Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem dlaczego sprawia Tobie radość zabawa z Polską i ich obywatelami.

Jeżeli pisanie z malej litery o Polakach to Twój sposób na zohydzenie Prawicy to muszę Ci powiedzieć, że osiągniesz efekt wręcz odwrotny...

Pośrednio w ten sposób popierasz generała i tego, co go wyciąga z annałów (zresztą słusznego) zapomnienia ?

Nie wiem dlaczego sprawia Tobie radość zabawa z Polską i ich obywatelami.

Jeżeli pisanie z malej litery o Polakach to Twój sposób na zohydzenie Prawicy to muszę Ci powiedzieć, że osiągniesz efekt wręcz odwrotny...

Pośrednio w ten sposób popierasz generała i tego, co go wyciąga z annałów (zresztą słusznego) zapomnienia ?

precyzyjniej proszę z obywatelami idiotami....postulujesz pozamykać kabarety?

Aha,

dziękuje za odpowiedź od Ciebie... wladz

Ponawiam,

Mam pytanie do fanów PO:

- popieracie ciągoty swoich partyjnych idoli do homo sovieticus ?

PS. Nie jest to prowokacja, tylko chęć poznania waszych preferencji - czy wszystko można wybaczyć w imię partii: nawet bratanie się z bolszewikiem z krwi i kości jakim jest generał stanu wojennego.

źle trafiłeś tam zapytaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jak to mowia grynio som pewne sprawy ktorych..idiota nie zrozumie.Tak np amerykanie wzieni do siebie paru niemcow z SS i dali im bardzo wysokie pensje.Po wojnie.Sprobój to..rozgryżśc.A potem pójdziemy dalej.

a lepiej nie zajmuj sie sprawami ktore na zawsze beda dla ciebie...nieodgadnione.

a kryze grynio nie odciskał ci stop podczas chodzenia?

ja mam stała pensje za gromadzenie idiotów w jednym miejscu.

a kryze grynio nie odciskał ci stop podczas chodzenia?

ja mam stała pensje za gromadzenie idiotów w jednym miejscu takich jak mono stereo.

muls,

ze względu na to, żeś dostał tytuł przypadkiem, który jest akceptowalny poradzę...

"Porażka Nie Wchodzi w Grę" Kranza z pochodzenia ... Niemca :)

Może ten wojskowy język faktów bez polotu literackiego Tobie pomoże...

A jak nie to generał... wladz

....

A jak nie dasz rade zapytaj... MM.

no Lancaster to ich tam jebie równo 'podlug' siebie, jest jedna opcja polityczna , nazwalbym ja socjalizmem ludzi malo rozgarnietych ( sa na lewo od rysia bugaja), kiedys wywalilem polglowkom po calosci to dostalem bana:)....

dobra rozrywka jest czytanie na AH watkow popularnonaukowych gdzie wierchuszka forum rozwala te trudno problemy z zakresu medycyny, techniki , sztuki i podaje obowiazujaca wersje pelna takich roznych teorii spiskowych itd. poczytajcie sobie:), w jednym watku nawet jakis pan doktor z duzym dorobkiem naukowym probowal im cos wytlumaczyc, rozjasnic, ale chyba nie wiedzial z kim ma do czynienia, zj***li go rowno, napisali , ze jest w 'zmowie' z koncernami swiatowymi itd.:)))) sila tych ignorantow jest w ich ilosci i bezczelnosci....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

lobotomię mózgu im zrobił

"Władze ZSRR zakazały tego medycznego procederu na swoim terytorium już w roku 1950 argumentując, że "zamienia on schorowaną osobę w kompletnego idiotę"

