Skocz do zawartości
Planowane prace konserwacyjne. Z tego powodu forum może miewać chwilowe problemy z dostępnością. Przepraszamy. (ok 5-10 minut) ×
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Takich głosów jest więcej. Powoli do zachodniej opinii publicznej, mimo ze jest opanowana przez lewaków dociera prawda o polskich pseudoelitach, których ucieleśnieniem jest Michnik. Są to dzieci komunizmu, oderwane od polskiej tradycji, nie mające do niej odniesienia, zdezorientowane w świecie wartości i idei (hołdujące utopiom). Ci budowniczowie "demokracji" mają w pogardzie prawdziwych jej twórców w Polsce przedwojennej za to blisko im do takich tuzów jak Bierut, Gomułka. Gierek, Jaruzelski. Jak mają się ich pełne frazesów wystąpienia, deklaracje do np. znajomości i sojuszy jakie zawierają? I jak w praktyce wygląda ich tolerancja? Zawsze twierdziłem że to po prostu wyrafinowani, udoskonaleni, na miarę nowszych, już po upadku reżimu - totalniacy. Depozytariusze totalu. Są jak mistrzowie marketingu, którzy (podobno) potrafią sprzedać ludziom ekskrementy byleby tylko były odpowiednio opakowane. Oni potrafią tak "sprzedać" kajdany, że nikt nie będzie miał pretensji, przeciwnie - kupi z uśmiechem i sam sobie zatrzaśnie na przegubach.

xanax, 10 Cze 2007, 18:03

>Nowy2,

>a więcej opinii ekspertów do kopiowania ctrl+A, ctrl+C ctrl+V z "Der Dziennik" nie było?!

>i w taki oto sposób prócz PiSdraka stałeś się jeszcze hardkorowcem i wklejaczem ;-)

>x.

xanaxie, dupku żołędny, terminy te są moje i nadałem je wam, tępym kopistom zdjęć z GW, więc wymyśl coś sam. Dlatego wara od nich i nie próbuj ich używać w stosunku do mnie, bo się przy okazji ostro skompromitowałeś tępy wklejaczu. Ja, jako osoba szanująca czas innych w ogóle nie używam CTRL+A. Jak ci się chce, to zajrzyj na stronę www Dziennika i obejrzyj co z tego tam wylądowało tu.

Zdradziłeś swoją "wyszukaną" technikę. ROTFL

PS. Dla mnie już nie istniejesz.

niedziela.

jaki rząd, taki wicepremier; jaki wicepremier - taka jego teka...

Hoop!! ;-D

x.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Walery, 10 Cze 2007, 18:23

>Cały czas się zastanawiam jak to się stało że ten Układ mający takie wpływy dopuścił Kaczorków do

>władzy zeby wprowadzili prawdziwą demokrację, no no. Pogłupieli.

Zwyczajnie to się stało. Oni jednak nie posunęli się do fałszowania wyborów. Polegali na zdalnym sterowaniu (telewizorem, Gazetą Wyborczą), urabianiem umysłów. Długo się im udawało ale niestety, po wielu latach sukcesów nagle jakoś dziwnie - nie zadziałało.

Sprawdziło się widocznie to co rzekł Abraham Lincoln: "Można oszukiwać wielu ludzi jakiś czas, a niektórych ludzi cały czas, ale nie można oszukiwać cały czas całego Narodu".

Dlatego takie wycie, taki ryk się podniósł.

Stąd zdziwienie Tuska wyrażone słowami że "ci ludzie nigdy nie powinni zostać wybrani".

xanax, 10 Cze 2007, 18:37

>Nowy2,

>wal się na ryj kartoflu zapyziały... ja również mam cię w dupie.

>x.

O kurdę!

Nowy, nie masz wyjścia! Od tej pory musisz xanaxa "mieć w ignorze" i obowiązkowo obwieścić o tym w swojej sygnaturce!

LOL

>dudivan

fajny ten wpis o totalniakach + kajdanki na życzenie

Biedak w głupi sposób wysypał technikę opanowaną na wieczorowym kursie - Miłościwie nam panujący Król Trzech K©ontroli

>Nowy2

>Koniec świata chyba już blisko bo,

>>Zachodni eksperci krytykują pozew Michnikadudivan

>Stąd zdziwienie Tuska wyrażone słowami że "ci ludzie nigdy nie powinni zostać wybrani".

