Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster>>>jak to już komuś odpisałem.Jak nie wiesz teraz, to juz nie bedziesz wiedział, bo na nauke był czas.Tłumaczył to również balcerek i inni.Co do kradzieży szkoda czasu, bo jak widać subtelności nie chwytasz.Musisz mieć kawe na ławe.To zwróc sie do Qubrica.Przypominasz obecny elektorat, który na wiadomość o dziurze w zębie donalda, biegnie głosowac na kaczke.Niektorzy mówia o takich -prości ludzie.Ja mówie 70%.

muls, 4 Wrz 2007, 14:47

>Lepiej jest ukraść i zrobić z tego korzyść ,czy zmarnować i zaorać w imię tzw. sprawiedliwości.

Ukraść i zrobić z tego korzyść dla siebie i swojej watahy mulsów (Mas, Kiełbas, Wołowin, Cielęcin, bo nie dla państwa - podatki płacimy oczywiście na Kajmanach) czy zaorać? To jedno i to samo!

Chociaż nie, zaorane pole jest potencjalnie mało groźne a może posłużyć nawet pod uczciwą inwestycję.

A podejrzane typy z kupą nagrabionych pieniędzy (Kulczyki, Gudzowate i tym podobne) to kłopot!

>lancaster, tu masz UKŁAD, który Cię załatwi na amen. Na wiele lat, jeśli mu się uda.

"Radio Maryja umocniło polski Kościół, czynny polski katolicyzm i przywróciło realne prawa obywatelskie niemałej grupie Polaków - powiedział premier Jarosław Kaczyński. Podkreślił, że to radio jednego człowieka."

Kotku-Matołku, Gudzowaci okradają MNIE i nic na to nie mogę poradzić, bo kradną z moich podatków, które MUSZE płacić (i pozwalać się okradać).

Rydzyk, o ile kradnie (co jest tylko twoją KocioMatołkową fikcją) to jedynie z tych, którzy mu swoje (dobrowolne) "podatki" dają.

Bardzo łatwo zlikwidować mu okazję do tej "kradzieży".

Ja np. w życiu nie wpłaciłem na konto RM ani złotówki. Ty widocznie tak i to sporo, skoro tak krzyczysz o kradzieży.

Biedaku... dużo ci Rydzyk zarąbał? :)

>Ja np. w życiu nie wpłaciłem na konto RM ani złotówki. Ty widocznie tak i to sporo, skoro tak

>krzyczysz o kradzieży.

Ha, Rydzyk też i co z tego? :-)

>Kotku-Matołku, Gudzowaci okradają MNIE i nic na to nie mogę poradzić, bo kradną z moich podatków,

>które MUSZE płacić (i pozwalać się okradać).

A ile już podatków w życiu zapłaciłeś 'panie student' ;-)

mulsie, ale co w końcu miał na myśli kumpel blcerowicza kiedy mówił: "pierwszy milion trzeba ukraść" ?:)

Bardzo ładnie chwytasz subtelności, dlatego obecnie 2mln rodakw siezi za granica - oni też nie chwycili tych subtelności balcerka pewnie...bystryś mulsie jak cały platfusiaty elektorat....trzeba sie było muls uczyć samodzielnego myślenia a nie łykac bajki balcerka jak c*płe bułeczki.

jar1, 4 Wrz 2007, 17:08

>>Ja np. w życiu nie wpłaciłem na konto RM ani złotówki. Ty widocznie tak i to sporo, skoro tak

>>krzyczysz o kradzieży.

>

>Ha, Rydzyk też i co z tego? :-)

A to: co wolno Rydzykowi, to nie tobie, Matołkowi! :)

>A ile już podatków w życiu zapłaciłeś 'panie student' ;-)

Trochę tego już było, wbrew pozorom.

Ciekawostka dla ciebie (porażająca): zdażyło się że płaciłem i podatek od wynagrodzeń za dwa artykuły do lokalnego wydania Gazety Wyborczej! Hahaha!

A ja tam wolę rydzyka niż krauzego....700baniek piechotą nie chodzi...musze na to ze dwa lata uczciwie pracować !

noster, nie marudź. Wklej lepiej jakiś wykres :)

Pozdrawiam

lancaster>>>>bajki balcerka łykneli mądrzejsi od ciebie.A takie fiuty jak wy dyskutuja nad nimi juz 10 lat.Zbierzcie sie i jedzcie.Czas na was.Wyjechali, bo juz nie moga słyszeć tego polskiego pieprzenia.Wyjeżdżaja przez takich jak ty, a nie przez balcerka.A jak nie- to ukradnji ten pierwszy milion.A jak nie potrafisz, to zapieprzaj, to bedziesz miał.A nie jęcz.

muls, 4 Wrz 2007, 17:28

>lancaster>>>>bajki balcerka łykneli mądrzejsi od ciebie.

Taaa, na przykład Milton Friedman (nie, nie Stefan i nie, nie herbata Lipton), który tak skomentował "Plan Balcerowicza" - "polscy liberałowie są najgłupsi na swiecie".

