Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wladz

Mam prośbę.

Napisz do mlb, że tak naiwnego wpisu/człowieka tu na forum jeszcze nie było

Sam widzisz, nie jesteś w stanie wyjść poza ramy narzucone przez Prezesa. Brakuje argumentów, zaczynają się wycieczki personalne. Zresztą rzeczywiście jestem naiwny myśląc że mogło być inaczej.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Będzie w koalicji PO, PSL, Palikot, co spowoduje ciągły spór, sabotowanie reform, czego efektem będzie stagnacja i upadek rządu, co doprowadzi w prostej linii do władzy koalicję z SLD, a co z kolei spowoduje dalsze perturbacje i skompromitowanie PO, jako formacji niekonsyliacyjnej i nie potrafiącej sobie poradzić w danych warunkach, czego efektem będą kolejne wybory i zwycięstwo PiS.

Tak, już wcześniej chwaliłeś się zdolnościami jasnowidzenia. A Palikot jest mądrzejszy niż na to wygląda, z Tuskiem jest się w stanie dogadać - to raczej Prezes powinien trząść portkami.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nie znał planów Putina i Tuska wobec jego samego.

Wymuszał ? To największy powód do dumy, być zaproszony przez prezydenta.

Tusk z Putinem o swoich planach dowiedzieli się od prezesa....jak widzisz początek i koniec prezes zaplanował

wladz

Mam prośbę.

Napisz do mlb, że tak naiwnego wpisu/człowieka tu na forum jeszcze nie było.

Nie chcę się wtrącać.

dziwna kurtuazja, prośba podobnie jak wpis zupełnie zbędna

Sam widzisz, nie jesteś w stanie wyjść poza ramy narzucone przez Prezesa. Brakuje argumentów, zaczynają się wycieczki personalne. Zresztą rzeczywiście jestem naiwny myśląc że mogło być inaczej.

Bardzo przepraszam, ale do wycieczki personalnej to chyba jeszcze daleko, nie bądźmy dziećmi.

Są takie wpisy, nie tylko Kolegi, że ręce i nogi opadają a głos się blokuje.

Można naprawdę wszystko napisać, ale jest pewna granica, której osoba dorosła, odpowiedzialna za siebie, za partnera, za potomstwo, nie powinna przekraczać.

W życiu można wszystko, ale być naiwnym nie można.

Proszę z łaski swojej zapoznać się choćby z warunkami pracy w obecnej kadencji komisji sejmowej ds służb specjalnych, oraz zastanowić się skąd się wzięła największa w historii liczba podsłuchów za kadencji obecnego rządu.

Służby specjalne obecnie są poza wszelką kontrolą parlamentarną.

Nigdy tak nie było w dotychczasowej historii po 1989 roku.

Nie jest wyznaczony minister koordynator d/s służb specjalnych, premier samodzielnie sprawuje tą kontrolę.

Z skutkiem takim że dowiadujemy się że podsłuchiwany był prezydent Lech Kaczyński i nikt niczego nie wyjaśnia, nie mogą się posłowie PiS, z komisji sejmowej niczego dowiedzieć ani od premiera ani od służb.

To nie jest demokracja mlb, przykro mi.

Z skutkiem takim że dowiadujemy się że podsłuchiwany był prezydent Lech Kaczyński i nikt niczego nie wyjaśnia.

Ciężko się dyskutuje z kimś kto posługuje się kłamstwami, w które ze skutkiem natychmiastowym zaczyna wierzyć.

Czy Szanowny Kolega sądzi, że posiada jakieś argumenty?

Wolne żarty.

P.S.

Nikt żaden prezes, dyrektor czy kierownik niczego mi nie narzuca, macie służby, to proszę sprawdzić kim jestem.

P.S.II

Kolega cały czas przedstawia nawet nie fakty medialne, tylko ich echa, takie odbicie, pogłos.

To droga do nikąd.

liczb apodstawowych podsluchow jest taka sama jak za kaczynskiego ale zwiekszyla sie dzieki powiekszeniu rodzajow ktore weszly do statystyki a dodatkowo dzieki cwaniactwu sluzb ktore z nich korzystaja.do dziasiaj bylaby cztery razy wieksza niz jest obecnie jesli dalej by rzadził kurdupel.

metoda numerka jest prosta.jesli taki delikwent pisze duzo i zamaszyscie to przecietny czytelnik ma przekonanie ze taki pisarz nie pisałby tyle bzdur bo wyraznie by mu sie nie kciało.Podstawowa zasada na kazdym kursie dla agitatorów.ProwadZe to wiem.

Ciężko się dyskutuje z kimś kto posługuje się kłamstwami, w które ze skutkiem natychmiastowym zaczyna wierzyć.

No w ten sposób nie da się dyskutować.

W prasie jest mnóstwo informacji, w internecie zatrzęsienie, w Rzeczpospolitej był cały wywiad red Wildsztajna na ten temat.

Wasze rządowe media typu M Olejnik K Kolęda - Zalewska T Lis, milczą na ten temat, a co mają robić, teraz przed wyborami?

Wcale nie jestem zdziwiony.