widzisz grynio ZSRR mogło Ciebie uratować

tzn. grynio moim zdaniem tutaj sa rozni ludzie, maja rozne poglady tylko kilku gosci lubi podsycac animozje i im sie to udaje, czasami sie to dobrze czyta , czasami gorzej, najbardziej zagorzalymi u mnie w pracy 'antykomunistami' tzn. takimi co jak Jarkacz mowi , ze temu i temu reki nie podawac to oni tez w tym samym dniu zaczynaja go nienawidziec sa dzieci ludzi z aparatu, nie wiem dlaczego tak jest , ale oni sa swietsi od papieza mimo, ze ja wiem gdzie byli i co robili ich rodzice, komu zawdzieczaja kariere, nie mniej podobnie jak tutaj takze w pracy oni najbardziej podgzrewaja atmosfere, krzycza, ze nie beda glosowac na 'rozowych' tylko na prawdziwych polakow kaczynskich i tutaj dla mnie jest logika i kolko sie zamyka, bo w odroznieniu od tego gajowego czy tuska kaczynscy tez mieli rodzicow wysoko w nomenklaturze, nie musieli sie bac , ze ktos im na komendzie wybije zeby, robili sobie swoje karierki , a jakies 4-5 lat temu wybuchla wiadomosc , ze sa patriotami, katolikami i bojownikami o wolnosc.....takze wybacz , nie wystarczy pisac polska z duzej litery i nie podawac reki jaruzelowi zeby zdobyc moj glos w wyborach, moze na Twoj glos wystarczy...jaruzel zostal zaproszony z automatu tak jak inni prezydenci i premierzy, ja sie bardziej dziwie nie temu , ze zostal zaproszony tylko temu , ze przyszedl , przeciez kilka lat temu w sadzie juz byl taki chory i nie dawal rady....

wiedziałem grynio ze nie ruszysz tematu.W swoim czasie w czasie wojny alianci uzyli do logistyki we wloszech mafioso i ich struktury.tak dla ułatwienia...kombinuj dalej...jak to z tym jaruzelskim jest.

a generalnie generał posiedzi ,kawe wypije, slowa nie powie a rosjanie odebrali sygnał...ze mozemy gadac.a ze gryniowi stopy sie przez to spoca.kogo to obchodzi.

electro,

podasz rękę dla zdrajcy?

Chyba tylko jako chrześcijanin.

Jako osoba, która ma przodków zesłanych za zaradność(majątek zgromadzony dzięki ciężkiej pracy), wykształcenie, czy patriotyczne poglądy: nie podam.

ogolnie tzreba przyjac , ze polityka braci i tej no fotygi to nie byl szczyt parlamentaryzmu i dyplomacji i naród zrobil wszystko zeby sie PIS-u pozbyc...z jakiejs tylko chyba zwyklej grzecznosci sa codziennie oglaszane jakies nowe tezy pana prezesa i transmitowane konferencje, duzo bajzlu kiedys w kraju zrobil, jest tzw. celebryta i pewnie uwazaja , ze mu sie okienko w tv nalezy, no i 'brat mu zginal' to trzeba go transmitowac nawet jak nie ma nic do powiedzienia....

electro,

podasz rękę dla zdrajcy?

Jako osoba, która ma przodków zesłanych za zaradność(majątek zgromadzony dzięki ciężkiej pracy), wykształcenie, czy patriotyczne poglądy: nie podam.

teraz przodkami strzela....chłopak każdy w tym kraju ma podobne historie a większość ciekawsze.Gdybyś cokolwiek sobą prezentował zostawiłbyś przodków w spokoju.

electro,

podasz rękę dla zdrajcy?

alez oczywiscie , ze nie podam, nie podam i jaruzelowi , bo mordowal i byl namiestnikiem ruskim w polsce, i kaczynskiemu , bo cale zycie judzil, jatrzyl i żerowal na najnizszych instynktach naszego narodu...tyle, ze polityk , w dodatku prezydent musi podawac reke i zapraszac wiele osob, nawet putinowi musi podac reke , ktory nie oszukujmy sie jest przeciez agentem, a ci wg mnie sa wylaczeni sposrod ludzi honoru, nie mniej jednak przyjedzie i bedzie musial mu prezydent podac reke, taka karma, jaruzel tez byl prezydentem wiec mu sie zaproszenie nalezalo, a ze do konca ma parcie na zaszczyty , szklo to skorzystal z zaproszenia....

To szanuj pamięć tych przodków, jeżeli wogóle wiesz co to szacunek...

publiczne użycie w polemice jako argumentu własnych przodków świadczy o twojej miałkości i nijakości.Widocznie sam nie masz nic poza dziadkiem do zaoferowania

'brat mu zginal' to trzeba go transmitowac nawet jak nie ma nic do powiedzenia....