> Wyjechali, bo juz nie moga słyszeć tego polskiego

>pieprzenia.

Wyjechali bo ich marne kwalifikacje nie pozwalają im zrealizować swoich marzeń (przyziemnych dość: fura, skóra, komóra i mieszkanie) w kraju.

Na zmywaku w Londynie mogą osiągnąć te swoje niebotyczne cele.

Ale naprawdę nie trzeba do tego dorabiać żadnej ideologii.

Exodus nie rozpoczął się z chwilą gdy nastały Kaczory.

Ale połgać pofantazjowac i "poutopić" zawsze warto, jak to u komuchów w modzie!

Mulsiaku, poza tym to zła wiadomość dla Ciebie jest taka, ze ludzie wyjechali na skutek gigantycznego bezrobocia wywołanego poltyką balcerowicza. Pomysłami jego partyjnych kolegów w stylu "pierwszy milion trzeba ukraśc" itp....I z całą pewnoscią wyjeżdżają przez takich jak Ty i balcerek a nie przez takich jak ja....:)

...to na bank.

...czyli ogólnie na skutek nieudacznictwa(bo o złą wole go nei posądzam....chociaż jak sobie pomyślę, ze na jego reformach zarobili spekulanci finansowi to kto wie...) balcerowicza.

przeciez nie zapisze się do PO, czy SLD tylko po to żeby ukraść ten swój pierwszy milion...:)

Do czego Ty mnie muls namawiasz !:) Wiem, ze to partie w których notorycznie sie kradło jak tylko było sie przy władzy...oni przynajmniej przy jakieś władzy byli muls....bo Ty to raczej przy żadnej, a zwłaszcza umysłowej.

Żyj dalej bajką o balcerowiczu, który schładzając gospodarkę wywołał kryzys i bezrobocie, ale wcale nie wywołał kryzysu i bezrobocia - to tylko taka zmyłka :)

Pozdrawiam

a najbiedniejszy ty- ze musisz w tym być, a tak ci się niepodoba.I dobrze ci tak.A Friedman teraz idolem dudusia.Nono!!! Czy tylko tak bo mu pasuje? A co do eksodusu.No pop.atrzcie po europie,swiecie .Wychylcie dupe z warsiawki.I przestancie sie przejmować tymi co wyjechali.Za parę lat bedziecie im sprzatac mieszkania.

dudivan, a ja się ostatnio zastanawiałem czy muls i noster to nie są jakies PiSowskie V kolumny....Wiesz tak piszą o swej miłości do PO, ze jak sie to czyta to zaraz w sondażach PiS rośnie :)

Obrona balcerowicza te spawy....albo może chcą żyć w państwie, które jest powołane nie dla podnoszenia poziomu życia obywatela, tylko do schładzania gospodarki i zwiększania bezrobocia.

No ale balcerowicz jest swój chłop....kiedyś oglądałem taki serial "I Claudius", albo w wolnym tłumaczeniu

"Ja muls" i była tam scena w której jakieś babsko podtruwajac cesarza notorycznie i regularnie odpowiedziała na zarzut ze cesarz czuje sie po jej leczeniu gorzej a nie lepiej: "musi być gorzej, zeby mogło być lepiej"....i wyobraź sobie dudi, że młody Muls to łyknął, razem z "madrzejszymi ode mnie" :))))

Pozdrawiam

Muls można wiedzieć o czym tym razem balcerowicz wyprał Ci mózg ?

W tym kraju pracuje 4,5mln, wyjechało do pracy ponad 2.

Znasz jakiś inny kraj z którego 1/3 pracujących obywateli uciekła na skutek polityki debila kalibru balcerka ?

Wychyl no ty łeb z prenumeraty GW i rozejrzyj sie dookoła....nie wszystko jest takie kacze z jednej strony i trendy z drugiej.

18 lat transformacji ustrojowej pod patronatem imbecyla....muls, on naprawdę jest wielki !:))))

W normalnym kraju nikt takiego czerwonego kmiota na takim stanowisku by nie obsadził i dramatu by nie było.

Ale tu, w kraju nad Wisłą gdzie "pierwszy milion trzeba ukraść" jak radził kolega balcerka co było robić....

...oni wszyscy są porządni - kradli bo by sie zmarnowało muls. Pamietaj o tym jak Ci chate obrobią.

lancaster>>>no jak to mówią jesteś po prostu idiotą, albo jak mówia niektórzy -prostym człowiekiem .Ale co mi tam.Ale żebyś zrozumiał o co chodzi, to możę tak.Jak cie tak meczy życie w rzeczywistości balcerkowskiej ,to to jest mnie wiecej to samo, co dla mnie zycie w codziennosci rydzo-kaczej.A jeszcze nie wyjeżdżąm.Tak więc nie jęcz juz, a weż się do pracy.Bo balcerek tego nie zabraniał.A w ten sposób moze odreagujesz stres polaczka...że inni maja lepiej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.