W prasie jest mnóstwo informacji, w internecie zatrzęsienie, w Rzeczpospolitej był cały wywiad red Wildsztajna na ten temat.

Czyżby? Podaj choć jedną potwierdzoną informację o podsłuchach L. Kaczyńskiego.

wildsztajn ...a kto to jezd????

kolega Pospieszalskiego

liczb apodstawowych podsluchow jest taka sama jak za kaczynskiego ale zwiekszyla sie dzieki powiekszeniu rodzajow ktore weszly do statystyki a dodatkowo dzieki cwaniactwu sluzb ktore z nich korzystaja.do dziasiaj bylaby cztery razy wieksza niz jest obecnie jesli dalej by rzadził kurdupel.

metoda numerka jest prosta.jesli taki delikwent pisze duzo i zamaszyscie to przecietny czytelnik ma przekonanie ze taki pisarz nie pisałby tyle bzdur bo wyraznie by mu sie nie kciało.Podstawowa zasada na kazdym kursie dla agitatorów.ProwadZe to wiem.

Nie mam żadnych metod, prawda jest jedyną metodą na kłamstwo.

Ale prawda zanim stanie się stanem obowiązującym, przechodzi przez wiele etapów, jak prowadzisz kursy z manipulacji to sam najlepiej wiesz, że prawdę najpierw trzeba WYŚMIAĆ, SKOJARZYĆ Z CZYMŚ ZŁYM, ODRAŻAJĄCYM, FATALNYM, NASTĘPNIE ODNALEŹĆ SZCZEGÓŁ, NIE ZGODNY Z RZECZYWISTOŚCIĄ I NADAĆ MU NAJWIĘKSZE MOŻLIWE ZNACZENIE, ITD ITP, A NASTĘPNIE TYLKO - BLA BLA BLA, BLA BLA BLA, BLA BLA BLA, TYLKO SZCZĘŚCIA BRAK, TAK PO CAŁYCH DNIACH, BLA BLA BLA, TYLKO SERCA BRAK - drogi mulsie.

Czyżby? Podaj choć jedną potwierdzoną informację o podsłuchach L. Kaczyńskiego.

No właśnie posłowie PiS tego chcieli, tego samego co Ty, niestety chcieli się czegoś dowiedzieć, nie powiodło się, zapytali premiera, i nic cisza.

kolega Pospieszalskiego

Pospieszalski prowadził jedyny warty oglądania program publicystyczny w TVP.

Nawet to było za dużo dla premiera Tuska, te 50 minut uznał za śmiertelne zagrożenie, zlikwidował.

Następnie się dziwi że ktoś mu to wypomina w Parlamencie Europejskim, gdyby nie zlikwidował programu, uwagi do niego mogły paść w kraju, niestety zlikwidował wszelkie możliwe miejsca, z których mógłby się dowiedzieć publicznie, że coś według obywateli robi nie tak.

wlasnie dales dowod ...Jak to działa.

a serce jezd NAJWIEKSZYM WROGIEM prawdy.

Jest dokładnie odwrotnie serce zawsze prawdę Ci powie, a co z oczu to i z serca.

Serce jest podłączone do kosmicznego komputera, który synchronizuje nieskończenie wiele informacji, zna przeszłość i przyszłość, posiada moc organizującą zjawiska czasoprzestrzenne.

ten pan bedzie mial swoj koncik...numerek.na miare tego pana.

w najnowszej telewizyji i gazetce sciennej codziennej.

Tak, ale po wyborach i w ramówce w sobotę o 23:00, kiedy wszyscy skaczą na dyskotekach i potańcówkach.

Gazety codziennie nigdzie nie ma w kioskach, za mały nakład.

747, a ten kosmiczny komputer... to kto nim steruje?

rotfl.gif

747 prezes z ekipą ilość podsłuchów rozkręcał i ku swojemu zdziwieniu w połowie kadencji dostał łomot od wyborców niczym Adamek od Kliczki.

Nawet przy założeniu ,że ilość taka sam wychodzi dwukrotnie więcej związanych z prezesem...

Bóg.

A skąd wiesz czy nie ABW? Jeśli stanowisz zagrożenie dla bezpieczeństwa narodowego, mogli się podłączyć.

Tak, ale po wyborach i w ramówce w sobotę o 23:00, kiedy wszyscy skaczą na dyskotekach i potańcówkach.

Gazety codziennie nigdzie nie ma w kioskach, za mały nakład.

przecież pośpieszny rozmawiał z patriotami a nie zdemoralizowanymi nocnymi kosmopolitami....jak wtedy tak i obecnie "warto rozmawiać" dynda nocnemu bractwu

Bóg.

po rozmowie z prezesem

747 prezes z ekipą ilość podsłuchów rozkręcał i ku swojemu zdziwieniu w połowie kadencji dostał łomot od wyborców niczym Adamek od Kliczki.

Nawet przy założeniu ,że ilość taka sam wychodzi dwukrotnie więcej związanych z prezesem...

Adamek nie dostał żadnego łomotu.

Nie miał rozwiązania na Kliczkę.

Nie ma niebezpiecznego uderzenia, więc Kliczko nie miał się czego bać.

