Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Re: lancaster, 25 Sie 2007, 12:00

>graafie, ha !

>Nic z tego...tym razem na poważnie.

ale ja też - poważnie będę głosował na PiS z czystego szyderstwa! :-)

czy łapię się do loży czy samo głosowanie nie wystarczy i potrzebne są jakieś konkretne pobudki?

gdzieś Ty sie graafie ostatnio podziewał ? Składek w lozy nie bedzie, wiec spoko - tylko dobrowolne składki....można ewentualnie majątek przepisać, co z udawaną niechęcią(ale jednak) loża przyjmie.

Donald w TVN24: "PiS niszczy marzenia!"

co za tekst, nieprawdopodobnie się Donio rozwinął odkąd się rozstaliśmy - powinien zostać tekściarzem Dody

mogliby założyć zespół - Palikot mógłby odgrywać rolę performera jak Skiba w Big Cyc (sorry Skiba za porównanie!) - Doda śpiewałaby teskty Donia a "januszek" biegałby z penisem po scenie i połykał ogień :-)

mniam! :-) wygraliby Eurowizję! :-))

>nie bedziesz w loży dopóki nie poczujesz szczerej potrzeby wsparcia jej konta

>dobrowolna składką.

poczuwam szczerą potrzebę wsparcia. zwłaszcza kiedy widzę Donia na ekranie! :-))

Nawet za czasów Stalina było sporo ludzi, którzy głosowali w Polsce na niego. I mnóstwo takich, którzy po każdej sentencji wypowiedzianej przez wodza klaskali tak długo, aż puchły im ręce.

Bo to fajnie jest należeć do grupy, której wszyscy na około sie muszą bać.

graafie, no w takim razie witam w lozy :)

Palikot jak samo nazwisko wskazuje nadaje sie tylko do jednego. Słyszałem, ze na głosowaniach to był prawdziwy invisible man ?

...coś jak w kawale o supermenie i superwomen :)

Pozdrawiam

PS. Będe głosował na PiS - tu juz najzupełniej poważnie.

Dobrze graafciu, że sobie w końcu uświadomiłeś, że jesteś następnym Panem ZERO.

Ja politykiem nie jestem, dla mnie w życiu liczą się wartości. I zawsze będę wybierał polityków takich, którzy są mniej groźni w niszczeniu tych wartości. jedyną okazją mojego wpływu na ten fakt są wybory. I zawsze będę korzystał z tego prawa - reszta jest jedynie polityką.

Ja niestety politykiem nie jestem bo liczą sie dla mnie w życiu wartości, partiotyzm, uczucia wyższe i dobra duchowe, oraz materialna spuścizna ludzkości...poza tym całkowicie pochłania mnie praca w loży !!!

...i proeuropejskie korzenie naszego narodu.

Jesteście mądrymi i inteligentnymi ludźmi.

Bądźcie dumni z bycia moimi wyborcami !

Żebyscie widzieli jak ja zajebiście wyglądam w błękitnej koszuli i rozłożonymi dłońmi w geście Chrystusa z obrazka s. Faustyny !

Kto na mnie nie zagłosuje jest kryptosatanistą !

Aby bylo spoko w Polsce wystarczy robic co dwa lata wybory uzupelniajace. Jak w stanach. czyli w polowie kadensji siup wymieniamy 10-30% skladu izb. I koniec z harcami. Sami partyjni koledzy beda za pysk trzymac rzad i reszte. Ale musicie przxyznac ze jak sie zlodzieja ruszy to sie wrzawa robi. I jakim cudem KGB pozwolilo na te bazy? zerwali sie ze smyczy?

Gdyby streścic kredo życiowe dudiwana (i innych Kaczofili) to wyglądałoby to mniej więcej tak:

Polityka to wojna. Wojna która ma prowadzic do objęcia władzy absolutnej, a nie po to by rządzic dla dobra kraju. Być Markiem Jurkiem to bardzo szlachetne ale to oznacza także że ZAWSZE będzie się na marginesie. Skoro Jurek woli wiernosc własnym przekonaniom nad wojnę o ktorej mówi dudiwan, to znaczy że Jurek to ciota, dlatego że każdy kto uważa że polityka jednak nie powinna byc wojną to ciota. Zatem cioty już dawno opuściły PIS, a świat się dzieli na nie-cioty (PIS) oraz cioty (wszystko co nie jest PISem).

Teraz od siebie powiem, że jestem jeszcze bardziej zaniepokojony tym jak "umeblowane" w mózgu mają Kaczyńscy oraz Kaczofile. To się robi coraz mniej śmieszne. Do czasu gdy nie zostanie oficjalnie ogłoszona data wyborów pozostaję w najgłębszym niepokoju o dalszy bieg spraw mojego kraju.

Kobiety sa bardziej odlegle genetycznie od faceta od samca szympansa. A samce szympansow co robia cale zycie? a politykuja czyli walcza o wladze stosujac roznego rodzju sojusze i strategie. I nawet nie chodzi o samice bo ta w rui i tak da wszystkim.

noster, na swój użytek to sobie możesz streścić co tam chcesz !

Potrzebujesz określać kredo ? Czujesz, ze inaczej nie potrafisz ?:)

Pozdrawiam

Credo Loży: Wolność, równosć, polityka prorodzinna, 3mln mieszkań, duma z Polski i całkowita odpowiedzialność !

noster, 25 Sie 2007, 13:18

>Gdyby streścic kredo życiowe dudiwana (i innych Kaczofili) to wyglądałoby to mniej więcej tak:

>Polityka to wojna. Wojna która ma prowadzic do objęcia władzy absolutnej, a nie po to by rządzic dla

>dobra kraju. Być Markiem Jurkiem to bardzo szlachetne ale to oznacza także że ZAWSZE będzie się na

>marginesie. Skoro Jurek woli wiernosc własnym przekonaniom nad wojnę o ktorej mówi dudiwan, to

>znaczy że Jurek to ciota, dlatego że każdy kto uważa że polityka jednak nie powinna byc wojną to

>ciota. Zatem cioty już dawno opuściły PIS, a świat się dzieli na nie-cioty (PIS) oraz cioty

>(wszystko co nie jest PISem).

Noster, śledzisz może życie polityczne ZAGRANICĄ?

Bo ja tak.

Polityka to jest WOJNA. U nas to są tylko niegroźne harce - zawsze byliśmy trochę w tyle za wielkim mondem.

Jedynie utopiści i "pięknoduchy" (w cudzysłowie, bo tak naprawdę dusze mają szkaradne) z GW snują sobie wizje natchnione klimatami z Rusałki Amelki.

Lancaster, zgłaszam akces do loży!

Do mojej przydziałowej kielenki poproszę dodatkowo osełkę.

Reguła chyba nie zabrania ostrzenia kielenek? Tak fajnie wyflaczałoby się nią brzuchy!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.