Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan,

nie, nie kancelarie rosyjskie ani niemieckie - to cieniasy bez wiedzy i doświadczenia. rosyjskie to dobre są wódka i kawior, a niemieckie - samochody.

za najlepsze uważam żydowskie kancelarie prawne z Nowego Jorku. polecam Ci ich usługi, to są prawdziwi profesjonaliści. w efekcie końcowym zawsze się okazuje, że korzystanie z ich usług przynosi same korzyści, a koszty wcale nie są tak wysokie, jak byś mniemał... w każdym razie będzie na pewno taniej niż utrzymywanie tego całego politycznego sejmowego, rządowego i resortowego cyrku darmozjadów...

i tak, to mówi człowiek, który od 10 lat zajmuje się życiem politycznym w tym "nigdzie, czyli w Polsce". serio.

a Ty - spytam grzecznie na boku - jakie masz kwalifikacje, żeby z takim "znawstwem" uprawiać tu polityczne dysputy? chyba nie udzielasz się tu tylko na podstawie lektury pisemek w stylu "gazety polskiej" czy "poznaj żyda" ??

x.

Powitaj poranek pyszną porcją pozywnych, orzezwiajacych platkow Xenax !

Platkow dla doroslych, ktore są bardziej chrupiace i smaczniejsze,

dlatego stanowią ulubioną potrawę !

Platki sniadaniowe Xenax, ktorych cala porcja jest przysmakiem !

Nie przekraczaj jednorazowo zalecanej ilosci !

Panowie, przepraszam, miałem czasami o Was takie sobie zdanie, a tu się okazuje, ze jesteście cichymi wrażliwymi ludźmi, ktorzy nawet do swoich preferencji wyborczych publicznie się nie przyznają.

To bardzo taktowne i doceniam.

Bardzo mi się podoba postawa xanaxa od razu widać, ze fachowiec, a i Qubric nie w ciemię bity. Bardzo pozytywnie, skromnie ale i z klasą.

Zresztą z postawy xanaxa widac przedsmak opozycji PiS i zaczynam sie zastanawiać, czy nie warto aby zmienić obiektu politycznych westchnień ?

Tylko czy xanax w swej skromności podpowie takiemu jak ja laikowi w co warto zainwestować swój głoś ?

Ale tak konkretnie...

Pokornie też czekam na odpowiedź jara, walerego i mulsa.

Rozumiem, ze koniec konców Panowie nie glosujecie ?

Pozdrawiam

"zawsze byłem zdania, że zamiast utrzymywać z budżetu partie polityczne, Sejm, Senat, rząd, ministerstwa, agencje rządowe itd. taniej jest wynająć renomowaną zagraniczną kancelarię prawną i niech ona pisze ustawy za pieniądze. władze wykonawczą pełniłby prezydent i byłaby jasna sytuacja..."

No proszę, bardzo blisko tego postulatu, aczkolwiek znacznie dalej posunięty i ogólnie lepszy jest pomysł Vlada, ktory zakląda ogólny dostep wszystkich obywateli do instytucji panstwa i wynajmowanie przezeń fachowców do konkretnych zadań. Mogą być i amerykanie, jeżeli dobrze spełnia swoja funkcję.

"a nie - niezdrowe podniecanie się polityką... "

o.

"zwróć uwagę - w politykę od 18 lat bawią się wciąż ci sami kolesie, tylko pod innymi partyjnymi szyldami.... więc nie mają na kogo glosować i to widać nawet po frekwencji w kolejnych wyborach; to nie jest tak, że ludziom się nie chce chodzić na wybory... oni nie mają na kogo głosować, bo głosowali już na wszystkie możliwe konstelacje personalne i partyjne i co? i za każdym razem zostali "wydymani"... przykre, ale prawdzie."

A na to z kolei jakieś 8 lat temu wpadlem sam. Z tym, ze kiedy pisałem takie herezje na forum, to koledzy jar i Qubric dzielnie tłumaczyli mi, ze jestem aspoleczny i wogóle, ze nie głosując głosuję na leppera :))))

Bardzo sie cieszę, ze fachowiec z 10letnim doświadczeniem w zasadzie w całej rozciągłości zgadza się z ideami jakie zaproponowaliśmy z Vladem.

