Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster>>>pomijac słowo prywatyzacja, bo tego nie obejmujesz rozumem, a wręcz rzuca cie o ziemie.Lepiej jest ukraść i zrobić z tego korzyść ,czy zmarnować i zaorać w imię tzw sprawiedliwości.Tak tylko pytam- w gruncie rzeczy nie interesuje mnie twoja odpowiedż..

nie, klakier jar1uś, to taki jak ty, co z lubością ogląda na tvn nieustającą afirmację naszego prezydenta wiecznie żywego kwasa i jego prześlicznie zliftingowanej familii

w nadziei iż kwasek wiedzie na białym koniu.. czy raczej koniku garbusku w postaci pary Rosenkrantz i Guildenstern (Olejnichook Napieralski)

Horst, jarowi raczej chodziło o to, ze klakierstwo to rozmowa... on tego za bardzo nie rozumie, bo sam śle ostatnio tylko monologi :)

Zauwżyłem, ze jarcio jak kazdy dres przypieprza się do rozmówcy a nie do tego co rozmówca ma do powiedzenia :)

Jedno jest wiadomo - PiS bebe.

Pozdrawiam

>Zauwżyłem, ze jarcio jak kazdy dres przypieprza się do rozmówcy a nie do tego co rozmówca ma do

>powiedzenia :)

Wiem, że wolisz jak to Ty się przypieprzasz do innych ;-) Normalka u pisdraków.

lancaster, 4 Wrz 2007, 14:57

>jar, normalka z przypieprzaniem się to jest i była u platfusów - od kiedy pamiętam.

koństuktywna opozycja.. zawsze jak tylko była okazja to nawet sekundy nie poczekali, cała egzekutywa o byle bzdet się ustawiała za kamerami i mówiła że ten rząd trzeba odwołać bo bzzzdecik

a potem- jak to mawiało TVN- wtórowało im platfusom sld

hiehiehe, no właśnie....konstruktywna opozycja, pełna odpowiedzialnosć i do tego wszystkiego donald z nieprzymierzając sraczką antykaczą :)))

Faktycznie w PO&SLD to trzeba wierzyc bardziej niż starsze panie w rydzyka :)))

muls, wytłumacz jakos szerzej dlaczego gospodarka wolnorynkowa musiała się oprzeć na kradzieżach ?

K.Bielecki "pierwszy milion TRZEBA ukraśc"....czy Ty muls rozróżniasz jeszcze cokolwiek? czy tylko łykasz grubą rurą to co Ci balcerowicz i doniek spuści ?

Pozdrawiam

Made in Muls(wyglada na to, ze Bielecki był dla niego natchnieniem)

"....a może zauwazysz miedzy jednym piciem a drugim, ze ta gospodarke robi nie ten rząd ani poprzedni.Robią to złodzieje którzy to wcześniej ukradli.Jakby nie ukradli, to koniec przpominałby stocznie gdanska .No chyba że będzie to kombinat miedziowy gdzie nawet cały zarzad z PIsu nie zdoła połozyć firmy .Do czasu...."

"....Lepiej jest ukraść i zrobić z tego korzyść ,czy zmarnować i zaorać w imię tzw sprawiedliwości..." - dylemat mulsa, bo balcerowicz nie wpadł na to, ze mozna pracować uczciwie.

Muls można.

A teraz powiedz muls dlaczego uważasz, ze skoro już ukradli to nie powinni siedzieć ?

...nie nie to chciałem zapytać....dlaczego uważasz, ze skoro nakradli to jeszcze na to wszystko dobrym pomysłem było odebranie ludziom pracy ?

Jak oni "lepiej robili" tą gospodarkę ?

>lanaster, keep smiling :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

...i mylisz się muls. Tą gospodarkę przez kupę lat "robił" balcerowicz i jego kretyńskie pomysły schładzania gospodarki ... dobrze, ze do UE weszlismy, bo po "eksperymentach" tego matoła bysmy sie nie wykaraskali.

Rozumiem muls, ze Tobie coś takiego imponuje...?

Na pohybel ! :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.