odnieść wrażenie że jesteś zatwardziałym

>prawicowcem. Twardszym nawet od dudivana.:)

o matko prawicowcem!

już dzwonię na policję.. :-/

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.