Jednym słowem: witamy w klubie :)

Pozdrawiam

.

lan wszyscy są do dupy, cóż zrobić. Tusio przynajmniej nie wymigiwał by się od ważnego spotkania rozwolnieniem i nie jest paranoikiem. Choć wielbiciel ze mnie żaden PO. POPiS to miała być Zupelnie Nowa Jakość tylko że wyszło jak zwykle. Oczywiście z winy PO;-) Do czego zmierzasz ty pytaniem? Do tego żeby zaraz przyleciał uśpiony starozakonny dudi i krzyczał że błękinta koszula i wogule aj waj? Głosował bym na PO nie z powodu fanatycznego uwielbienia do tej partii takiego jak prezentowane jest przez wyznawców PiS. Wiesz dlaczego? Bo jak przeniosłem się do Warszawy to właśnie otwierany był Siekierkowski, był Świętokrzyski i parę inwestycji też szło (Rondo Sybiraków). Oczywiście wiem że przewały, łapówy, tunel za niski dla TIRów itepe. Ale wiesz co - coś się działo. Później nadeszła era Kaczora który tak panicznie bał się podobnych afer (co dowodzi że nie za wszystko odpowiada Piskorski czy Kaczyński) że nie robił nic żeby broń Boże nie wziął nikt łapówy - bo przewodnie hasło partii padnie i zamknie mu drogę do Prezydenta RP. A przepraszam, Muzeum Powstania wybudował. A przy okazji oświadczał że nie jest to etap porzejściowy (prezydentura Warszawy) co jak wiesz łacznie z zapewnieniami: "nie bede premierem jak Lech zostanie prezydentem" "nie ma mowy o koalicji z samoobroną" można sobie jakby to powiedział Q. głęboko w dupę wsadzić. O chorej nienawiści Kaczorków nie wspomnę. No śmiało lan, zaczynaj;-)

Walery, no i wczym problem ?

Ja bym glosował na PiS i to nie dlatego, ze ich kocham, tylko dlatego, ze sa moim zdaniem najlepszą ekipą jaka rządziła Polską od kiedy pamiętam.

Tak jak się umawiałem z Wami - najpierw musi sobie kandydat zapracować(naprawde nie jestem wymagający - wystarczy,że nie widzę masowych kradzieży na początek), a potem mogę ewentualnie oddać swój głos.

Dlaczego nei na tusia...już predzej na borowskiego, bo całkiem serio - uważam tuska za wyjątkowego idiotę. Nawe banalnej sprawy ze swoim dziadkiem nie potrafił po męsku rozegrać.

Tylko co ja poradzę na to, ze Borowski się usadził w jednej dziupli z żywą nomenklaturą ?

A sam to co on może ? I do konca tez nie jestem pewien, czy ta jego inicjatywa sdpl to nie była tylko taka zmyłka wyborcza dla tych co na eseldowskie penerstwo nie mogli już patrzeć, a maja poglady lewicowe.

A to co się dzialo od 89r to skandal, olechowskie, komorowskie, balazse i inne mendy. Jakoś mi ta ekipa nie podchodzi zupelnie. To juz wolę zdeklarowanego socjaliste, ale bez krwi na rękach, albo tuczku jak to miewają kumple prezia.

Pozdrawiam

...i nie wiem (naprawdę) jak to jest z tą nienawiścią, ale wydaje sie,ze ta antykacza jest chyba większa.

Nawet tacy mistycy jak jar wypowiadali się per pizdraki i inne takie. Choć muszę przyznać, ze ostatnimi czasy wraz z wklejkami cytatów z Biblii obyczaje złagodniały :)

Qubric - wiadomo, ma to w standardzie jak auto kolo zapasowe :)

Pozdrawiam

lan> może nie jest z Tobą tak źle, jeszcze chwila i zobaczysz o co naprawdę chodzi kaczorkom. Przy okazji przypomnij sobie kto wcześniej z ekip tak polaryzował społeczeństwo> ZOMO, "łże-elity" "wykształciuchy".

PS. pisdraki;-)

...w sumie to nie ma co sie licytować kto kogo bardziej nie lubi. Wystarczy jak się powie, za antypatia z obu stron jest - i bywa widoczna.