To mówił chyba o sobie!!

Wałęsa opublikował w Internecie materiały SB dotyczące jego osoby!

Ukryta Zawartość

Celem jest zdyskredytowanie jego byłych wspólpracowników z "S" (Walentynowicz, Gwiazdowie), którzy twierdzą że Wałęsa był esbeckim Dyzmą.

Na jednej ze stron czytamy że SB dąży do podtrzymania w A. Walentynowicz przekonania że Wałęsa jest NADAL (!) agentem SB.

Nie że jest agentem SB - a że jest nim NADAL!

Wszystkie materiały dotyczą okresu lat 80-tych.

A co z latami 70-tymi?

Cisza.

Przypomnę że w gorączkowych godzinach Zamachu Czerwcowego kiedy wszystkim zrobiło się miękko w kolanach (może w spodniach?) prezydent Wałęsa przyznał się w programie telewizyjnym że coś tam podpisał. Jednocześnie jednak zapewnił iż zawsze działał dla dobra Polski (zapewne i w tym przypadku).

Nazajutrz jednak odwołał to co w panice wyznał!

Bo w nocy zmieniło się wszystko. :)

Sytuacja została opanowana. :)

Ukryta Zawartość

Dudi, dobrze że jesteś na forum i pokazujesz jak czytać te materiały, sami moglibyśmy się pogubić. Gdybyś jeszcze był łaskaw powiedzieć jaka pogoda w Warszawie - bo widzę za oknem że pada ale może jest inaczej.

w stronę dudivana

Oparciem totalniaków jest kosmopolityczne (pasożytnicze) bractwo, które żadnych wartości nie uznaje, oczywiście poza mamoną. Dużo pisze się o części diaspory w Polsce i jej roli w budowaniu III RP. Przypomnijcie sobie, jak cudowną woltę wykonały "autorytety moralne", które ludzi mający krew na rękach nazwały (za stosowne gratyfikacje) "człowiekiem honoru" lub kazały "odp...lić się od generała".

Co niektórym puszczają nerwy i jadą po Michniku, śp. Kuroniu, Edelmanie czy innym Wałęsie ostro przy okazji wytykając im pochodzenie. Zupełnie niepotrzebnie, bo dyskusja powinna być merytoryczna (wiem, wiem, banda czworga wyniosła to co chciała/mogła). Otwarcie rynku medialnego w Polsce, rosnąca rola internetu i bloggerów politycznych spowodowała, że GW straciła bardzo dużo ze swej pozycji opiniotwórczej.

Właśnie chciałem chwileczkę zatrzymać się na sprawach związanych dość luźno z pochodzeniem ww. panów.

Stworzyłem kiedyś wątek 33716 >Dla jar1Poradnika domowego< "Jestem Żydem" Piotra Kowalskiego. W artykule tym autor opisuje swoje dojrzewanie, jak i jego rodziny, do ortodoksyjnej konwersji. Jest to proces długotrwały i w warunkach polskich trudny do przeprowadzenia. Szczególną trudność sprawia wyedukowanie dzieci na prawdziwych ortodoksyjnych Żydów i stąd jego córka obecnie uczy się w ortodoksyjnej szkole w Montrealu. Kowalski przypuszcza, że potrzeba dotrzymanie wszystkich zaleceń dla ortodoksyjnych Żydów spowoduje, że jego dzieci pewnie będą żyć zagranicą.

W ciągu roku w Polsce konwersji jest niewiele i można je policzyć na palcach jednej ręki. Artykuł ten poruszył mnie, bo ludzie którzy dochodzą do wiary i starają się żyć zgodnie z nią budzą mój szacunek. Jak cele rodziny Kowalskiego różne są od celów realizowanych przez „autorytety moralne”, to nawet nie ma co pisać.

Najciekawsza w tym wątku była reakcja jar1, który poczęstował mnie tym co poniżej, zapewne zgodnie z poprawną politycznie nową definicją, że tego kogo nie lubimy lub nas w jakiś sposób uwiera nazywamy antysemitą.