Może trzeba wykorzystać fakt śmierci Prezydenta RP na służbie (w wymiarze międzynarodowym, nie dla lokalnego międzypartyjnego poklasku, którego jestem przeciwnikiem - jestem natomiast zwolennikiem prawicy RZECZYPOSPOLITEJ ponad podziałami pseudo chrześcijan).

zeby jednak pamiec o przodkach przetrwała to ktos musi miec na tyle rozumu zeby prowadzic ten okret i paktowac z tymi z ktorymi...TRZEBA.Bo tak mozna wspiać sie na palce jak robi to kartofel ,poobrazac wszystkich i poczekac az ci wszyscy w koncu sie wkur..ia i wejda ,poczem zaoraja przodków.

oooo ...jakie zaskoczenie myślałem że jesteś komuchem

konkurent w własnej partii prezesowi rośnie

"- Stawiam hipotezę, że wybory samorządowe mogły zostać sfałszowane. Wskazuje na to zdumiewająca liczba prawie 2 milionów głosów nieważnych - pisze na swoim blogu Janusz Wojciechowski. Sporą liczbę takich głosów zauważa też PKW, ale uspokaja - podobny odsetek niewaznych głosów był także w poprzednich wyborach."

publiczne użycie w polemice jako argumentu własnych przodków świadczy o twojej miałkości i nijakości.Widocznie sam nie masz nic poza dziadkiem do zaoferowania

Taka retoryka , jaką Ty prezentujesz, jest właśnie dowodem twojej tezy...

Ja nie wstydzę się swoich przodków i nie będę chyłkiem przemykał nad pseudo historią zniewolenia sowieckiego jednostki pragnącej dążyć do swoich celów, nie za pomocą odbicia się od martwych pleców swoich przeciwników, tylko za pomocą wytrwałego dążenia do celu dzięki swojej ciężkiej pracy.

Ja akurat wszystko osiągnąłem dzięki sobie i swojej ciężkiej pracy.

Bez takiego płytkiego pseudointelektualizmu.

'brat mu zginal' to trzeba go transmitowac nawet jak nie ma nic do powiedzenia....

Może trzeba wykorzystać fakt śmierci Prezydenta RP na służbie (w wymiarze międzynarodowym, nie dla lokalnego międzypartyjnego poklasku, którego jestem przeciwnikiem - jestem natomiast zwolennikiem prawicy RZECZYPOSPOLITEJ ponad podziałami pseudo chrześcijan).

wykorzystac wypadek lotniczy ? po co ? nie uwazasz , ze to zalosne? tego sie tzreba wstydzic....partia prawicowa nie powstanie z elektoratu PIS-u i programu PIS-u , ktory jest lewicowy, a jedyny staly przekaz kaczynskiego od 89roku jest taki , ze on tych wyksztalconych, bogatych 'rozliczy', wszystko zrowna i uj***e kominy placowe...kaczynski bedzie mial dwa duze sukcesy 1. wzrost poparcia SLD ( co juz sie dzieje) i 2. obnizenie lotów platformy ( co juz sie dzieje) ktora jak juz tusk kilka razy powiedzial 'nie ma sie z kim bic'- no nie ma , bo durnie sie sami wykanczaja i nie stanowia pod wzgledem mentalnym, etycznym i swiatopogladowym zadnej alternatywy, dlatego pierwszym krokiem do powstania kiedys , za 10-15 lat parti prawicowej, wolnorynkowej jest marginalizacja PIS-u, co juz sie dzieje.....

Jeżeli już coś się wydarzyło na służbie, to nie trzeba szukać winnych w formie:"ten Pan zawinił".

Ja tego nie praktykuję, tylko staram się zrozumieć co poszło nie tak i co można zrobić, żeby w przyszłości wykorzystać błędy popełniane przez Nas samych.

To jest pragmatyzm...

Jednak jeżeli chodzi o sprawy podstawowe - tu nie ma marginesu tolerancji.

Pewne rzeczy, takie jak dobro czy zło, lub patriotyzm są podstawą naszego jestestwa jako chrześcijan(nie mam ty na myśli moherowych katolików).

Taka retoryka , jaką Ty prezentujesz, jest właśnie dowodem twojej tezy...

Ja nie wstydzę się swoich przodków i nie będę chyłkiem przemykał nad pseudo historią zniewolenia sowieckiego jednostki pragnącej dążyć do swoich celów, nie za pomocą odbicia się od martwych pleców swoich przeciwników, tylko za pomocą wytrwałego dążenia do celu dzięki swojej ciężkiej pracy.

Ja akurat wszystko osiągnąłem dzięki sobie i swojej ciężkiej pracy.

Bez takiego płytkiego pseudointelektualizmu.

grynio jedziesz na dziadku jak ja na glutach z nosa i jestem pierwszy na mecie..proponuję zmienić przodków

grynio jedziesz na dziadku jak ja na glutach z nosa i jestem pierwszy na mecie..proponuję zmienić przodków

Każdy ma swój świat - wladz, każdy ma swój świat...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.