Nasi politycy chyba doszli do wniosku, ze skoro nie są w stanie zaskarbić sobie sympatii(wpis xanaxa), to może ktos na nich zaglosuje na zasadzie "nielubienia" konkurencji ?

Bo przecież ludzie sami z siebie najczęsciej nic do siebie nie maja, a jeżeli juz to przynajmniej można to jakoś wytłumaczyc.

A tu co ?

Polityk xxxxxxxxx powie: "blebleble" i już zadyma :)

Pozdrawiam

Walery, biorac po duwagę wszystkie za i przeciw, jak to nie koledzy nauczyli bilansować - jednak zdecydowanie PiS.

Przynajmniej na dzień dzisiejszy.

Może nikt tak nie polaryzował spoleczeństwa, ale też trzeba było za to placić konkretne pieniadze, np. sunace na konto Alexis, Kulczyka, Dochnala i wielu innych.

Nie wspominając o np. cennikach za przewalenie takiej a nie innej ustawy.

Dzięki takim ukladom ludzie po 18 latach przemian ustrojowych zarabiają grosze w porównaniu z tym co nakazywałaby zdrowa logika. Przecież żaden kataklizm poza balcerowiczem w tym okresie nie przytrafił sie Polsce ?

Szczerzę mówiac wolę, zeby Polski polityk siedział na stolku i w niego pierdział niż żeby "zakasał rękawy" i brał się np. za prywatyzacje, zwalczanie bezrobocia lub reformy finansów.

Jestem w stanie placić im za to, zeby siedzieli nieruchomo :)

Bo poprzednie doswiadczenia mówią,z e jak sie zaczynaja ruszac to robi sie syf.

A chłopaki z PO...no cóż Walery przez te 18 lat kompletna klapa. Z PiS być moze też, ale tym razem to oni rozdaja karty i na szczescie bez takich ekscesów wstrzasajacych gospodarka jak zwykle.

Zobaczysz, ze to akurat na zdrowie wszystkim wyjdzie.

Pozdrawiam

xanax, 26 Maj 2007, 14:54

>za najlepsze uważam żydowskie kancelarie prawne z Nowego Jorku. polecam Ci ich usługi, to są

>prawdziwi profesjonaliści.

Aaaaa, teraz rozumiem i - w pewnej mierze się zgadzam! Ża Żydami nie stoi żadne obce państwo. Niby stoi ale tak naprawdę to nie bardzo.

I dlatego jest to mniejsze zło!

Walery, 26 Maj 2007, 16:33

>Tusio przynajmniej nie wymigiwał by się od ważnego spotkania rozwolnieniem i nie jest paranoikiem.

A kto niby paranoikiem jest? Rozumiem że masz poparcie doagnozie lekarskiej. Czyjej i kto jest pacjentem?

Tylko proszę bez żartów z podpieraniem się felczerem Michnikiem, który zdalnie diagnozuje np. "zwierzęcą nienawiść".

To powyżej są sprawy (do momentu udowodnienia przez ciebie) wątpliwe za to PEWNE jest że Tusk to tak samo, jak to powiedział Oleksy o Kwaśniewskim "mały, k**wa, krętacz".

Tusk skłamał w czasie kampanii wyborczej a mały krętacz nie może być wielkim politykiem.

A conajmniej nie może być nim taki ktoś kto daje się na tym złapać!

>Bo jak przeniosłem się do Warszawy to właśnie otwierany był

>Siekierkowski, był Świętokrzyski i parę inwestycji też szło (Rondo Sybiraków). Oczywiście wiem że

>przewały, łapówy, tunel za niski dla TIRów itepe. Ale wiesz co - coś się działo.

Gratuluję. Ponieważw tym zakresie obowiązuje ewolucja (taka rafinacja pokoleniowa) to jeśli będziesz miał córkę, istnieje spora szansa że zostanie kurewką. Bo pieprzyć impoderabilia - ważne żeby coś się działo i był RUCH w INTERESIE.

> O chorej nienawiści Kaczorków nie wspomnę.

I znowu to samo. Ojciec cię nienawidził jak dawał ci lanie?

Nauczycielka jak dawała pałę?

