Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster

25 Maj 2007, 12:59

xanax, drętwy pedziu, może swoje grzeczne prośby zaczniesz formułować grzeczniej ?

Na razie to proponuję nie dzielić tablety na czworo, tylko wsuwaj całą jak pan doktor zalecił.

Serio.

Pozdrawiam

bez komentarza. twój wpis sam świadczy o tobie, zarzygana cioto.

x.

czy xannax rodzaju żeńskiego to xenna się nazywa

ma chłop samozaparcie :-) (tylko tak może zaradzić

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

qrwa, fatalny piątek... następny torquemada IV RP się odezwał...

a jak tam twoje oświadczenie lustracyjne? wiesz już kto był TW - Horst czy Zygfryd? a może to Horst donosił na Zygfryda? czy może było odwrotnie i Zygfryd donosił na Horsta?? wrzuć tu w końcu skan swojego oświadczenia lustracyjnego, to poczytamy, podumamy, może i pośmiejemy się, kto to wie?... a może to Milos był kapusiem?! uważaj na niego na forum HFM!

i nie zajmuj sie farmakologią, to nie dla Ciebie, weź co najwyżej coś na biegunkę intelektualną... może w końcu zamkniesz tę rozdziawioną mordę.

x.

Horst i lancaster,

dziś jest piątek, nie czas na swary, wszak muzyka ma łagodzić obyczaje, prawda?.

panowie, proszę was o kontakt na priva; w nagrodę za piękne, kulturalne i stroniące od chamstwa i prostactwa posty skierowane do mnie na tym forum wyślę wam małą niespodziankę - 2-płytową składankę "Music For Boys & Gays" wydaną ostatnio przez Kayax Production! serio.

na pewno cieszycie się jak dzieci, prawda?! ;-) ale obiecajcie mi - posłuchacie tej płyty we dwoje, ok?

x.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

lancaster

...A że człowieka wpienia obłuda to chyba dobrze ?...

Ahahaha , prosze przestań , obłuda w jego gierkach i charakterze gra pierwsze skrzypce - wiele osób przede mną to zauważyło , słabo sledzisz to co się dzieje na forum.

jacch, a jakieś przyklady mógłbyś przyblizyć ?

Żeby nie wyszło, ze obrażasz się jak xanax, kiedy na jego text:

"zapyziałym i plującym jadem zwolennikom IV Przenajświętszej, proponuję prozac; ewentualnie z tzw. liścia "w papę*" na otrzeźwienie i żeby wam powybijać z tych niemal pustych łbów głupie pomysł"

odpowiadam kulturalnie:

"xanax, a wiesz, ze ja przed wklejkami Twoich fotek nie za bardzo tego gosiewskiego lubiłem ?

A teraz? Fajny gosć normalnie.

Bardzo pozytywne rzeczy robisz xanax :))"

O zobacz jak mnie ładnie xanax poprosił, zeby possać mojego ptaka:

"mam tez grzeczną prośbę do Ciebie, tak na sam koniec. uprzejmie proszę, nie przypierdalaj się złamasie do mojego nicka, ok?"

To tępe bydle nie rozumie co sie do niego pisze i ciągnie niepotrzebnie rozmowę w swoim stylu. Ba, ma pretensje o chamstwo :)))

No i czy nie podobnie jest z Vladem ?

Uczciwie się zastanów.

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

Lancaster ty tegho forum na prawde nie czytasz.

Nawet jego wielki miłośnik jar 1 zarzucił mu , że sam się nie stosuje do tego co pisze , wielu ( którym sie chce) to widzi jeżeli ty nie ...to sorry , ślepa miłość.

Gość

(Konto usunięte)

...wielu ( którym sie chce) to widzi ..

Nie chodzi tu tylko o to co napisał jar , tylko o vlada obłude właśnie.

I juz , żeby zakończyć bezsensowna dyskusje , nie ma w nim agresji???

Czy nie ma ukierunkowanej na ciebie ?Bo jeśli tylko o ciebie chodzi , to tak.

... to jest zakon męski, ale składaliśmy sluby czystosci(temat jest tak suchy, ze żadna kobieta tu nawet nie zajrzy),

więc nic(wystawienia ciala na pokuse) siostrze nie grozi :)

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

...Więc może napisz konkretnie co to takiego Vlad pisze i do czego się nie stosuje...

A co ja mam specjalnie dla ciebie przebrnąc przez to może bzdur , które vlad popełnił żeby cię oświecić ?

A za jakie grzechy ?:)

Lancaster , skoro tego do tej pory nie dostrzegłes , żyj dalej w przekonaniu że masz do czynienia ze wspaniałym facetem , którego mało kto trawi.

>jar 1

>Nie jestem urodzony pisdrak , więc hasła pierwszo-majowe na mnie niespecjalnie działają :)

To, co napisałem, nie miało nic wspólnego z polityką. Każdy z nas przechodzi podobnie i wielokrotnie podobne procesy. One dają to "cuS", co w ostatecznym rachunku stanowi o prawdziwej wartości człowieka.

Gość

(Konto usunięte)

Ja wiem , że nie chodziło opolityke , tak se tylko dwuznacznie :)

Jednym słowem dojrzewam...hmmm...ciekawe czy potem spadne czy mnie rozerwie .

dogrzebałem sie :

...lanciu , wszystko fajnie podpisuje sie pod kazdym twoim słowem.

Tylko czy te cele są możliwe do osiagnięcia idac do walki :) w szeregu z vladem ?

Nie wydaje mi się ? Mało tego jesli sie przyjrzysz uwaznie temu co pisze to zobaczysz , że polowa tych szczytnych celów mija sie z jego pryncypiami , bo w głoszeniu tez/zasad jest swietny , tylko jakoś się sam do nich nie stosuje ( nie ja pierwszy to zauważyłem ).

Nie mozna rewolucji "miłości i tolerancji " zaczynac z taka dawką nienawisci jaka wyziera z niektórych jego wpisów , nie można w imię tolerancji i uszanowania pogladów innych , tak nachalnie promować swoich własnych.

Vlad i perturbacje jakie wywołał przypominaja mi identyczna sytuacje jaka przezyłem w szkole średniej .

Była to druga klasa , wszyscy juz jakoś zżyci ze sobą i pojawił sie nowy kolega , fajny błyskotliwy z ciętą ripostą i specyficznym poczuciem humoru.Na poczatku przezyliśmy totalne zauroczenie , z czasem zauważyliśmy , że jego dowcip jest nie zawsze na miejscu , a początkowe błyskotliwe riposty zbladły do rangi głupawych docinek. Zauroczenie przemieniło sie w tolerancje , ale z casem nieuleczalny kolega zaczął wszystkich do tego stopnia denerwować że....

To jest kwintesencja tego co jak jar-owi się wydaje przechodze , sęk w tym , że to nie przejdzie .

Postawa gościa jest dla mnie nie do przyjęcia i tyle .

Horst, lancaster

no co jest? muzyki nie lubicie?! zdumiewające, szczególnie na tym forum! nie sądziłem, że spotkam tu osoby nielubiące muzyki; czy to oznacza,że w IV RP muzyka będzie zakazana? i filmy też? i telewizja? i radio? czyli będzie tak ,jak u talibów ?!

jednak jeśli się jednak naradzicie we dwoje - dajcie znać; płyta czeka - jeden dysk pełen klubowych brzmień do wspólnych pląsów, drugi - same pościelówy, w sam raz do darkroomu lub wspólnych figi w jedwabnej pościeli...

oj mozecie pójść na całość we dwójkę... a Milos będzie się wam przyglądał i jadł banana!! ;-D

x.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.