Cała walka była sztuczna, pykali się tylko jak koledzy na sparingu.

Poziom obecnego zawodowego boksu w ciężkich wagach jest tak niski, że sukcesy mogą odnosić ludzie nie posiadający nadzwyczajnych umiejętności.

Adamek to bardzo dobry rzemieślnik, wojownik, ale nie mistrz, nie jest to mu pisane.

On nie bawi się walką, nie rozpracowuje przeciwnika w każdym momencie, nie jest natychmiastowo elastyczny, nie potrafi zaskoczyć łamanym rytmem, czy zmianą strategii.

Zarabia pieniądze uprawiając sport, w jego przypadku jest to zawodowy boks.

Należy mu się szacunek, gdyż do takiego poziomu i tak niewielu będzie dane dojść i co najważniejsze, utrzymać się, tak jak utrzymywał się D.Michalczewski, bokser B-klasy.

Jakby J.Kaczyński był premierem, do walki, gdzie zwycięstwo było niemożliwe prawdopodobnie by nie doszło, a jeżeli mimo wszytko tak, to oglądanie jej byłoby możliwe w otwartych kanałach.

Adamek nie dostał żadnego łomotu.

Nie miał rozwiązania na Kliczkę.

Nie ma niebezpiecznego uderzenia, więc Kliczko nie miał się czego bać.

Cała walka była sztuczna, pykali się tylko jak koledzy na sparingu.

Poziom obecnego zawodowego boksu w ciężkich wagach jest tak niski, że sukcesy mogą odnosić ludzie nie posiadający nadzwyczajnych umiejętności.

Adamek to bardzo dobry rzemieślnik, wojownik, ale nie mistrz, nie jest to mu pisane.

On nie bawi się walką, nie rozpracowuje przeciwnika w każdym momencie, nie jest natychmiastowo elastyczny, nie potrafi zaskoczyć łamanym rytmem, czy zmianą strategii.

Zarabia pieniądze uprawiając sport, w jego przypadku jest to zawodowy boks.

Należy mu się szacunek, gdyż do takiego poziomu i tak niewielu będzie dane dojść i co najważniejsze, utrzymać się, tak jak utrzymywał się D.Michalczewski, bokser B-klasy.

Jakby J.Kaczyński był premierem, do walki, gdzie zwycięstwo było niemożliwe prawdopodobnie by nie doszło, a jeżeli mimo wszytko tak, to oglądanie jej byłoby możliwe w otwartych kanałach.

wpis o biskupim bokserze przypomina historię prezesa....i oby finał podobnie się skończy.

przecież pośpieszny rozmawiał z patriotami a nie zdemoralizowanymi nocnymi kosmopolitami....jak wtedy tak i obecnie "warto rozmawiać" dynda nocnemu bractwu

po rozmowie z prezesem

Pół życia ja i moi przyjaciele spędziliśmy w nocnych lokalach, bawiąc się i korzystając z uroków życia.

I ani mi, ani im, nie dynda w jakim czasie jest nadawany program.

Ja osobiście mogę pójść na imprezę po 24, ale co z tymi, którzy albo pracują w ochronie, albo idą wcześnie żeby zdążyć zająć wolne miejsca, a nie mają rezerwacji?

Gazety codziennie nigdzie nie ma w kioskach, za mały nakład>>>>>>.

u mnie caly narecz do zwrotu.Myslem ze prawdziwi polacy som w stanie wytrwac do 23 nA TAKOM DAWKE IDIOTYZMOW takiego IDIOTY.

przeca zostawili go za malpe czerwonom zeby robil na statystyke.

generelnie wszytko wskazuje na to ze som dwa centra, a moze i dwa..bogi.

tyle ze tera prawoslawni..gorom.Ich jezd jednak lepszy.Moncniejszy.

Pół życia ja i moi przyjaciele spędziliśmy w nocnych lokalach, bawiąc się i korzystając z uroków życia.

I ani mi, ani im, nie dynda w jakim czasie jest nadawany program.

Ja osobiście mogę pójść na imprezę po 24, ale co z tymi, którzy albo pracują w ochronie, albo idą wcześnie żeby zdążyć zająć wolne miejsca, a nie mają rezerwacji?

masz wolny wybór,wieczór z "warto rozmawiać" lub porozmawiać wieczorem.

ale to już nie ma znaczenia gdy agent tomek z księdzem za naprawę kraju się zabiera

"Kilkanaście osób z transparentami ''Ukarać sprawców mordu smoleńskiego'' pikietowało w sobotę rano na Placu Artystów w Kielcach. Wspierał ich kandydat na posła PiS agent Tomek oraz posłanka-kandydatka PiS Maria Zuba. Oboje rozdawali przechodniom ''Gazetę Polską''. Agenta Tomka witał potem z ambony ksiądz w katedrze, a dwie godziny później na wernisażu wystawy w Kieleckim Centrum Kultury wychwalała go Katarzyna Hejke z Gazety Polskiej. "

To nawet dobry pomysł, wystawić Kaczyńskiego na ringu. Nie pierwsza rzecz na której się nie zna, a chce wygrać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.