Sędzia nienawidzi podsądnego?

Moze i tak. Pewne typy (paranoiczne) tak to odbierają.

dudivan, 26 Maj 2007, 18:14

>Gratuluję. Ponieważw tym zakresie obowiązuje ewolucja (taka rafinacja pokoleniowa) to jeśli będziesz

>miał córkę, istnieje spora szansa że zostanie kurewką. Bo pieprzyć impoderabilia - ważne żeby coś

>się działo i był RUCH w INTERESIE.

Można trafić gorzej, np. mieć syna - dudivana.

duduś...zakładając nawet że coś z tymi mostami było (do dzisiaj żaden prokurator tego jeszcze nie potwierdził).Lepiej mieć droższy most, niż być bez mostu.Ale ty napewno uważasz inaczej .Ot- sami swoi .Ty jak ten Pawlak.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

No proszę, dwie dobre wiadomości, i nawet pomysl sld też mi się podoba...jak ladnie :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Walery, 26 Maj 2007, 16:58

>lan> może nie jest z Tobą tak źle, jeszcze chwila i zobaczysz o co naprawdę chodzi kaczorkom. Przy

>okazji przypomnij sobie kto wcześniej z ekip tak polaryzował społeczeństwo> ZOMO, "łże-elity"

>"wykształciuchy".

>

>PS. pisdraki;-)

1.

jakie to czułe ta kali_rasa

zomo, łże elity- to oczywiste argumenty przeciw PIS, dlatego ta strona ich unika jak może

natomiast mohairrydzyk_polaryzacja jest używana bezwstydnie, na całego, na chama

podział na margines w domyśle stary głupi niekształcony- podobno nawet dudivan słucha RM- takie bezsensy są przez waszą stronę stosowane na chama (RM ma mniejszą publikę niż PlaneteTV)

2.

tak samo rola bulterierów (bynajmniej PIS nie ma na nich monopolu)- PIS nigdy by się nie poważył wysunąć kandydaturyKurskiego na marszałka, tak jak niegdyś PO Niesioła, PIS Kurskiego chowa za plecami a Niesiołowski robi za gwiazdę i frontmana- przy czym nie umywa się do kultury Kurskiego- nawet na Onecie różowe oszołomy rzygają na dzwięk Niesioowski

3.

pamiętam to kosmiczne oburzenie na pluszaki w reklamie- a reklama była właśnie w takim tonie, przegięta w DELIKATNOŚCI na maxa, pluszowo bajkowo zabawkowa, ale wydelikaceni nadludzie z PO okrzyknęli to brutalną agresja

(no właśnie "wydelikaceni"- to wasza opcja (Kalisze, Senyszyny Palikoty) lgnie z WZAJEMNOŚCIĄ do pedalstwa, więc z gejowymi epitetami to sobie strzelacie w stopę jak Hagiewa)

Walery, 26 Maj 2007, 16:33

>ljak przeniosłem się do Warszawy to właśnie otwierany był

>Siekierkowski, był Świętokrzyski i parę inwestycji też szło (Rondo Sybiraków). Oczywiście wiem że

>przewały, łapówy, tunel za niski dla TIRów itepe. Ale wiesz co - coś się działo. Później nadeszła

>era Kaczora który tak panicznie bał się podobnych afer (co dowodzi że nie za wszystko odpowiada

>Piskorski czy Kaczyński) że nie robił nic żeby broń Boże nie wziął nikt łapówy (...)

To jest tak samo jak z kontami bankowymi. Kaczyński nie ma konta bankowego wcale a Kwach ma - i to w Szwajcarii!

Przy czym powód u obu jest ten sam - "z ostrożności".

Odswiez zmatowiale powierzchnie swojego muzgu, nowym, cudownym preparatem Xanax !

Latwą w uzyciu, dającą wysoki polysk warstwą plastikowego tworzywa !

Xanax jest zupelnie nieszkodliwy, jesli stosuje sie go zgodnie z instrukcją !

Uwalnia od nieustajacego pierdolenia !

Dzieki niemu nie bedziesz tkwic wciaz na forum w wątku POLITYKA !

instrukcja zażywania xanaxa ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pozdrawiam F.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.