Moja odpowiedź była taka: Ja? Po lewej stronie na torbie trzymanej przez kobietę na pierwszym planie. ;-)

jar1 24 Maj 2007, 11:18

No to jak Nowy, po której stronie jesteś?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Walery 10 Cze 2007, 19:52

>Dudi, dobrze że jesteś na forum i pokazujesz jak czytać te materiały, sami moglibyśmy się pogubić. Gdybyś jeszcze był łaskaw powiedzieć jaka pogoda w Warszawie - bo widzę za oknem że pada ale może jest inaczej.<

Walerek, a bardziej merytorycznie? I dalej może w twoim stylu - Dostałeś już telefon od zwierzchnika w sprawie NADAL, bo robi to istotna różnicę (jeśli dudivan dobrze doczytał). :))

Nowy>

Przekazali jej informacje że jest agentem, a później informowali że jest NADAL, np. Ale oczywiście takie "porażające" rozwiązanie w "oczywisty sposób" nie przyszło Ci do głowy.

Walerek, dość pokrętnie instrukcje dostałeś. ;-)

Nie lepiej prosto i przypominam wpadkę Króla Trzech K©ontroli, który zdemaskował swoją działalność tu na audioforum imputując mi, wedle siebie, stosowanie nieśmiertelnej sekwencji tępych wklejaczy CTRL+A, CTRL+C, CTRL+V.

>Najciekawsza w tym wątku była reakcja jar1, który poczęstował mnie tym co poniżej, zapewne zgodnie z poprawną politycznie nową definicją, że tego kogo nie lubimy lub nas w jakiś sposób uwiera nazywamy antysemitą.

Nowy, to, że jesteś antysemitą - nie podlega wątpliwości. Każdy psycholog/psychiatra, który przeczyta Twoje tu wypowiedzi na przestrzeni dwu ostatnich lat taką diagnozę z pewnością postawi. Moja niechęć do takich postaw ludzkich tego faktu nie zmieni.

Przytaczając tamten wątek - jedynie to potwierdzasz. Próbujesz się tłumaczyć - jedynie przed samym sobą.

W tamtej sytuacji podejrzenie, że ktoś jest wtyczką powodowało, że był po wsze czasy spalony, więc prosta A. Walentynowicz kładzie na takim krechę i nie musi czytać w nieswoich przecież aktach, że ów jest NADAL. A może ci szło, że Lesio to gra w tenisa?

Walerek, życzę zdrowia i mniej %%%

jar1, wiem żeś wkurzony, bo przypomniałem forumowiczom jak niegodnie się zachowałeś. Podobnie jak przedwyborczy PiS walczysz ponoć o wysokie standardy, przestrzegasz forumowiczów przed zagrożeniami, których jeszcze sobie nie uświadamiają, mówisz czym się brzydzisz i co? W praktyce pokazałeś, że wszystko to było dętą retoryką. Imputowanie komuś w tym kraju, że gdyby mógł, to stałby po stronie hitlerowców dowodzi raz jeszcze, żeś zwykła świnia skłonna do nadużyć. Nie narzekaj, tę gębę przyprawiłeś sobie sam .

nowy..........czy ty podniecasz się własną niezwykła inteligencja tak cały czas??? No wiec jest NIEZWYKLA- jak ty, wypisz wymaluj -TATA. Nadal jesteś natomiast przygłupim antysemitą ,który dodatkowo nie wie co to znaczy.Ale to w niczym nie obniża twojej wysokiej inteligencyji, tylko tyle żę raczej bezużytecznej.

dudivan, 10 Cze 2007, 21:09

>Masz coś przeciw antysemitom, jar?

>Jeśli być semitą to dobrze a antysemitą źle, to mamy tu do czynienia z jawnym rasizmem (ale

>słusznym)!

Nie dudi. jestem przeciwny nie ludziom, ale niektórym ich postawom. Tak samo przeciw jednemu i drugiemu. Jestem przeciwko uogólnianiu i przypisywaniu zła narodowościom lub innych grupom ludzkim. Bo to jest skierowane przeciw ludziom a nie przeciw złu.

PS. A Ty Nowy2 NADAL jesteś antysemitą !

jar, bywaja grupy ludzi jednoznacznie powiązane ze złem. Nikt nie wstąpi do neonazistowskiej bojówki z pobudek humanitarnych itp. ale generalnie to pojedyncze jednostki rozrabiają, a nie jakieś mityczne "organizacje", czy "państwa".

Po czym rozpoznałeś w Nowym antysemitę ?

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Ogłoszenia

• Planowane prace konserwacyjne. Z tego powodu forum może miewać chwilowe problemy z dostępnością. Przepraszamy. (ok 5-10 minut)
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.